תוצאות 1 עד 14 מ 14

אשכול: לא מצליח לעשות תרגילים במגרש וצריך את העזרה שלכם חברים

צפייה משולבת

Junior Member

לא מצליח לעשות תרגילים במגרש וצריך את העזרה שלכם חברים

אני עושה רשיון a1 בכרמל תחבורה ימח שמם וזכרם .
    בקיצור המורים האלה כל פעם יש מורה אחר והוא לא מזהה תלמידים כאילו זה יום ראשון שלהם .
    10 שיעורים הם סחבו אותי על קטנוע שאין מה לעשות אין אני על קטנוע בגודל של כסא ילדים של הבן שלי בגן לא אצליח לשבת.
    בחייאת מזה הקטנוע הזה? עם הרגלים בקידון כלפי חוץ עדיין הברכיים שלי בתוך היידים.

רבתי איתם הם העבירו אותי לאופנוע סוף סוף זתומרת נשארו לי 5 שיעורים לפי החוזה ששילמתי עליהם אחר כך אני צריך להוסיף עוד כסף.
    עכשיו עשיתי 2 כפולים על האופנוע .

מה למדתי בכפולים האלה ? מה שאני וה' לימדו את אנוכי עצמי לבד.
    לרכב? לבד , להעביר הילוכים ? לבד , לשבת על הכלי ? לבד , לתפעל ? לבד.

מורים זבל של אדם .
    עשיתי 2 כפולים ראשונים שמה עשיתי בעצם ? היתי בקצה של המגרש לא איפה התרגילים עשיתי סיבובים למדתי את הכלי לבד.
    למדתי את הקלאץ לבד [קודם חיפשתי איפה הוא בכלל גילתי שהוא ביד החליף את הברקס מהקטנוע] , אבל אני נהג משאית אז איכשהו הסתדרתי.
    אלה היו השעתיים הראשונות שלי על הכלי .

אחר כך השיעור הכפול השני שלי היה כזה המורה לקח אותי ועוד קבוצה לתרגיל גלישה אומר לנו :
    "שימו ראשון גז , לשים שני ברקסים קלאץ להוריד לראשון להוריד רגל".

באמא שלך?
    4 פעמיים נסיתי עד שהצלחתי וכולם עוד מצפצים לי בתור או יושבים לי בצאוור הם יוצאים שניה אחרי על הקו והצל שלהם מכסה אותי כאילו מה הקטע חכו אני אסיים.

אבל זה באמת זה מורים זה? אני לא מצליח כי אני לא יודע וזה חדש לי והוא צועק עלי?
    ועוד אומר לי "אני מסביר לך אתה לא מקשיב , לא רוצה להקשיב סע" יעני לא מסביר לי עושה לי טובה.

בקיצור רבתי איתו על הדיבור הזה כי מה הוא הסביר לי? לפני חצי דקה שהוא אמר לי להעביר לשני לא ידעתי איפה בכלל מעבירים הילוך .
    אחרי 4 פעמיים הבנתי לבד פלוס מינוס הסתכלתי על אחרים ראיתי שהם עושים את זה ברגל ואז ניסיתי גם וחנקתי לו טיפה את המנוע הוא התחרפן המורה.
    אחר כך הבנתי אחרי חצי שעה אין לי שום בעיה להרים הילוכים ולהוריד אני במגרש מגיע ל 4 ומוריד .

בקיצור אני שואל אותו לגבי הקלאץ אם צריך להחזיק אותו בנקודה אחרי שמעבירים ואז לשחרר או בהדרגה קלה ולשחרר או שאין צורך וזה רק להעביר שחרור.

תשובה ? לא קיבלתי!
    את הקלאץ ביד אני מבטיח לכם שאין לא מרגיש שום נקודה שלו , הנקודה היחידה אני מרגיש כשהאופנוע רועד.
    אז בקיצור למדתי את הסלדים שלו ולפי הסאונד וההרגשה אני מתפעל.

