עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 30 מ 30

אשכול: שעון לגבר - מה מומלץ?

Member הסמל האישי של ofirus
    ציטוט נכתב במקור על ידי קיפיבןקיפוד צפיה בהודעה
    שעון הוא גם תכשיט וגם כלי, ככה ששניכם צודקים, תכלס..
    פשוט נמאס לי להוציא את הטלפון ולבדוק מה השעה- רוצה לחזור לתפקוד הפשוט של להרים את היד ,להסתכל ,ולהוריד את היד..

אני מחפש שעון אלגנטי, רצועת מתכת, גודל בינוני, עדיפות לעמידות במים. פחות מעדיף את סווטש. פיצ'רים נוספים אפשריים אבל לא הכרחיים.
    בסגנון של tag heuer . דוגמא אבל כמובן פתוח לכל האפשרויות של הדגמים\חברות- השאלה האם יש משהו שהוא מוכר לכם ומומלץ ?
    הרעיון של שני שעונים מעניין , אני אחשוב עליו.
    בנוגע לחנות -מעדיף חנות פיזית.
    אומגה seamaster מתאים לכל הקטגוריות שציינת ,השאלה מה התקציב? אפשר גם להשיג אותו כיד 2
    בכל מקרה מדובר על שעון איכותי ומרשים לכל החיים מנסיון.

Senior Member הסמל האישי של dudybou
    ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    10 שנים זה המון לסווטש - לרוב הם מתקלקלים הרבה קודם ואין אפשרות לתקן אותם.
    אין לי נסיון קודם עם סווטש - אבל הוא עבר אצלי חיים לא קלים ונראה יחסית כמו חדש גם אחרי 10 שנים..

ציטוט נכתב במקור על ידי israel צפיה בהודעה
    הבעיה של סוואטש שהם נשרטים בקלות,ושאין אפשרות לתקן אותם במקרה של בעיה,אחרת יופי של שעון אופנתי וקל משקל.
    אני כבר 12 שנה עם שעון של tissot שאני לובש יום יום וממש מרוצה ממנו עד 3k אתה יכול למצוא שעונים מדהימים.
    אגב אני גם תר אחרי שעון מתנה לאשתי ואני מחפש חנויות עם מחירים סבירים ומוכחים כאמינים.
    לתקן אותם אי אפשר, אין אפשרות לפתוח אותם לתיקון, רק לזרוק.. אבל במחיר שלהם תקנה כמה.. (ביחס לשעונים שהוזכרו פה..)
    אצלי הזכוכית בקושי נשרטה, למרות שקיבלה מכות לא פשוטות..
    x-max 250 2013 -> nc700x 2012

אל תתן לעולם לשנות את החיוך שלך, תגרום לחיוך שלך לשנות את העולם !

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ציטוט נכתב במקור על ידי ofirus צפיה בהודעה
    אומגה seamaster מתאים לכל הקטגוריות שציינת ,השאלה מה התקציב? אפשר גם להשיג אותו כיד 2
    בכל מקרה מדובר על שעון איכותי ומרשים לכל החיים מנסיון.
    שעון מצויין (לפחות חלק מהסי מסטרס) אבל להמליץ על שעון שוויצרי אוטומאטי למי שמחפש לדעת מה השעה זו טעות. אולי זה שעון לכל החיים אבל כמו כל אוטומאטי הוא פחות מדוייק מקוורץ, אם אתה לא לובש אותו יומיים הוא נעצר, יותר רגיש לזעזועים והכי גרוע - פעם בכמה שנים צריך לעשות לא טיפול וזה עולה 500-1000 ש"ח לפחות. בקיצור - לא מתאים לכל אחד.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    רק להזכיר ששעון עונדים לא לובשים או חובשים לעט מקרים מיוחדים.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

שעון מצויין (לפחות חלק מהסי מסטרס) אבל להמליץ על שעון שוויצרי אוטומאטי למי שמחפש לדעת מה השעה זו טעות. אולי זה שעון לכל החיים אבל כמו כל אוטומאטי הוא פחות מדוייק מקוורץ, אם אתה לא לובש אותו יומיים הוא נעצר, יותר רגיש לזעזועים והכי גרוע - פעם בכמה שנים צריך לעשות לא טיפול וזה עולה 500-1000 ש"ח לפחות. בקיצור - לא מתאים לכל אחד.
    ההמלצה מתייחסת לדגם הקוורץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ofirus צפיה בהודעה
    ההמלצה מתייחסת לדגם הקוורץ
    מתוך מאתיים סי מסטרס אוטומאטיים יש אחד או שניים שהם קוורץ והיינו אמורים לדעת שלזה התכוונת?

מתוך מאתיים סי מסטרס אוטומאטיים יש אחד או שניים שהם קוורץ והיינו אמורים לדעת שלזה התכוונת?
    ההמלצה לפות"ש היא על מה שאני מכיר ו"עונד" קרוב ל-20 שנה . סימאסטר 200 .
    בקשר למנגנון ,ברשותך אני יתן לפות"ש להחליט איזה מנגנון הוא רוצה.

