לגבי שם העסק אני לא רוצה לעשות שיימינג, זה מקום שמוכר חלקים משומשים לאופנועים בתל אביב, לגבי הסגירה עם הסיליקון, יש חברות שמשתמשות בזה ויש שלא, אם זה מיושם כהלכה אז אין בעיה וזה עובד ומחזיק שנים על גבי שנים.
מבחינת מיישר הזרם - אני בדקתי את זרימת המתח במה שהיה לי וקבלתי תוצאה של 530, בחליפי קבלתי תוצאה של 490, המקורי תקין נותן 460 בערך, לפי היצרן הטווח הוא בין 420-500.
כך שזה גבולי, יתכן כי בעתיד אני אכן אזמין את המיישר המקורי מפרטזילה ויסגור את הנושא, בינתיים זה מספק אותי.
החברה בפורומים של הונדה ויש אתר שלם לכל דגם ממש מ 500-600-1000 RR ועד VFR וכן הלאה אתר שלם רק לדגם ספציפי, הם רושמים הכל, מה טוב מה רע ומה הולך ומעדכנים בשוטף.
עוד משהו - הבחנתי שיש קושי להניע את האופנוע שהוא חם. השלב הבא הוא להחליף COIL לכל ארבעת המצתים וגם את המצתים על הדרך, אני כמובן יעדכן כאשר זה יבוצע, מה העלות של הסיפור וכן הלאה, בנתיים ראיתי שסט שלם עולה 300 שקלים - לא סיני אמריקאי, נראה מה המחיר בארץ שלנו.
המטרה שכתבתי את הפוסט הזה היא לפתוח את אופן המחשבה לרוכבים, ניתן לאחר מחקר טוב ובריא לתקן לבד או בעזרת חבר ולחסוך המון המון כסף, אני לא אומר עכשיו לכו לפתוח מנועים ולכוון שסתומים, אני אומר שלרוב הבעיות ולרוב התקלות יש דרך אחרת, צריך וזה חשוב - כלי עבודה טובים, רצון, לשבת לפני כן בשקט בלילה ולחקור בגוגל על התקלה טיפול, ולבצע.