אחר כך שמניות , את השמניות אני עושה רק בעזרת הקלאץ' הכל במסגרת יפה יציב ומסתכל ומזיז את כל הראש [ככה אני מרגיש] שינוי ענק בקטנוע.
    באתי למורה שאלתי אותו אם המהירות שלי בסדר , ובאיזה מהירות אני צריך לעשות את השמניות האלה בריבוע.
    הבן אלף יושב בצל עם שתייה וסיגריה ואומר לי בשיא הרצינות והאדישות "לא הסתכלתי , אני יסתכל אני יגיד לך".
    טוב נו הלכתי להראות לו ונחשו מה ? שוב הוא לא הסתכל , אז בקיצור הגעתי למצב שאני עושה שמניות אבל גם פה אני לא יודע אם אני עושה במהירות נכונה.
    בקיצור גם זה לומד לבד איך שאני יכול.

אחר כך
    יש את העיגלולים האלה שעושים ואז מסתובבים בחצי ריבוע ושוב עיגולים כמו שמונה כאלה רק מתמשך.
    אין לי מושג באיזה מהירות הטסטר דורש שאני אעשה את זה אז אני מתבלבל ובלבל את עצמי חצי עושה לאט חצי מהר ותוך כדי מאבד את עצמי ואת השליטה ואז דורס את העיגולים .
    אולי גם את זה אני אומר לעשות עם קלאץ בלבד ? אולי להוסיף טיפה גז ?

אז הלכתי לשאול את המורה שוב בנוגע למהירות הנכונה עבור הטסט וגם עבורי שיהיה לי קל יותר.
    ענה לי משהו מפגר תקשיבו אפילו לא קשור לתרגיל הזה ... ה' יודע מה הוא אמר.

פתאום הוא מקבל שיחה בטלפון ומתחיל לדבר עם מישהי ואני עומד לידו כמו אדיוט מחכה להסבר שלו 5 דקות הוא דופק לי פרצוף כאילו אני מפריע לו בשיחה אינטימית עם המאהבת שלו , נשבר לי הזין נסעתי מהכיוון שלו בחזרה לתרגיל ההוא ושה' יעזור לי איך לעשות אותו נכון.

אחר כך הוא בא עצבני הוא צועק שאני יוצא בנקודות הלא נכונות.
    שכל פעם אני יוצא מנקודות אחרות וזה אמור להיות אחיד , יא בחיאת מה הוא אינפנטיל ?
    זה מספר אי זוגי , חד ספרתי איך הנקודות יציאה וכניסה היו זהות בכל סיבוב? הוא טמבל ? זה פשוט לא הגיוני.

אני מתחיל מהצד הימיני שלי הריבוע עובר באמצע העגול הראשון ככה עד הסוף יוצא בנקודה הסופית מסתובב ואותו סיפור רק יוצא שאני בסוף מסתובב כאילו לא בכייון שהוא מבקש.
    כאילו הוא אדיוט או מה?
    אבל זה בלתי אפשרי אלא אם כן בעיגול האחרון אני אקיף אותו בתוך הריבוע ויתחיל סיבוב. מקווה שהבנתם בכלל.

אני התייאשתי חברים שלא נדבר שאני בכלל ברצפה מהקו ישר איטי הזה אף אחד לא מסביר שום דבר הוא רק מצביע לי על 4 ח'ברה צעירים ערבים
    אומר לי הינה הם מקשיבים והם עושים והם בעצמם באו ואמרו לי שהם רוכבים מגיל קטן בלי רשיונות הם רק הגיעו לגילאי רשיונות אז הם מוציאים עכשיו.
    אחד אומר לי אפילו צוחק ,
    "מה אתה מתייחס ? לי יש שעות עם אופנועים בשטח כמו שלך יש שעות עם משאית בכביש. בשבילי המגרשים האלה זה בדיחה "