אוריאר: תודה!, עברתי על הלינקים ששלחת - היו שם כמה רעיונות טובים שאהבתי, כמו שאמרתי הגודל שאני מחפש הוא גודל בינוני.
    1
    2
    אתה מכיר את החנות הזאת או שזה לינק שמצאת בחיפוש ?
    אלה גם כמה שנראים טוב:
    Tissot
    אומגה

סווטץ אני פחות אוהב בגלל שהם נראים דקים מדי וגם השירות שלהם לוקה בחסר.
    היה לי גם שעון של עדי שהמתכת שלו היה ״מוזרה״ -התחילה להתקלף ואיבדה את המרקם שלה בצד שבא במגע עם העור- כאילו גירדו אותה על הכביש, אחרי כמה שנים הייתי צריך לשייף אותה כדי שתחזור להיות חלקה שוב.

זה השעון האחרון שלי שאהבתי אבל הוא פשוט שוקל כמה קילוגרמים טובים שזה כבר מוגזם (-:
    הוא אצלי כבר קרוב לעשור -של חברת פולסאר, אבל שנים שלא השתמשתי בו -בגלל המשקל.

השאלה הבאה היא - יש חנות מומלצת שאתם מכירים ?

watch.jpg

התקשרתי לשאול על האומגה סימסטר דייבר : 14,000 ש״ח...
    אז זה יורד מהרשימה (-:

שני השעונים שהבאת (1,2) נראים טוב.
    סרטינה חברה מכובדת ואיכותית אבל אתה משלם כפול מהסייקו (ומעל לתקציב) ומקבל פחות פונקציות (אם כי האיכות יותר טובה).
    הייתי הולך על ה-2 בלי למצמץ. סייקו סולארי זו תמורה מעולה למחיר ושעון חזק ומדוייק לשנים רבות ללא טיפול.
    את הטיסוט שהבאת יש לי כעשר שנים. שעון טוב, איכותי ויפה אבל קשה לי שלא להשוות אותו לסיטיזן שאני הולך איתו ביום יום עם כל השיכלולים (שני אזורי זמן, סולארי, צלצול יומי, תאריכון תמידי, יום+שעה) והוא מפסיד בגדול. זה השעון (על רצועה חלופית, במקור מגיע על צמיד פלדה):

לגבי האומגה - הוא מכאני ובוודאי עולה פי שלוש מהתקציב. שעון מדהים אבל הייתי יורד ממנו.

אני לא מכיר את החנות כי אף פעם לא קניתי שעון בארץ (לא ב25 שנים האחרונות). קניתי מאיביי (כולל משומשים) ומעוד כמה חנויות רשת מוכרות. אם תרצה להזמין ברשת - תגיד.

תודה רבה על הכיוונים חברים!

Member
    השערות מסתירות איזה חצי שעון, בקושי רואים מה השעה,
    בכל מקרה השעונים האלו עם מראה אגרסיבי וכבד מידי,
    זה שעון הרבה יותר מתאים לגבר האלגנטי שרמנטי ועדיין סטרייט.

Senior Member
    השנקל שלי בעניין...
    כאמור שעון כיום היא יותר פריט סטטוס / אופנה. יתרה על האמור, תמיד יש כריש גדול יותר ושעון ב 3K טוב ככל שיהא יכול להוות מכשלה והוצאה לחינם מאשר רכישה מתגמלת.
    משכך, אמליץ שלא לרכוש שעון או לחלופין כן לרכוש בתקציבך שעון כגון איווטש שיש לו לגיטימציה גם אם הוא לא עולה אלפי דולרים (אם כי רצוי לעשות לו קצת קסטומיזציה כגון רצועה או סקין ייחודיים).

Junior Member הסמל האישי של method
    הנה שלי, של חברת Bulova:

https://imgur.com/ZN0O9zT

https://imgur.com/GTSPWRj

יש לי גם את השעון המכוער של אפל... אך מכיוון שאני מתייחס לשעון כתכשיט, אני עונד את זה שבתמונות- וגם זה בארועים בלבד. הצורך לענוד שעון קבוע נעלם אי-שם ברכישת הנייד הראשון...

Junior Member
    לפני כשנתיים חזרתי לענוד שעון כי בעבודה שחלקה פיזי ולא תמיד נקי - שעון הרבה יותר נוח מאשר להוציא את הפלאפון כל הזמן.
    מבחינה פרקטית - יש לי שעון דיגיטלי קלסי של קסיו (כן, זה מלפני מליון שנה) כי הוא עולה 100 ש"ח וממש דק, לכן לא מפריע לשלוח ידיים למקומות חשוכים בעומק מכונה כלשהי.
    לכל זמן אחר - שעון אקו-דרייב של סיטיזן (שקיבלתי במתנה, למען האמת). סיטיזן מייצרים שעונים שלי אישים נראים נאים, כנ"ל סייקו אם אתה רוצה משהו מעט זול יותר. זה כבר עניין של טעם.