עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
תוצאות 31 עד 35 מ 35

אשכול: אני רק אניח את זה פה...

Member
    אצל האמריקאים אין חוכמות, מרובעים עד העצמות לטובה ולרעה.
    רומן פולנסקי כבר מעל 80 ואותה נערה פנתה לרשויות החוק בבקשה להניח לו, אבל גם אחרי כמעט חמישים שנים הם לא שוכחים והוא יאסר ברגע שיניח את כף רגלו על אדמת ארה"ב.
    הבוקיות והטיפשות של הרשויות בארה"ב הבריחו את צ'רלי צ'פלין משם לשוויץ כשהוא נשבע כי לעולם כף רגלו לא תדרוך על אדמת ארה"ב, וכאשר באחת הטיסות הוא נאלץ לרדת ממטוס בארה"ב 2 אנשים הניפו אותו באויר והלכו לעבר מטוס אחר כשכפות רגליו מרחפות באויר כדי שיעמוד בשבועתו.

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    בישראל מעוגלים מהלידה ועד המוות זה אולי מרגיש חופשי יותר אבל בפועל הרבה יותר גרוע.

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    זה לא. בארה"ב על כל פלוץ עוצרים אותך. מהרגע שאתה נכנס למערכת מאוד קשה לצאת. יש להם תעשייה של בתי כלא ואחוז האסירים מהגבוהים בעולם. כל שוטר יכול לירות בך בערך על כלום ולא יעשו לו כמעט בטוח כלום. עדיף בהרבה "שכונה" יחסית מסיוט מתמשך של בירוקרטיה וריבועיות.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי Shasha127 צפיה בהודעה
    זה אחרי הפחתה מ40 שתוכננו לו
    בפועל אם הוא לא היה נכנס לארצות הברית לתחרות זקנים מטופשת כנראה שהוא עדין היה סוחר בבטחה מביתו בצרפת, אבל צריך טעות אחת קטנה והיא הגיעה.
    כבר לפני ההגעה לארצות הברית עלו עליו, האינטרפול כנראה היה עוצר אותו באיזה שלב ומסגיר אותו לארצות הברית.
    מהכתוב נראה שהוא לא היה הכי חכם בלנסות ולטשטש עקבותיו, סה"כ לא עבריין מקצועי אלה ילד פלא שחיפש קצת אקשן בחיו כי כסף לא נראה שהיה חסר.
    אני לא מאמין שזה יקרה אבל מקווה בשבילו שאיך שהוא עורך דינו יצליח להעביר אותו לישראל לריצוי עונשו.

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    גם בארץ יכול לקבל שליש ואז זה עונש הרבה יותר סביר. למרות שאני לא יודע אם יש שליש אחרי הסגרה.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO