ממתין ששאר מותגי הקצה יישרו קו עם הקונספט ואז ארכוש,
אני אישית חוויתי אכזבה עם כל מוצר של אלפיינסטארס שהיה לי.
רשת האביזרים 'אבזריון' השיקה בישראל את טכנולוגיית ה-Tech-Air - המעילים המתנפחים של אלפינסטארס; המוצר סופר-איכותי, אולם המחירים עדיין גבוהים.
http://fullgaz.co.il/?p=126334
![]()
ממתין ששאר מותגי הקצה יישרו קו עם הקונספט ואז ארכוש,
אני אישית חוויתי אכזבה עם כל מוצר של אלפיינסטארס שהיה לי.
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
היי אביעד,
משהו שסקרן אותי, אחרי הניפוח האם המעיל תופס את הקסדה ומונע תנודה של הראש כמו במעיל של Held? זה היה נראה די חשוב אצלם..
מניסיון עם אביזריון, כדאי לרכוש בחו"ל
בכל מקרה, האנשים הקטנים\נשים בינתיים נדפקים ואני שואל לא דפקו אותנו מספיק עם מבחר מצומצם של מוצרים, למה לא משקיעים במוצרי הבטיחות האלו ומיצרים אותם במידות קטנות?
זו ממש הדרה לשמע.
בלי לזלזל במוצר או בחשיבות שלו הפחד שלי שזה יהפוך למקרה הווסט הזוהר או מובילאיי שידחפו לנו את זה בכח תחת אמטלה שזה מה שיציל את עם ישראל מתאונות נפגעים ושאר מרעין.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
האם משתמשים בטכנולוגיה הנ"ל באופן מקצועי גם במסלולים כמו מוטו ג'י פי לדוגמא?
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
הערכה שלי שלא קשורה לכלום, כל דבר מעל 1000 שקל יוריד לפחות 50% מהרוכבים, כל דבר מעל 3000 שקל יוריד 90%+ מהרוכבים.
מעבר לזה - עדיין לא ראיתי שום נתונים של היעילות של המעילים האלה כנגד מעילים רגילים.
זה אמור להיות די קל לעשות את זה - חיישנים ומכות כמו שבודקים תקנים לקסדות. מוזר שלא ראינו שום דבר כזה עדיין.
יש אבל מבוצע ע"י היצרנים שזה הופך את כל העניין ללא רלונטי.
האיחוד האירופי הוציא תקן לזה שזה אומר שהם בודקים את יעילות המיגון אבל רק יצרן אחד הגיש מוצר לקבלת תקן וזאת חברת CLOVER הבעיה היא שהמוצר של CLOVER הוא רק הגנה לגב (לא הגנה הקפית)
בכל מקרה עניין של זמן עד שהכל יוסדר
לא יודע אם תקן של האיחוד האירופי זה מה שהיה נותן לי שקט שהמעיל ישמור לי על החיים. הייתי שמח לראות דווקא תו תקן פרטי של גוף שקשור לרכיבה\מרוצים.
בכל אופן ככל שיצטבר ניסיון אי הוודאות תפחת.