זו איכות טאיוואנית במיטבה.
יפה רק כשזה חדש.
לא, אני רוצה להבין, מה קשה להושיב כמה מוחות שסיימו 12 שנות לימוד ולא לתת להם ל-צ-א-ת
עד שהם מצליחים לפתור את סוגיית המשקף המצהיב, המתפוצץ, המעפן, משבש תהליכי מכירה הזה שלהם..
כל הקטנועים שלהם, כל השנים.. מה כל כך קשההה????
נערך לאחרונה על ידי uriar; 28-09-2017 בשעה 16:56.
הכל שאלה של מחיר. אם זה יגרום לקטנוע להתייקר במאתיים שקל זה לא שווה את זה. ואני לא מצליח להבין מה הקטע של לכתוב הודעה שלמה בבולד. לא מבין אבל מתקן...
כי אם זה לא יצהיב אתה לא תחליף.
כשהוא חדש הוא שקוף.
כשהוא צהוב, היצרן מצפה שתיגש לרכוש קטנוע חדש.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
תכלס, האשמה מצוייה גם ברוכבים שלא מתחזקים ומטפלים בכלים ומשאירים אותם חשופים לשמש בציפייה שהכלי יישאר דנדש.
ככלל יש צורך לטפל ולשמור על הגמישות וצבע כלל הפלסטיקה של הכלי וזה לא חייב להיות יקר. למשל, לאחר שטיפת הכלי ניתן למרוח באמצעות מטלית שמן גיר אוטו׳ אדום (אפשר גם על בודיוורק בייחוד על מנת להסתיר שריטות אולם זה עשוי להשפיע על הצבע בטווח הארוך על פני שנים) באזור מוצל ואז לייבש בעזרת מטלית ולשים שכבת ווקס הגנה. כך גם מי שרוצה לשמור על לובן השמשה/משקף, יכול להשתמש בשיטות חצר כגון משחת שיניים.
רוב הסיכויים שהתוצאה תרשים אתכם מאשר רוב חומרי הניקוי היקרים שניסיתם עד עתה.
אם המגן שלך התפוצץ בעת הרכבה בחזרה לקטנוע?
תחליף משקף אם זה מפריע לך.
אשמח שתחדד את העניין עם הנוזל תמסורת?
האם זה שומר על המשקף?
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
לי זה לא מפריע כי אני לא מחזיק בכלי כזה, סתם תוהה.
כן זה שומר עליו לאורך זמן רב יותר. הפלסטיקה לרבות המשקף סופחים את השמן בדומה לקרם לחות במקרה שלנו ושומרים עליו גמיש ורענן. יחד עם זאת, כמו העור שלנו, צריך להגן על הפלסטיקה מהשמש והאלמנטים ולכן נדרש ווקס כשכבה מעל.
הישארו עמנו כאשר לאחר הפרסומות, נשוחח עם המומחה שלנו על זריקות בוטקס בבוטקס :P