אתה אומר עתיד חדש.
אני אומר שזה יביא לפגיעה בהיקף הצרכנים
כמו כשהחברה הייתה שייכת לamc בשנות השבעים והחליטה לייצר אופנועים סולידים לכולם
בהארלי-דיווידסון משנים פאזה: פחות ויברציות, יותר קלות רכיבה, אופי ספורטיבי ועתיד חדש לחברה – הסופטייל של 2018 הוא הרבה יותר מאופנוע חדש.
http://fullgaz.co.il/?p=125875
![]()
אתה אומר עתיד חדש.
אני אומר שזה יביא לפגיעה בהיקף הצרכנים
כמו כשהחברה הייתה שייכת לamc בשנות השבעים והחליטה לייצר אופנועים סולידים לכולם
המצב שונה לחלוטין, אז החברה עזבה את האבות המייסדים ונמכרה למי שחיפש כסף קל,
עסקנים שניסו להרוויח כמה אגורות ממעט התהילה שעוד נותרה.
היום בהמשך לקו הדגמים המיתולוגי ובמקביל לו, ימכרו עוד אופנועים כולם נושאי השם המפורש
בזכות ולא בחסד! כשהנכדים לבית הארלי את דווידסון עדיין בראש החברה.
ככה ימכרו אופנועים חדשים ללקוחות שמחפשים משהו קצת אחר במקביל להרד קור של הצרכנים
שידעו מה לבחור.
קשה להגיד על הדור הנוכחי של מובלי החברה שהם לא יודעים לקרוא את השוק, להפך, אם דור המיסדים
הקים את האימפריה בגלל אהבת האופנוע ועשה הכל בכדאי להתקיים, הדור הזה הפך את החזון לאימפריה
כלכלית חובקת עולם ומתאימה לעת החדשה.
להספיד את החברה ולצפות לנפילה, זה כמו להגיד לאמריקאי הממוצע לא לשתות קוקה-קולה ולאכול ציז'בורגר.
אלה לחם קל ונבט החיטה.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
אגב חלק גדול מהשינוי הוא בגלל השחקן החדש ישן שקם לתחייה, כי אינדיאני זקן
אף פעם לא ישן הוא אורב....
הקהל המשדרג אופנועים או כאלו שחזרו לעולם הרכיבה בארה"ב פחות ופחות התחבר להארלי (מכל מיני סיבות) במיוחד בדגמי הביניים וחיפש את הפתרונות במקומות אחרים. הדגמים הללו של ה- softail (למעשה נשאר רק השם ואין לדעתי קשר לדגמים שהוחלפו) מציגים קו יותר מודרני ומעודכן שאמור להחזיר את אותם לקוחות לחברה וכמובן ליישר קו מול המתחרה החדש-ישן
הפאט בוב נראה מעולה!
אני רק הוסיף שהמנועים החדשים (הדגמים של שנה שעברה כבר קיבלו אותם) לא פחות ממדהימים, זה כמו סמים, מקבלים היי מהמומנט, רק שבשביל לרכב עליהם בגשם בקרת משיכה זה לא סתם עוד פיט'שר, באלו שאני רכבתי לא היה והיו רגעים מפחידים.
אל תתפלאו אם פתאום באיזה סיבוב מישהוא על הארלי יעקוף אותכם, זה הכיוון החדש של הארלי, מסורת לצד יכולות דינמיות.
הענק מתעורר מתרדמת החורף...והוא רעב!
למה 300 קילו לאופנוע? עם מי מדברים בקשר לזה?
עם מאמן הכושר שלך.
בובת ברבי שוקלת פחות...