אופנוע חדש באופק, ראשון עם פיירינג.
מנסה למצוא את הנוסחה האופטימלית לשמירה על המראה (הוא יהיה מכוסה כשהוא לא בשימוש בלי קשר)
אופנוע חדש באופק, ראשון עם פיירינג.
מנסה למצוא את הנוסחה האופטימלית לשמירה על המראה (הוא יהיה מכוסה כשהוא לא בשימוש בלי קשר)
שני מוצרים שונים בתכלית, וציפוי הנאנו יהיה משמעותית מגן יותר ובעל אורך חיים ארוך יותר מהווקס.
הווקס מיועד בעיקר לתת ברק לאופנוע והוא מחזיק עד 3 חודשים (וגם זה בהגזמה)
ציפוי נאנו \ קריסטל וכו' אלה ציפויים שנועדו להגן ויוצרים שכבת הגנה מוצקה (כל אחד בעובי אחר) ולאורך זמן.
יש ציפוי חדש של SONAX שמצהירים על 3 שנים (!), יצא לנו ליישם אותו על רכבים, בינתיים מדהים!
אייפקס מוטורס - Apex Motors
www.apexmotors.co.il - התעשייה 5 ירושלים
דף הפייסבוק שלנו!
Furygan # Axo # Monimoto
אומנם נאנו נראה מעולה כשהוא מיושם במקצועיות (עדיף שלא ליישם לבד אם אין ניסיון) אך כלל החומרים הללו יקרים ולדעתי האישית הם קצת אוברקיל כלכלי ביחס לעלות רוב הדו״גים (למרות שאני מפרגן למי שמשקיע).
אם כבר פותחים את הכיס, אז הייתי ממליץ לחשוב בכיוון של ציפויים נוגדי שריטות וכיוצ״ב שגם קל לשטוף אותם. ככל הנראה יהיה זול יותר להזמין קיט תואם לאופנוע מחו״ל ולשלם לבעל מקצוע בארץ שידביק. בפעם האחרונה שבדקתי איזי גריפ מייצרים מידות שתואמות לאופנועים ואני בטוח שישנם מתחרים נוספים.
זה מזכיר את הפיתרון של invisible shield להגנה על מסכים בסמרטפונים
https://www.eazi-grip.com/shop/eazi-...r-f-2014-2017/
משהו כלעיל, אבל יש להם פתרונות נרחבים יותר מה קיט הספציפי. צריך להתעניין מולם לגבי כלל האופנוע וגם לברר מחירים בארץ. זא לא נאנו ושות׳ אבל אם כבר אתה בעניין ובונה על להחזיק את האופנוע לתקופה, אז נראה לי שזה יצא כלכלי יותר בטווח הארוך.
מישהו יודע איך מורידים נאנו?
גם אני בהתלבטות ומחשבות סביב ציפוי נאנו. מתוך חיפוש וסקירות שעשיתי, הפקטור המכריע הוא מספר השכבות.
סדנה אחת הציעה לי ציפוי יסודי, 7 שכבות (10 במקומום הקריטיים) עם הבטחה לאורך חיים של שנים, בעלות סמלית של 3000 ש"ח לפני מע"מ (ממש מעצבן אותי הקטע הזה עם הלפני מע"מ).
נכון להיום, נהגתי לשמור על הכלים שלי ע"י ציפוי באוטם צבע - פולימר מורכב, הרבה יותר יעיל ועמיד מווקס. בד"כ מחזיק 4-6 חודשים, תלוי בשטיפות וחשיפה בכלל, כולל הגנה מ- UV. אישית השתמשתי בתכשיר של MENZERNA שהוא מהאיכותיים שבנמצא, אך כמובן ניתן למצוא עוד תכשירים טובים.
מדובר בד"כ בעבודה של כשעה לאופנוע שלם, ללא צורך באפליקטורים מיוחד, למעט שתיים-שלוש מטליות מיקרופייבר איכותיות.
41MWkXpHiPL.jpg
(2017) BMW R1200GS
(1979) BMW R100/T
יש לך עוד מהחומר בא לי לנסות...
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
בטח שיש לי. שלחתי לך בפרטי.
(2017) BMW R1200GS
(1979) BMW R100/T
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
עם כל הכבוד לאוטם צבע של מנזרנה, אבל 4 חודשים הוא לא ישרוד אפילו בתחזוקה נכונה. גם בגלל האקלים של הארץ וגם בגלל שזה דו"ג. עתידו בדיוק כמו עתידו של ווקס טוב. פשוט נמס ונעלם אחרי שבועיים.
לגבי מדבקות ציפוי זה פתרון אולטימטיבי, אבל יקר יותר מציפוי ננו . וזה שקל יותר לנקות מדבקה מאשר ציפוי ננו שמתהדר באחת התכונות שלו דחיית לכלוך זה ממש שטות לכתוב.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk