דעתי על מורים לרכיבה (כאחד שבדיוק הוציא רישיון) היא שלילית מינוס, אבל נשמע שהמורים בבית הספר שלך הם מתחת לכל ביקורת.
עזוב אותך מהחוזה, הפסדת קצת כסף על השיעורים, לפחות אל תפסיד את זמן. נסה לקבל החזר אם תוכל, אבל בכל מקרה לך לבית ספר אחר לרכיבה.

דעתי על מורים לרכיבה (כאחד שבדיוק הוציא רישיון) היא שלילית מינוס, אבל נשמע שהמורים בבית הספר שלך הם מתחת לכל ביקורת.
עזוב אותך מהחוזה, הפסדת קצת כסף על השיעורים, לפחות אל תפסיד את זמן. נסה לקבל החזר אם תוכל, אבל בכל מקרה לך לבית ספר אחר לרכיבה.

לדעתי אתה צריך להחליף כמה דברים ומשם להתחיל:
1.תחליף מורה(מקום אחר)
2.תחליף גישה(אתה קצת מתוסכל וכנראה בצדק אז פשוט תתחיל הכל מאפס)
3.תתרחק מהרעיון לקנות אופנוע ולהתאמן לבד כמו שאתה מתרחק מאש!
10 שיעורים על קטנוע? נראה לי זה הונאה לכל דבר! הוצאתי רישיון בתחילת השנה ועל היום הראשון(שיעור שלישי) כבר עליתי על אופנוע,בלי שהיה לי כל רקע בדו"ג.
כנראה שברוב בתי הספר המורים לא באמת עוקבים אחריך ומסתכלים על מה שאתה עושה כל הזמן ואתה צריך לשאול ולדרוש הסברים בעצמך,אבל מה שקורה בבית ספר שלך נשמע נוראי ולא הגיוני.
תרגילים:
קו ישר וסלאלום כבר הסבירו לך,
לגבי המהירות בשמיניות:
אתה צריך להרגיש את זה,לדעתי תתחיל קצת יותר מהר, גם אם זה אומר לצאת מהקווים(תראה שאתה עושה באמת 8)ואז להתחיל לאט לאט לשחק עם זה עד שתצליח לעשות את זה בלי לגלוש החוצה) המבט מאוד חשוב(תזכור שלאן שאתה מסתכל האופנוע נוסע) אז כשאתה מגיע לקצוות ומתחיל את הסיבוב תסתכל למרכז ה8)
אני זוכר שהייתי מגיע ל14\15 קמ"ש בשיא.
כל מה שכתבתי הוא מנסיון אישי וע"פ ראות עיניי בלבד!