מחפש הנאה בעיקר, כולל טיולים בסופי שבוע ובזמן הפנוי. האופנוע ישמש אותי לנסיעות היום-יומיות כמו עבודה, לימודים וחדר כושר. אבל לא אהיה תלוי בו מכיוון שיש בבעלותנו גם רכב ואופניים למקרה הצורך.
גם אני חשבתי כמובן מאליו לקנות יד שניה בגלל המחיר, אבל כל החיים קניתי כלי רכב משומשים - קטנועים,טרקטורונים ומכוניות. אף פעם אי אפשר לדעת מה טיב האופנוע, מי ישב עליו ואיך רכב עליו. לא כיף ללכת לבדיקה ולקוות שהמוסכניק לא מפספס שום דבר, או לשמוע רעשים חשודים בנסיעה ולתהות.
ישבתי על אופנוע חדש בסוכנות, והתחלתי לתהות האם כ"כ נורא להפסיד כמה אחוזים בתמורה לאופנוע חדש וראש שקט לשנתיים לפחות? במיוחד לאור העובדה שאני מתכוון להתחייב לתשלומים קבועים ולא רוצה הפתעות.
יש פלוסים באופנוע חדש שאולי מקלים על העול הכלכלי - צמיגים, בלמים, שמנים שלא ידרשו החלפה במשך זמן ארוך מהקנייה.
אני לא חושב שארצה למכור את האופנוע אחרי פרק זמן קצר. יש לי המון ללמוד והרבה זמן כדי להנות מאופנוע ברמה כזו לפני שאשתעמם ממנו, במיוחד בגלל שאני לא מחפש מהירויות גבוהות מדי ובעיקר נהנה מהטכניקה ברכיבה. מציין שאני נמוך והMT07 הרגיש מתאים בצורה יוצאת דופן, זו הסיבה העיקרית שבגללה אני חושב לקנות אותו ולא את הסוזוקי.

ציטוט ההודעה בתגובה