יש לך חנייה מיועדת לדו"ג בסביבה שלך?
אם לא שווה לך לערער על הקנס בטענה שאין לך מקום אחר לחנות.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
שלום לכולם,
היום כשיצאתי מהבית הופתעתי לגלות שמחכה לי דוח חניה על סה"כ 250 שקלים בחסות עיריית הרצליה.
יש לציין שהאופנוע שלי עמד בצורה שיש יותר ממטר וחצי מעבר (אפשר לעבור עם עגלה\כיסא גלגלים) וגם המקום הוא מתחת לבית שלי.
האם מהניסיון של מישהו יש מה לעשות בנידון? אין לי חנייה מסודרת בבניין ומאז ומתמיד האופנוע שלי היה חונה על המדרכה.
המצב מייאש כי גם היום אחרי שקיבלתי דוח אין לי אלטרנטיבה אחרת לחנייה של האופנוע...
יש לך חנייה מיועדת לדו"ג בסביבה שלך?
אם לא שווה לך לערער על הקנס בטענה שאין לך מקום אחר לחנות.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
ולפני ,לצלם מקום, רצוי עם אופנוע ולסמן מרחקים
עיריית הרצלייה ממובילות ההתנכלות לאופנועים. לא יעזור לצלם ולא כלום - לפי החוק החניה על המדרכה אסורה. גם בשער העיר, איפה שיש מדרכה של 30 מטר רוחב, נתנו דוחות.
איפה חנית - על סוקולוב?
תודה על העזרה , אנסה לעדכן מה תיהיה תשובת העירייה
למיטב זכרוני, ישנו חוק המאפשר לאופנועים לחנות על המדרכה כל עוד נשארים 1.3 מטרים רצופים של מדרכה פנויה להולכי הרגל.
אחפש את החוק ואוסיף אותו פה כאשר אמצא.
לפני 4 שנים חטפתי דו"ח דומה באבן גבירול בת"א.
הפתרון: כיסוי עבה שנצמד לגלגל האחורי וננעל עם שרשרת לעמוד. לא ניתן לקפלו כלפי מעלה ולראות את המספר.
מאז, אין יותר דוחות חניה..אני מקפיד לא לחסום ולא לבלוט אבל אם פקח ירצה לתת לי דו"ח, יצטרך לחכות ליד האופנוע.
או להזמין שוטר שיחייב אותך להוריד את הכיסוי ואז לתת לך את הדוח.
בנוסף לזה, ממה שזכור לי, חובה חוקית לכתוב על הכיסוי את המספר רישוי של האופנוע. ואם אני זוכר נכון, זה אומר שאתה בעצם מפריע לפקח\שוטר בעת מילוי תפקידו ומפה הצינור רק גודל.