בהחלט לא. פעמים בודדות שהטאצ עובד.
שאלה בכותרת,
לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית
בתודה מראש
בהחלט לא. פעמים בודדות שהטאצ עובד.
קנה איזו כפפה שבא לך ושים Nanotips:
https://www.nanotips.com
מניסיון הספריי עובד טוב מהמצופה וטרם נכחתי בהשפעה לרעה על עמידות החומרים של אי אלו כפפות כך שלא חושש להמליץ על המוצר.
הבעיה היחידה היא שהספריי לא זול :/
תודה על ההמלצה,
ברשותך לכמה זמן עמיד החומר.?
אצלי עובד ביעילות במשך שלושה שבועות+ ואז מרגישים ירידה ביעילות וצריך לרסס מחדש... אלא אם עצלנים ומושכים(תכלס הייבוש אורך מספר דקות אז זה באמת נטו עצלנות
).
בעקבות השרשור עמדתי לשים שוב שכבה על זוג כפפות ונוכחתי שזה מעין לק להבדיל מספריי... סורי על ההטעיה :/. מראה לך כמה זמן לא השתמשתי בזה![]()
שוב, תודה על השיתוף. מיכל אחד עולה 20$, אכן לא זול אבל לא בשמיים. מה שכן, בהזמנה של 2 יחידות מקבלים משלוח חינם, אז זה יוצא טיפה יותר משתלם.
מצמץ, באיזה סוג של ציפוי אתה משתמש? בזה שמותאם לעור? האם הוא מחזיק פחות בתנאים רטובים?
עוד שאלה ברשותכם, רציתי לשאול מה דעתכם על תפירת חוט מוליך לכפפה?
תודה.
מונשילד, לשאלתך משתמש בזה של העור השחור כבתמונה שצרפתי אולם קשה לי לחוות דעה ביחס לתנאים רטובים כיוון שבקושי רוכב בגשם. עם זאת, אני מאמין שזה יחזיק (תמיד ניתן למרוח באזור פחות חשוף אם יש חשש). מדובר על ציפוי מחוספס וטיפה קשה (אם תיגע מבחוץ בקצה האצבע אתה תרגיש הבדל קל במרקם החיצוני של הכפפה עד שהחומר יעלם תוך מספר שבועות אבל זה לא אמור להפריע לך מתוך הכפפה).
אופטימוס, לשאלתך אני פסימוסלמעשה זו הייתה האופציה ההגיונית לפני שהנאנוטיפס ושות׳ היו בנמצא, הבעיה העיקרית היא שלתפור את החוט בכפפות אופנוע ממוגנות זה כלל לא פשוט לביצוע ואם משקללים תפירה של החומר ותפירה של בעל מקצוע זה כבר נהיה פחות אטרקטיבי - בטח כשמדובר במוצר מתכלה כמו כפפה.
לפי הבנתי לא צריך בעל מקצוע שיתפור לך עם החוט הזה. זה משהו שכל אחד יכול לעשות בבית.
אפשר גם להדביק חתיכה קטנה של עטיפה של חטיף- עם הצד המבריק כלפי בחוץ כמובן.
תרשה לי להבהיר את דברי אם לא הייתי ברור קודם לכן. בהחלט ניתן לתפור לבד אלא שמניסיון אוכל לומר לך (יש לי חוט כזה בצבע אפור מטאלי בבית) שלהבדיל מסתם כפפות טקסטיל , אזי כשמדובר בכפפות דו״ג רציניות וממוגנות כגון אלו שבנדון, זה לאו דווקא יהיה קל לתפור במידה שרוצים תוצאה טובה. לכן נכון יותר לקחת החוט לבעל מקצוע שיכול לתפור עם מכשור כראוי. הבעיה היא שברגע שאתה פונה לבעל מקצוע אתה צריך לשלם לו ואז בשקלול של עלות החוט+עבודה+זמן וכיו״ב יוצא שהמחיר כבר נושק לנאנוטיפס.
לגבי עניין העטיפה של החטיף אין לי מושג ובטח יש איזה סרטון ביוטיוב בעניין, אבל נראה לי שלא הייתי עושה זאת בכפפה יקרה.