בוקר טוב חברים,
בחיפושי אחרי בלדר שיאפשר לי קניה של ציוד (הפעם על הפרק מעיל חורף) בחו''ל והעברתו לארץ שלא במשלוח, התברר לי שחבר טוב יהיה בגרמניה ביום שלישי ל 24 שעות, ובסביבות דצמבר בלונדון לכמה ימים.
שאלתי היא האם יש לי למה 'להלחיץ' את עצמי ולהזמין מהשו מהר מאחת החנויות בגרמניה ולקוות להספיק לזמנים שלו, או שעדיף לי להמתין לדצמבר. השאלה נשאלת גם מבחינת לוחות הזמנים הלחוצים- 3-4 ימים גג למשלוח לעומת תכנון מראש) וגם מבחינת המחירים- כרגע המחירים 'רגילים' לעומת אפשרות למבצעים לכריסטמס, אם יש כאלו בכלל. והאם יש הבדל בהזמנה ובמשלוח בין גרמניה לאנגליה.
כרגע יש לי מעיל ''4 עונות'' של לרט, עם ביטנה נשלפת שמחממת ואטומה למים. המעיל שירת אותי לא רע במשך 2 חורפים, כאשר ברוב הזמן לא השתמשתי בביטנה (כי חם בפנים כמו בתנור). אני מאמין שאוכל למשוך איתו את תחילת החורף הישראלי.
המעיל שאני מחפש כרגע הוא כזה עם ממברנה לא פריקה נגד מים (גורטקס, הידרטקס, וכל שאר השמות היצירתיים) ובטנה מחממת נשלפת. עדיפות למשהו בגזרה ארוכה מטקסטיל. עדיפות גבוהה למשהו אמין מוכר ובטיחותי, עם מיגונים במרפקים, כתפיים, גב לכל הפחות (מיגונים חיצוניים יתקבלו). חשבתי על משהו בסגנון הזה:
https://www.motoin.de/Clothing/Jacke...ml?language=en
לא נעול על הלד, פשוט יש לי מעיל קיץ שלהם אז אני בטוח במידה ובאיכות.
אשמח לשמוע את דעות המומחים
תודה