הייתי בוחר בסילבר ווינג של הונדה
הי,
אשמח לעזרה בבחירה:
maxsym 600i vs downtown 350I
מקסים בסביבות ש"ח41000 והדאון טאון בסביבות 32000ש"ח.
מבחינת נסיעה מה הייתם בוחרים ולמה.
היום לאחר נסיעת מבחן על המקסים 600 יש הרגשה של כוח אבל מורגש קצת זרם בכידון (שמשדר קצת כח) השאלה אם מתרגלים לכך או שההרגשה המוזרה האת תלווה בכל רכיבה.
כמו כן היום התייעצתי עם בעל מוסך שאמר לי שהכי כדאי הוא הדאון טאון 350i (טיל בליסטי כך אמר) בגלל עלות הטיפולים, החלקים והאחזקה הנמוכה יחסית בהשוואה למקסים 600 הגבוהה של הכלי (₪3112 לטיפול 18000 ק"מ) וכמו כן הוא הוסיף ואמר שהוא פחות סחיר ולכן במידה וארצה למכור אז המחיר ירד אפילו ב 50% מהמחירון.
יש לציין שאני רוצה כלי שאם אני אחליט ליסוע לירושלים או לצפון יעשה את העבודה ובנוסף עם מורכב נוסף.
**אציין כי נסיעת מבחן על הדאון טאון עדיין לא עשיתי - אמרו שיקח כשבועיים עד שיתאפשר לי נסיעת מבחן.
היום, כבר 8 שנים ברציפות, יש לי אקסיטינג 300 שאני מרוצה אבל רוצה קצת לשנות.
תודה מראש על כל העזרה שתינתן לי פה בקבוצה וגמר חתימה טובה (:
הייתי בוחר בסילבר ווינג של הונדה
לשנות? אופנוע.
Tracer 900
אלא אם אתה ממש נעול או צריך קטנוע הייתי הולך על אופנוע במחיר כזה.
לשאלתכם יש לי רשיון לאוטומט בלבד - זה אומר A1 47H והתקציב שלי עד 40000 ש"ח ובנוסף אתן את הקטנוע שלי כטרייד אין.
מחזק את אברי
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
אני מצטרף להמלצה של המוסכניק על דאון טאון 350.
קטנוע נוח,
חזק,
מהיר מספיק לכל כביש בינעירוני (כולל כביש 6).
זול.
ברכיבה יומיומית עליו, על ג'וי מקס 300, ועל xmax 400 (לא זה שיצא עכשיו) , הוא מנצח מבחינתי. שזה מצחיק כי האקסייטינג שעליו רכבתי לפני כן (אותו יצרן) היה אחד הקטנועים הכי גרועים שיצא לי לרכב עליהם.
בנוסף,
איןלי אפילו קילומטר אחד של נסיון עם המקסים, אבל יש לי נסיון עם גדלנועי 500+ אחרים, ובעיר הם ממש מסורבלים (למעט הטימקס). בעיר הקימקו דומה בהתנהגות הרבה יותר ל250 מאשר ל500 (בפן החיובי של העניין).
אני דווקא הייתי שוקל לכיוון המקסים 600
שלא תבין לא נכון , הקימקו קטנוע מעולה. מהיר חזק ואמין מאוד.
אבל יש הבדל בין טיול לירושלים(עשרות ק"מ בודדות) לבין נסיעה לצפון (הרחוק )
הוא פחות יתאים ופחות יהיה נח לטייל רחוק לדעתי (במיוחד בזוג ).
לא שהוא לא יכול , פשוט זה לא יהיה כיף ואתה תחשוב פעמיים בפעם הבאה אם לנסוע שוב.
בכל שאר האספקטים העירוניים והפרקטיים הוא עדיף על המקסים.
מבחינת איבוד ערך , כל הקטנועים מאבדים הרבה מאוד מערכם - אז אני לא רואה כזה הבדל מהבחינה הזאת.
בנוסף לכך המקסים ניבחן לא פעם ונמצא כקטנוע מוצלח לסוגו (במיוחד בהתחשב במחירו הנמוך יחסית).
אני עם דאון טאון 350 שנת 2016
הכלי פשוט מעולה. הנסיעות שלי 60 ק"מ ליום לעבודה וחזור וסידורים בעיר והוא פשוט מעולה.
Sent from my MI 5s using Tapatalk