שששש!... שאשתי לא תשמע! (והיד עוד נטויה... גם של אשתי...).
לא נשאר לי עוד הרבה מה לשפר בו (אם כי תמיד ניתן למצוא עוד משהו לרשימה) והדברים האחרונים כבר הגיעו בדואר אך טרם הורכבו.
שששש!... שאשתי לא תשמע! (והיד עוד נטויה... גם של אשתי...).
לא נשאר לי עוד הרבה מה לשפר בו (אם כי תמיד ניתן למצוא עוד משהו לרשימה) והדברים האחרונים כבר הגיעו בדואר אך טרם הורכבו.
נערך לאחרונה על ידי מצמץ; 31-10-2017 בשעה 13:39.
אתה צריך לגרור את אישתך לאחד המפגשים אולי היא תיתרכך קצת
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
הטעות שלך זה שאתה חושב שאופנוע זה השקעה מניבה.
אופנוע זה כמו שקית בייגלה, מהרגע שפתחת זה מאבד מהערך.
כל.השיפורים והאבזורים שהוספת לאופנוע עבור הנוחות והסגנון שלל הם לא בהכרח טעמו או לנוחותו של הקונה. (אני לא אשלם שקל יותר ממה שאופנוע סטוק שווה אם יש לו אגזוז תחליפי סופר יקר כי לדעתי זה מיותר, ואני תמיד אעדיף את הסטוק).
בנוגע לשיפורי מתלים - בהינתן והם מכוונים לסגנון הרכיבה שלך ולא לשלי מדוע שאשלם עליהם?
כמו שאמרו לך - תקנה אופנוע שמתאים לך. אל תתאים את עצמך לאופנוע ואל תתאים את האופנוע אליך.
שדרוג מתלים לאופנוע כמו אמטי 09 נגיד, יעלה לך באיזור העשיריה, ואם כבר דחפת את התקציב מעלה למה שלא תקנה אופנוע יותר טוב
תשובות בצבע ברירת מחדל.
אין שום קשר בין זה שהכלי מאבד מהערך שלו לבין לדאוג לו.
אתה מבלבל פה תפוזים ואגסים ביחד.
לא מאמין בסיפורי אגזוזים הם זניחים (לי הבטיחו שפול סיסטם תוציא לי עוד 12 כוח סוס מהמנוע לפי היצרן - לא קונה את זה).
אתה מפספס את הנקודה שלי ברוב העניין - שיפורים שהבעלים עושה לרכב כדי להתאים את הרכב אליו לא יתאימו או יהיו נחשקים על ידי הרוכש. (לראייה קרוזרים שעברו אובר קאסטומינג)
אני נניח לא הייתי קונה כלי עם שיפורי ביצועים/מנוע/וריאטור מכיוון שמעבר לזה שלכ ככה רצה היצרן, זה מעיד על אופי השימוש בכלי.
אני חנון עם משקפיים בקטע הזה.
אם משהו לא עובד אין למה לתקן, אבל אם המברג לא מצליח לחתוך בננות אולי המשתמש בחר בכלי הלא נכון.
בוי מקס שלי לשעבר (זצ"ל) ישנה בעיה מוכרת של מתלים מיושנים ולא מתקשרים.
בהחלפה פשוטה של קפיצי הפרונט לקפיץ פרוגרסיבי יעודי של חברה מעולה, השתפרה
ההתנהגות של הכלי ללא הכר, כך גם לגבי הקפיצים מאחור, האגזוז בקרנף מהיצאות ועד
הסוף שוקל 20 ק"ג, אגזוז תחליפי ייעודי שוקל 9 ק"ג מנירוסטה שלא מחלידה מראה מיוחד
ונקי וצליל נהדר, עד הדינו הראה (לא אצלי) תוספת כוח לא מבוטלת.
יש כאלה שטוענים שהשילדה שלו מתעוותת תחת כוחות סיבוב, אני מעולם לא הרגשתי את
זה אבל יש כאלה שהרכיבו קושרים לשילדה ומדווחים על שיפור אמתי. אז למה לא?
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
למה לא
זה תלוי את מי שואלים.
ברבים מהמיקרים ה"שיפורים" הם לנפש וגם אם הם יוצרים איזה אפקט אני מאמין שאצל הרוכב הממוצע הם לא יבואו לידי ביטוי.
לצורך העניין אני ממש רוצה לצייד את הGTR באגזוז עם קצת יותר סאונד ייתכן שהוא גם ייתן שיפור מסויים בביצועים אבל בוא נודה באמת מי מגיע לשם בכלל וגם אם נגיע האם אני ארגיש את זה?
בימי עלומיי אי שם סביב 89 מי שלא הוריד את המשתיק מה TS50W היה נחשב חנן אז כמובן שיחד עם שאר העדר הורדתי את המשתיק שעל פי השמועות הוסיף עוד 4 קילומטר לשעה בעלייה כאשר הגוף רכון קדימה .
הצרה הייתה הפיח והשמן שנדבק על רגליה הנאות של הקורבן התורן.
פירקתי כיסא מהלים בבית הספר ויצרתי צינור ניקל מקסים שיאריך את האגזוז אך לא יפגע בביצועים והרי לכם שיפור נהדר שאגב נתן לאופנוע סאונד בס עמוק יותר ושמר על נקיון האופנוע והמורכבת.
נוסיף את אלו שהיו מתקינים צמיג רחב יותר שחוץ מלהכביד לא היה נותן כלום ובכל זאת זה היה "יפור"
מגני ידיים מפלסטיק מאסט על כל אופנוע קרוס ( המושג דו"ש היה פחות מוכר אם בכלל באותם ימים).
והשיפור הכי טוב שעשיתי היה ארגז תנובה שקיבלתי מהמכולת לצורך נשיאת ציוד ( כנראה שכבר אז אסתטיקה לא עניינה אותי).
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI