רמי ביטוחים, אל תתקרב לאודי דגן.
ביטוח חובה - רק מלא ללא השתתפות עצמית ולא משנה כמה יציעו לך לקחת את המוזל (עם השתתפות עצמית).
לפני רכישת דו"ג, אין לי נסיון בתחום הנ"ל ולכן מבקש את ייעוצכם בנוגע לביטוח חובה.
קטנוע ראשון בנפח 250 סמ"ק, רוצה לבטח בביטוח חובה + צד ג'.
ראיתי שיש מספר קטן של חברות העוסקות בתחום- "הפול" ו"אודי דגן".
איזה מבין השניים מומלצים יותר ומה כדאי לבדוק שיש בפוליסה בעת רכישתה.
תודה מראש.
רמי ביטוחים, אל תתקרב לאודי דגן.
ביטוח חובה - רק מלא ללא השתתפות עצמית ולא משנה כמה יציעו לך לקחת את המוזל (עם השתתפות עצמית).
יש היום סוכנים פרטיים שיכולים למכור פוליסות?
יש עוד דברים שכדאי לי לדעת?
צג ג' מאיזה סכום נזק משלמים והאם יש השתתפות עצמית?
אם לא היה לי ביטוח לדו"ג בעבר, זה מיקר את עלות הביטוח?
לגביי שאלות על מחירים וכיסויים - מול הסוכן שאיתו תדבר. יש מספר קטן של סוכנים לביטוחי אופנועים.
אני שוב יכול להמליץ לך בחום על רמי ביטוחים ויותר בחום להתרחק כמו מאש מאודי דגן.
איך נכוות מאודי דגן?
גם ביטוח ישיר מבטח אופנועים.
אני עם shasha127, להתרחק מאודי דגן בכל מחיר.
איזו חברה המומלצת ביותר?
סלחו לי על הבורות, אבל ביטוח חובה זה לא דרך הפול? אז מה זה משנה מה הסוכן? (לא בציניות, באמת לא מבין)
אני עם ביטוח ישיר, מבטח חובה (מלא, ללא השתתפות עצמית) + ג' ובינתיים מהפעמיים שהתקשרתי אליהם קיבלתי שירות מעולה ועזרו לי. בנוסף עונים לך דרך המייל עם אופציה ל"השב" וכך יש לך מעין סוכן "אישי" שמטפל בך. ויצא לי לבקש ממנו להתקשר אליי ואכן התקשר תוך דקות ספורות.
אני מניח שכל החברות ככה (לפחות רוצה להאמין).
5327 ש"ח לביטוח חובה
589 ש"ח על ג' + גרירה
סה"כ 5916 לשנה על הורנט 600
וואי וואי.. פעם ראשונה שאני עושה את החישוב הזה...![]()
התקשרתי לרוב חברות הביטוח ורמי ביטוחים היו נשמעים נחמדים ואמינים. יש למישהו נסיון איתם?
בנוסף המליצו לי ביטוח תאונות אישיות, מישהו עשה ויכול להמליץ בכ30 ש"ח לחודש?
מצטרף להמלצה על רמי ביטוחים, וחוסר הפרגון המוחלט שלי לסוכנות דגן.
אני מבטח שלושה אופנועים אצל רמי ביטוחים ונכון להיום אני מרוצה ואין לי כוונה להחליפו.
בעניין אודי דגן כשקניתי ממטרו את האופנוע הם הציעו לי הצעה מפתה ביחד עם מטרו, מיותר לציין שדחיתי בשעט נפש את ההצעה למרות שהיתה מפתה לאור יחסם המזלזל של אנשי דגן בעבר.
אני בעד ללמד עסקים סוררים דרך הכיס שלקוחות אינם לקוחות שבויים.
בעניין ביטוח חובה מלא או חלקי ... אני עם ביטוח חלקי ועם שתי פוליסות פרטיות שהוצאתי לפני כמה שנים , יכול לומר לך שברגע האמת הן הוכיחו את עצמן.
למרות האמור לעיל אין לראות בכתוב משום המלצה כלשהי לבצע ביטוח חובה חלקי לאור הפסד ימי העבודה וכן סך של כ 25K (אם אינני טועה) בעת תביעה.
GTR1400 - הדרך המהירה לאיבוד רשיון. XV1900 - הדרך המהירה לאיבוד השמיעה והיכרות עם כירופרקט צמוד.
מיקי, לא הבנתי כוונתך בביטוח חלקי. ומה כוונתך בביטוח פרטי?
והאם את בכל זאת ממליץ ביטוח חובה מלא?