VS של סאן יאנג
מובי של קימקו שתיהם אפשר לקנות שמור בתקציב כזה, שתיהם טיפולים וחלפים זולים
יש גם את הPCX אבל חלקים של הונדה יותר יקר לתחזוקה
היי חברים.
אני מחפש קטנוע עירוני לידידה בנפח 125 סמ"ק. היא כרגע חוסכת לאופנוע גדול יותר וצריכה כלי תחבורה זול ואמין. התקציב שלה הוא כ-5 עד 5 וחצי אלף ש"ח (עם עוד 1000-1500 לתיקונים בצד).
יש לה נסיון של כחצי שנה על אופנוע 125 סמ"ק, ישמש בעיקר לנסיעות לעבודה בעיר ונסיעות הרצליה-ת"א, לרוב דרך הפקקים.
מיו 100 קטן לה, היא כבר ניסתה. הגובהה הוא כ-1.65. המלצתי לה על האינובה אבל אינני מבין ממש בקטנועים כי אינם מעניינים אותי אז רציתי לשאול את אלו שכן. הדרישה העיקרית - זול לקניה, זול בחלפים, מרווחי טיפולים עד כמה שיותר גדולים, כלי תחבורה עירוני זמני שלא יכניס אותה למערכת יחסים עם המכונאי בעודה חוסכת לכלי הבא, יכולת אכסון אינה דבר קריטי.
3> Honda NC700X 2012 - Chrissy
106,200KM and counting
Not all who wander are lost
VS של סאן יאנג
מובי של קימקו שתיהם אפשר לקנות שמור בתקציב כזה, שתיהם טיפולים וחלפים זולים
יש גם את הPCX אבל חלקים של הונדה יותר יקר לתחזוקה
Pcx במצב סביר לא יהיה במחיר הזה.
הכותב קנה לעיר דיאלים s1 2014 עם קילומטרז סביר ב3k.
לכלים האלו יש שם רע ללא הצדקה, ולכן הם נמכרים במחירים מגוחכים.
ההמלצה שלי ללכת על הקטנוע s1 הקומפקטי, בשנתון גבוה וקילומטרז נמוך.
VS125 או ג'וקי. אם יש לה רשיון וצריכה לרכב בבינערוני מדי פעם-ג'וירייד 200 יכול להיות אופציה.
ג'וירייד 200. אחלה אופנוע לפרינדזון
SYM HD125/200.
גלגלים גדולים, ומספיק חזק כדי לעלות על איילון.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
לא כזה בטוח. אני נסעתי הרבה על שניהם ולא התלהבתי במיוחד מהhd. הוא טיפה יותר חזק אבל יושבים יותר גבוה ואני לא מחבב את זה בכלל.
נכון שהיתרון של HD על VS הוא הגודל הגלגלים אבל בוא לא נישכח, היא מחפשת כלי זול עם תחזוקה זולה HD במחיר כזה היא תקנה כבר די עייף, רק שבHD יש מערכת קירור מים שאנשים בארץ כל כך אוהבים לא להחליף מים לפי הצורך או פשוט מוסיפים מים מהברז, למה לה עוד מערכת שיכולה להתקלקל? בנוסף עם כל היתרון של הגלגלים של HD תבדוק כמה עולים צמיגים ל HD מול VS או מובי ותגלה שבמחיר של צמיג של HD פשוט אתה קונה צמיג יותר איכותי לVS או מובי
אני גם מצטרף לממליצים פה על הvs או על המובי, הVS לבחורה יהיה יותר נוח מבחינת המצערת, אולם תא המטען שלו קטן יותר מהמובי.
המובי בתקציב הזה יהיה שנתון נמוך יותר וגם רוב הסיכוי "נקרע" יותר מאשר הvs אז זה גם יכול להיות שיקול משמעותי.
היא הלכה בסוף עם ג'וירייד 125 שמור, תודה חברים על העצות!
3> Honda NC700X 2012 - Chrissy
106,200KM and counting
Not all who wander are lost