הכי כדאי - בסין
אני מעוניין ללמוד לדבר סינית. מנדרינית.
איפה ואיך כדאי לעשות את זה?
לצורך העניין אפשר לומר שמבחינה כלכלית לא אכפת לי לבזבז סכום שפוי ואפילו די גדול אם יהיה ערך מוסף רציני.
אם יש כאן חבר'ה שהתנסו/מתנסים בלימודי שפות בכלל, וסינית בפרט - בכלל אני אשמח לשמוע.
הכי כדאי - בסין
תשובה ******...
יש לך 2 אפשרויות:
א. עולה חדש מסין שיודע עברית ו/או אנגלית ברמה גבוהה ועל זה לעשות את הגישור.
ב. אקדמיה, לימודי שפה... אם אין לך כוח לקצה אקדמי קבוע אז ללכת לפתוחה.
נ.ב.
לימודי השפה מחייבים לימודי היסטוריה של המדינה כדי להבין את השרשת השפה והסלנג וכל הדברים.
בהצלחה
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי MasterOz; 03-11-2017 בשעה 12:28.
בשגרירות הסינית נותנים שיעורים או ככה היה לפחות לפני כמה שנים ויש חוגים באוניברסיטה.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
שלום,
בעוונותיי עשיתי תואר שלם בלימודי מז' אסיה באוניברסיטה העברית.
שתי תובנות אוכל לתרום לך:
1. לע"ד, המסלול המלא הוא אכן לימוד באוניסיטה הכולל גם היסטוריה וקצת "מסביב" ואז נסיעה ולימוד במדינת היעד.כל שאר האפשרויות הן טובות אבל עדיין קיצורי דרך.
2. לימוד שפה רצוי שיבוא עם "תוספת" כלשהיא שתתן לך יתרון על פני דוברי השפה (כשפת אם) - מדמ"ח, כלכלה, הנדסה כלשהיא וכיו"ב.
אלדד
ב http://www.pimsleur.com/list-of-languages
יש הרבה ספרים באודיו שמלמדים שפות.
שמעתי כמה ספרים / שפות שלהם - בעיקר יוונית ולדעתי הם מצאו שיטה מעניינת ללימוד.
בaudible של אמזון תוכל למצוא ספרים שלהם (של פימסלר) בעלות שפויה - בין דולרים בודדים למאה וקצת למארז שלם.
אמנם אנחנו באוף אבל גם פה נבקש כותרת עיניינית. ולא בפעם הראשונה שמבקשים ממך.
Rosetta Stone
תודה לעוזרים.
נראה לי שבאמת אתחיל מאפליקציות וחומר באינטרנט... ועוד כמה שבועות אעבור לקורס באונ' הפתוחה או מכון כזה או אחר.
דרך אגב, מבחינת מכונים, כאשר ארצה לבחור, מבין: דברליץ, א' פתוחה, מכון לידידות סין וכו:
יש טעם ו/או אפשרות לשפוט לאיזה מכון כדאי ללכת מעבר לשאלת ה "כמה שעות אקדמאיות נותנים פר מחיר"?
שאלה נוספת: במיוחד לבחור שעשה תואר בלימודי מ' אסיה:
במקום ללמוד הסטוריה סינית וכל המסביב: אפשר להסתפק בסקירה על קוד התנהגות עסקי וזהו? או שבאמת נדרש משהו מעבר לזה כשמדובר בסינים?
ועוד שאלה:
בהערכה גסה, ברור שלא מחייבת, אם אני מקדיש לנושא שעה ביום במשך שנה שלמה: לאיזו רמה לדעתך אני צפויי להגיע?
נערך לאחרונה על ידי קוקוריקו נגד קופיקו; 03-11-2017 בשעה 15:23.