עד כמה שידוע לי זה מותג של אופנועסנטר. בגדול זה סוג של מותג מדבקה עלום, שווה ברמתו ל laret שיושבים מעבר לכביש. מניסיון עם המותג השני, הוא לא שווה את הכסף שבו הוא נמכר, ובקניה ברשת אפשר למצוא במחירים האלו מותגים טובים ואיכותיים יותר.
שלום חברים,
האם ידוע לכם משהו על חברת RED שהמוצרים שלה נמכרים באופנוסנטר?
לא מצאתי כל אינפורמציה באינטרנט על חברה זו.
תודה מראש.
עד כמה שידוע לי זה מותג של אופנועסנטר. בגדול זה סוג של מותג מדבקה עלום, שווה ברמתו ל laret שיושבים מעבר לכביש. מניסיון עם המותג השני, הוא לא שווה את הכסף שבו הוא נמכר, ובקניה ברשת אפשר למצוא במחירים האלו מותגים טובים ואיכותיים יותר.
היכן מומלץ לקנות?
אם אתה מחפש חנויות בארץ, אז כמו שהמליצו לך, כלבוטקס (שיושבים ממש מול אופנועסנטר) מעולים, בנוסף יש את אבנוע ומוטורייב שיושבים גם בת''א. אם תרחיק יש את Apex בירושלים שאני אישית לא קניתי מהם אבל מקריאה כאן נראה שהם מצויינים גם כן.
אם תחליט ללכת על מותגים איכותיים יותר בלי 'להשכיב' חצי משכורת ויותר, אתה תמיד יכול לקנות מחו''ל ולהביא עם משלוח או במזוודה.
מודה לכם על התשובות.
מעוניין להזמין מהאינטרנט כפפות חורף של דיינזה, אודה לכם על המלצה של חנויות בחו"ל אשר שולחות לארץ.
אם תבצע חיפוש בפורום תקבל המון מידע. בכל מקרה אם תחליט לשאול זה כבר נושא אחר ומקומו לא בשרשור הזה.
ננעל