בקיצור הם שיעורים ראשונים רק הגיעו הם מרימים גלגל בקו ישר איטי ומחייכים למורה.
    נו באמת .. והוא עוד חושב אני טמבל אני אמור להאמין לזה שהם יודעים את זה כי הם הקשיבו למורים?
    אפילו הם אמרו לי שהם יודעים לרכב רק באו להוציא חוקי

חברים עזבו את החפירה.
    בבקשה בבקשה תעזרו לי איך עושים תרגיל תרגיל .
    תנו לי המלצות ובאיזה מהירות צריך לעשות כל דבר.
    יש בסה"כ 4 תרגילים.
    קו ישר איטי אני על הפנים מסתכל ישר עושה חצי קלאץ כולי רועד יוצא מהכווין בלאגנים.
    קו מהר עם הילוכים תתפלאו דווקא בזה תותח.
    שמניות הכל מדהים רק צריך לדעת אם אני איטית מדי? כי אני עושה רק עם הקלאץ.
    הנקודות האלה שעוברים בהם ואז מסתובבים שה' יעזור לי אני בכלל לא יודע מה עושים בתרגיל הזה.
    נערך לאחרונה על ידי ivgycohen; 24-08-2015 בשעה 04:53.

קראתי קודם את הפוסט הקודם שכתבת. עכשיו אני מבין שאתה מעוניין לקנות אופנוע בשביל ללמוד לבד.
    הצעתי היא שתשנה גם את הגישה שלך וגם תחליף מורה

Member
    קו ישר, לא יותר מ 8-7 קמ"ש. תהדק רגליים בטנק דלק שחרר ידיים. משחק עם הקלאץ ודרדור.

אין מהירות מסויימת בסלאלום ובשמיניות.
    מהירות שנוחה לך. טיפ כמו עם קו ישר מהדק רגליים ומשחרר פלג גוף עליון.

ובכלל תחליף מורה וזהו.

Senior Member
    ראיתי, אני מבין אותו.
    אם כל מה שהוא עושה זה להסתובב במגרש בלי הכוונה אז עדיף לו לעשות את זה בלי לשלם כסף על כל 40 דקות.

הוא צריך להחליף מורה אבל אם יקשו עליו, מה שהוא צריך לעשות זה לדרוש לקבל הוראה.

10 שיעורים על קטנוע לא נשמע לי הגיוני
    לעלות על אופנוע בלי לדעת איפה שום דבר נמצא גם לא נראה לי הגיוני.
    איזה מן מורים אלה?

Senior Member הסמל האישי של zx2r
    ציטוט נכתב במקור על ידי nihrider צפיה בהודעה
    10 שיעורים על קטנוע לא נשמע לי הגיוני
    לעלות על אופנוע בלי לדעת איפה שום דבר נמצא גם לא נראה לי הגיוני.
    איזה מן מורים אלה?
    כרמל תחבורה
    בנתיים אין עליהם חוות דעת טובות .. http://wheelz.co.il/forums/showthrea...ll=1#post10551

Senior Member
    הבעיה שלו שיש לו חוזה.
    ממליץ לו שידבר עם מישהו הכי בכיר שם.

בשמיניות הפלג גוף עליון באותו קו של האופנוע או שצריך לעשות משהו שונה כי המהירות נמוכה?

ציטוט נכתב במקור על ידי nihrider צפיה בהודעה
    הבעיה שלו שיש לו חוזה.
    ממליץ לו שידבר עם מישהו הכי בכיר שם.

בשמיניות הפלג גוף עליון באותו קו של האופנוע או שצריך לעשות משהו שונה כי המהירות נמוכה?
    חוזה חוזה, אבל הוא מוכן לקנות אופנוע ולרכב בצורה לא חוקית בשביל ללמוד לבד
    http://wheelz.co.il/forums/showthrea...92%D7%A8%D7%A9

Member
    דעתי על מורים לרכיבה (כאחד שבדיוק הוציא רישיון) היא שלילית מינוס, אבל נשמע שהמורים בבית הספר שלך הם מתחת לכל ביקורת.
    עזוב אותך מהחוזה, הפסדת קצת כסף על השיעורים, לפחות אל תפסיד את זמן. נסה לקבל החזר אם תוכל, אבל בכל מקרה לך לבית ספר אחר לרכיבה.

