למה בלי מיגון ? איזו דוגמה אישית אתם נותנים ?
הצ'יף הוא חתיכת אייקון היסטורי, אבל ב-2017 זהו אופנוע מודרני לחלוטין שמצליח לשמור היטב על רוח המותג ועל ההנאה שבשיוט; אמריקה בישראל, ובגדול.
http://fullgaz.co.il/?p=125617
![]()
למה בלי מיגון ? איזו דוגמה אישית אתם נותנים ?
כי זה קרוזר. לא, סליחה, ה-קרוזר.למה בלי מיגון ? איזו דוגמה אישית אתם נותנים ?
ככה רוכבים על האופנועים האלה.
אביעד - שאפו על המבחן! נהנתי לקרוא, לרגע הרגשתי ש-111 אינצ'ים מעוקבים פועמים תחתיי - וזה אומר, שהמבחן הצליח![]()
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אני בטוח שהאמרה הזו מאוד תעזור ותגן עלייך במקרה של החלקה אות תאונה חס וחלילה.
תראו את המבחן לקרוזרים הזה:
http://www.cycleworld.com/2014/02/19...on-test#page-5
זה ממש לא בסדר!! הם עם מיגונים - ככה לא רוכבים על קרוזר. קקטוס, דבר איתם הרי יש מסורת יהודית רבת שנים בנושא מאותם הימים שהתחלנו גם לייצר אותם כאן אצלנו לפני מאה שנים ויותר בפתח תקווה. איך הם לא יודעים את זה, למד אותם הרי אתה יודע הכול יותר טוב מכולם.
מקסיק, תרגיע. אל תתרגש ככה, זה לא טוב לבריאות.
אולי תציע להטיל איסור פרסום על תמונות מה-DGR, משום שבאופן לא חינוכי בעליל, אנשים שם רוכבים עם קסדות חצי, חליפות ופפיונים במקום חליפת עור עם מיגוני טיטניום?
אם תחפש טוב, תמצא דיון דומה מימי הווילז, כשהייתי בדיוק בעמדה דומה לשלך. שם אדון אלסיבוני דפק ווילי עם ק.ט.מ סופר אדוונצ'ר בחולצה קצרה - וכן, אני מסכים שמגזין שמכבד את עצמו לא אמור לפרסם תמונות כאלה, כי זה מעיד על חוסר מקצועיות.
עם זאת, כשבוחנים קרוזר (או ווספה PX, או רויאל אנפילד) - וואלה, מקובל בעיני. לכל הפחות - נתון לשיקולו של הבוחן. אף אחד לא מכריח אותך להתלבש כך אם זה לא מתאים לך.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אני מאמין שרוב הקהל של פולגז ודומיו מבין ומאמין בערכי המיגון ולא צריך "לחנך" אותו ואין מתפקידו של אתר כלשהו לעשות את זה, אנחנו במדינה חופשית וכל אחד אחראי לעצמו ולמעשיו.
כן צריך לדון ולהנחיל תרבות של רכיבה ונכונה ובטוחה שהמיגון הוא חלק ממנה לטעמי אבל לא בכל מצב ולא בכל מקרה, גם אני בימים חמים בעיר "חוטא" ברכיבה ללא מעיל כי אני מאמין שהראש שלי שהוא העיקר יתפקד ויתרכז טוב יותר יותר כשפחות חם לו והוא זה שימנע את התאונה.
Tracer 900
אביעד אתה פשוט תותח.
הכתיבה שלך פשוט מדהימה, ויותר כיף לקרוא את זה בעיתון.
מה עושים כשמפלץ כזה נופל, כמה אנשים צריכים כדי להרים אותו?
מכוער (האופנוע, לא הרוכב), מגושם (כנ"ל) ומיועד רק למשוך תשומת לב