פעם מכרו כאלה ב- moto-depot.co.il בעלות של 112 ש"ח.
וקח בחשבון שמיכל אחד מספיק ל- 4-5 שימונים.
אם יש עוד חבר שמעוניין כבר ישתלם.
יש יותר טוב.
https://www.scottoiler.com/uk/Kits.html
http://www.motorcyclistonline.com/au...e-chain-oilers
מתקין פעם אחת, שוכח מזה לתמיד. לא התעסקות, לא תכשירים יקרים\מלכלכים\גרועים, לא וויכוחים של "לפני\אחרי" ואחרים שחוזרים על עצמם פעם בכמה זמן בפורום. כיף. פעם במיליון שנה ממלא את זה וזהו.
אה, ותמיד בשרשורים האלה יש מי שכותב ש"אם יגיע שמן לצמיג - אז זהו, בטוח תחליק". אז גם זה שטויות. אפשר לרכב עם חצי צמיג מלא בשמן מנוע במהירויות תלת-ספרתיות ועדיין לא להחליק, אז כמה טיפות של שמן שרשרת בטח לא יעשו שום נזק.
https://m.louis.eu/produktkategorie/...chain-care/320
יש לך פה כמה, פעם ראשונה שרואה, שוקל להזמין את הלואיס אדיטיון.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
יאללה אני מצטרף לעוד שניים
(2017) BMW R1200GS
(1979) BMW R100/T
גם 3.
יאללה בלאגן.
אם נארגן רכישה גדולה אולי אפילו נוזיל מחיר?
שמעתי שיש אצל רינו טייר גם, אם מישהו יכול לבדוק מכירה מרוכזת בכלל יהיה נחמד. - רן
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
יש כזה במוטו דיפו:
http://www.moto-depot.co.il/product_...122&g_scroll=0
עולה 69₪ אחרי מע''מ. האם יש סיבה שהספרי של wurth מומלץ יותר?![]()
בוודאי. מעניינת אותך הפיסיקה של הדברים (גודל הכתם של השמן הנדרש ע"מ להשפיע על האחיזה של הצמיג באופן מורגש - להפוך אותה לאחיזה פחות טובה מאשר בגשם, לפחות חצי של שטח המגע בין הצמיג לבין הכביש, שזאת חתיכת שלולית של שמן, ולחשב את הזמן שצריך להיות על השמן הזה כדי להסיט את הגלגל החוצה מהמסלול שלו מספיק להחלקה, שזה במהירות יותר גבוהה מזחילה הופך להיות פס באורך כל הגלגל ורוחב של כמה ס"מ טובים), או הניסיון האישי (רכיבה ת"א - ים המלח, עם עצירה באזור קרית גת כדי לגלות ששכחתי להרכיב מכסה שמן איפשהו בחולון וכל השמן בין המקסימום למתחת למינימום נמצא על הנעל השמאלית שלי ועל הצמיג האחורי, שלקח לי 20 דקות לנגב, אבל שעה אחרי זה עשיתי 2-3 פעמים את סדום-ערד וחזרתי על גלגלים)?
"חלודה" (כשרוכבים אחרי הפסקה מספיק ארוכה של חודשיים-שלושה), עייפות, חוסר ריכוז, בהלה, אחיזת כידון מוגזמת והיסטרית, וכו' - כל אלה יכולות להיות סיבות לתאונה. גם כביש חלק מפירות או מסולר שנשפך, ממטרות שמרימות שכבות של לכלוך שומני, וכו' - זה יכול להיות. טיפת שמן על הצמיג - לא ממש. בלי לשים לב אתה עובר יום-יום מלא טיפות כאלה שעפות ממכוניות ומשאיות ישנות ונוזלות.
נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 27-09-2017 בשעה 22:28.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!