Junior Member
    לדעתי אתה צריך להחליף כמה דברים ומשם להתחיל:
    1.תחליף מורה(מקום אחר)
    2.תחליף גישה(אתה קצת מתוסכל וכנראה בצדק אז פשוט תתחיל הכל מאפס)
    3.תתרחק מהרעיון לקנות אופנוע ולהתאמן לבד כמו שאתה מתרחק מאש!
    10 שיעורים על קטנוע? נראה לי זה הונאה לכל דבר! הוצאתי רישיון בתחילת השנה ועל היום הראשון(שיעור שלישי) כבר עליתי על אופנוע,בלי שהיה לי כל רקע בדו"ג.
    כנראה שברוב בתי הספר המורים לא באמת עוקבים אחריך ומסתכלים על מה שאתה עושה כל הזמן ואתה צריך לשאול ולדרוש הסברים בעצמך,אבל מה שקורה בבית ספר שלך נשמע נוראי ולא הגיוני.
    תרגילים:
    קו ישר וסלאלום כבר הסבירו לך,
    לגבי המהירות בשמיניות:
    אתה צריך להרגיש את זה,לדעתי תתחיל קצת יותר מהר, גם אם זה אומר לצאת מהקווים(תראה שאתה עושה באמת 8)ואז להתחיל לאט לאט לשחק עם זה עד שתצליח לעשות את זה בלי לגלוש החוצה) המבט מאוד חשוב(תזכור שלאן שאתה מסתכל האופנוע נוסע) אז כשאתה מגיע לקצוות ומתחיל את הסיבוב תסתכל למרכז ה8)
    אני זוכר שהייתי מגיע ל14\15 קמ"ש בשיא.
    כל מה שכתבתי הוא מנסיון אישי וע"פ ראות עיניי בלבד!

Junior Member
    תעשה את מה שאני עשיתי .
    תעוף משם .
    למרות שאני ממליץ לך לנסות לנצל את החוזה מקסימום לא תצליח את הטסט וזה תעבור מורה.
    כי החזר כספי לא תקבל שים לב שהחוזה שלהם הוא בכפוף להוראות הגנה לצרכן ובאישור בית המשפט .
    מעניין איזה שופט הם היו צריכים לשחד בשביל חוזה כזה לא חוקי.

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי John700 צפיה בהודעה
    תעשה את מה שאני עשיתי .
    תעוף משם .
    למרות שאני ממליץ לך לנסות לנצל את החוזה מקסימום לא תצליח את הטסט וזה תעבור מורה.
    כי החזר כספי לא תקבל שים לב שהחוזה שלהם הוא בכפוף להוראות הגנה לצרכן ובאישור בית המשפט .
    מעניין איזה שופט הם היו צריכים לשחד בשביל חוזה כזה לא חוקי.
    לאיפה עברת?

Banned
    לך לדרור קליין.
    אצלו לומדים לרכב.

Banned
    ואגב, שיעורים כפולים זה לא חכם.
    להבא קח שיעור, הפסקה ושיעור נוסף. אם כל כך בוער לך.

Junior Member
    לדעתי קח שיעור או שניים אצל מורה נהיגה אחר. תבין איך כל העניין עובד ואז תחזור למורה הקודם כדי לנצל את השיעורים שהוא חייב לך עם קצת יותר ידע. נסה גם לשנות קצת את הגישה שלך. רכיבה על אופנוע היא מאוד שונה מנהיגה ברכב פרטי/משאית ואין פה מקום לאגו ולגישה של "יש לי נסיון אז אני כבר יודע". בהצלחה.