אני חושב ויסטרום 650 יהיה תפור עליך. מנוע שמוכח שישרוד כ-200 אלף ק"מ בקלות בטיפול ראוי, ים חלפים, נוח, אפשר להתקין ארגזים לאחסון.
אני רוכב היום על piago xevo 250. לאחר שנתיים עם 45000 ק"מ, נראה לי שכדאי לעבור לאופנוע גדול יותר. משמש אותי ככלי רכב לעבודה ולימודים. חושב על חדש אבל לא פוסל יד שנייה.
מחפש המלצה לאופנוע שיסע כ- 25000 ק"מ בשנה, אמין, צריכת דלק סבירה עד נמוכה, מרווח טיפולים גדול ככל שניתן, עלות טיפולים ואחזקה סבירה, נוחות רכיבה (רוכב לרוב עם תיק גב).
רשיון A1 אבל אשדרג אם יהיה צורך.
אני חושב ויסטרום 650 יהיה תפור עליך. מנוע שמוכח שישרוד כ-200 אלף ק"מ בקלות בטיפול ראוי, ים חלפים, נוח, אפשר להתקין ארגזים לאחסון.
sv650 התמורה הכי טובה לכסף כיום.... ויש גם מוגבל a1. אגב אותו מנוע כמו של הויסטורם שהומלץ מעליי
לא ציינת תוואי רכיבה.
כמה כבישים מהירים אתה טוחן?
כעיקרון - הונדה CBR500 יהיה חסכוני להפליא (סדר גודל של 1/25 בשיוט 120-130), אמין וזול מאוד לאחזקה (יחסית לאופנוע ביניים ממוצע).
אין ספק שה-SV650 החדש נותן תמורה מצויינת לכסף. לא יודע מה צריכת הדלק שלו, על הדגם הקודם שמעתי דיווחים על 1/20-1/23 ברכיבה בינעירונית רגועה. עלות האחזקה תהיה כנראה מעט גבוהה יותר, אבל המנוע הזה בגרסאותיו הקודמות הוכיח אמינות ועמידות גבוהה מאוד לאורך השנים.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual