עשה פה טריק... אולי תשאל אותו בקומנטס?
משהו לא ברור לי בוידאו, הוא מתחיל מדוד נירוסטה חיצוני של מכונת כביסה, הדוד לא גבוה במיוחד, אבל המוצר המוגמר מתנשא להערכתי לגובה כפול כמעט לעומת המקור, ולא מוצא בוידאו את ההסבר לפער.
נערך לאחרונה על ידי levil; 25-10-2017 בשעה 04:53.
הוא החסיר הרבה שלבים בתהליך ולא ממש ענה לשאלות העוברים והחרשים האחרים בקומנטס.
שלשום בדיוק מצאתי מכונת כביסה זרוקה עם דוד חיצוני מנירוסטה נדירה, עכשיו הוא שלי, ואני תוהה אם אצטרך למצוא עוד מכונת כביסה נדירה כזו של מילה או אמריקאית זרוקה ברחוב.
tumbler1.jpgtumbler2.jpg
![]()
זה דווקא היה דיי ברור.
הוא חתך באמצע את הדוד, עשה חומת לבנים בתוך הדוד בגובה של 3 לבנים וציפה את הכל בנירוסטה מבחוץ.
בדיוק..
הוא השתמש בדוד המקורי רק לחלק העליון והתחתון של התנור/סוג של בסיס או תבנית
שים לב לברגים או הניטים בחיבורים
Capture.JPG
אז צריך גם פח נוסף ומערגלת, לא יודע אם החבלים המהודקים מספיקים לערגול.
זול לא יצא אלא אם כן אפשר למצוא מכונת כביסה נוספת.
או לעשות תנור נמוך..למה כל הגובה הזה?
כן, זו גם אפשרות, הבעיה שגובה הדוד הוא 39 ס"מ, זה נראה נמוך מידי מבחינה מעשית , צריך כמה סנטימטרים לפחמים, ועוד מרווח מעליהם, לא נשאר הרבה.
פח עולה 300 ש"ח.
תביא חבית ריקה מאיזה ג'אנקייה
לא רוצה חבית ! לא שמיר ! לא שבדיה !
רוצה נירוסטה !!
אני אוהב נירוסטה.
התנור מרשים ביותר מבחינה חיצונית אבל פרויקט מיותר לדעתי.
בתור תנור פיצות הוא לא מוצלח, פיצה צריכה אש גלויה ותחתית מאבן שתי הדרישות לא מתקיימות בתנור הזה. הפיצות שיצאו אינן מרשימות וההכנסה והוצאה של הפיצות מאד מסורבלת.
בתור תנור טנדורי הוא מקיים את הדרישות, אבל ניתן להגיע לאותן תוצאות בדרך הרבה יותר פשוטה עם שלושה עציצים מחרס, ויש הרבה חומר ביו טיוב.
אם אתה רוצה תנור פיצה, אוהב נירוסטה תחפש uuni או rockbox אבל תכין הרבה כסף.
uuni או roCCbox מכוערים רצח ובמחיר מוגזם.פיצה צריכה חום.
התנור המאוד יעיל מפתח בגלל הבידוד המעולה 500 מעלות חום, והפיצה יוצאת מוכנה תוך פחות מ 3 דקות.
מסכים ביחס לסירבול בהכנסה והוצאה, חשבתי על הוספת דלת גדולה עם צירים אבל אז הבידוד המוחלט כמעט, יפגם.