אמור לנזול מעט שמן מעצם העבודה של המנוע שהוא שורף את השמן והדלק יחד.
טיפות שחורות שעפות מהמשתיק מעידות על עודף שמן תתיעץ עם יודע דבר כמה אחוז אתה צריך לשים.
שלום לכולם. אני חדש בפורום. אני רוכב מתחיל ורכשתי לפני חודש את האופנוע הראשון שלי גאסגאס 125 2015.
רכבתי עליו כמה פעמים בודדות ולאחרונה נוזל הרבה שמן מהאגזוז. אשמח ועזרה וחוות דעת.
אמור לנזול מעט שמן מעצם העבודה של המנוע שהוא שורף את השמן והדלק יחד.
טיפות שחורות שעפות מהמשתיק מעידות על עודף שמן תתיעץ עם יודע דבר כמה אחוז אתה צריך לשים.
תופעה מוכרת בדגם הנ"ל, גם אצלי זה קרה ואצל כל EC125 שראיתי.
זה נובע בין היתר מההמלצה של היצרן להשתמש ב2% שמן בתערובת, במקום 1.6% אצל המתחרים.
יכול להיות שהתערובת שלך קצת עשירה מדי, זה גם יכול להגביר את התופעה הזו.
אם הקרבורטור מכוון כמו שצריך, או לפחות לטעמך, אל תפחית בכמות השמן ואל תעשה כלום. אתה יכול לנגב את הדוד אחת לכמה רכיבות וזהו.
וכמובן להחליף צמר סלעים בדוד אחת לכמה זמן. זה מומלץ בכל דו"פ וחובה בדו"פים שמטפטפים שמן.
שלום לפותח השרשור,
"בעיה" אינה תיאור בעיה, תקלה או שאלה. המילה "בעיה" בכותרת לא עוזרת להבין דבר מנושא השרשור, והדבר המועיל היחיד שיש בכותרת השרשור שלך - זה דגם האופנוע.
תאר לעצמך שהיית נכנס לפורום ובו כל הכותרות היו רק דגמי אופנועים, שום דבר מעבר לזה. האם זה היה נראה לך טוב? כמה מועיל זה היה לחפש משהו בפורום כזה לדעתך?
בפורום יש דרישה לכותרות אינפורמטיביות - מעבירות מידע. הכותרת נערכה, אנא הקפד ליצור כותרות אינפורמטיביות להבא.
ברוכים הבאים לפורום.