תוצאות 1 עד 6 מ 6

אשכול: 226 כ"ס (ו-214 כ"ס בגרסה ה'רגילה') לדוקאטי פניגאלה V4 החדש!

עורך ראשי FullgaZ הסמל האישי של אביעד אברהמי

226 כ"ס (ו-214 כ"ס בגרסה ה'רגילה') לדוקאטי פניגאלה V4 החדש!

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של nimi9
    אחד האופנועים הכי מעניינים, שלא לדבר על יפים וסקסיים, שכנראה יוצגו בתערוכה (נחכה ונראה) - והפורום דומם...

הפניגאלה V4 הולך להיכנס, או יותר נכון להידחף ע"י דוקאטי, בשנה הקרובה לתחרויות סופרבייק בליגות מקומיות ואזוריות כדי לקבל עליו פידבקים מהשטח ולהכין אותו טוב יותר לעונת 2019 משום שעונת 2018 תהיה האחרונה של הפניגאלה R באליפות הסופרבייק העולמית.

כשהונדה הוציאה בשנה שעברה את הסופרבייק החדש לגמרי שלה חשבו שהינה היא הולכת לחזור לקדמת הבמה. בפועל מה שהתקבל זה אופנוע לחלוטין לא בשל ולא מוכן למערכה. דוקאטי למדו את הלקח ועשו בשכל כשהקדימו את הוצאת הואפנוע החדש ליצור.

מלחמת החימוש בעיצומה

Senior Member הסמל האישי של Yigal
    ציטוט נכתב במקור על ידי nimi9 צפיה בהודעה
    אחד האופנועים הכי מעניינים, שלא לדבר על יפים וסקסיים, שכנראה יוצגו בתערוכה (נחכה ונראה) - והפורום דומם...

הפניגאלה V4 הולך להיכנס, או יותר נכון להידחף ע"י דוקאטי, בשנה הקרובה לתחרויות סופרבייק בליגות מקומיות ואזוריות כדי לקבל עליו פידבקים מהשטח ולהכין אותו טוב יותר לעונת 2019 משום שעונת 2018 תהיה האחרונה של הפניגאלה R באליפות הסופרבייק העולמית.

כשהונדה הוציאה בשנה שעברה את הסופרבייק החדש לגמרי שלה חשבו שהינה היא הולכת לחזור לקדמת הבמה. בפועל מה שהתקבל זה אופנוע לחלוטין לא בשל ולא מוכן למערכה. דוקאטי למדו את הלקח ועשו בשכל כשהקדימו את הוצאת הואפנוע החדש ליצור.

מלחמת החימוש בעיצומה
    הפורום דומם? טוב אני לא יכול לדבר עבור אחרים אבל זה מעניין אותי למשל כמו בוגאטי שירון, מה לי ולזה? לייצר אופנועים חזקים מאוד, מתוחכמים מאוד זה משהו שקורה כל שנה במוטוGP, אז לא, בסופו של דבר מדובר בעוד אופנוע על, חזק מאוד שכל המכלולים שלו הם פונקציה ישירה של העלות לצרכן.

Senior Member
    לדעתי השיקו גרסה מעודנת מהודקת יותר - איך נאמר ״סליק״ של הפנאיגאלה הקודמת. אני אוהב את התוצאה הוויזואלית אבל ציפיתי ליותר כשמדובר במותג שהתמחור פחות מגביל את התוצר הסופי וכאשר הסופרספורט מאפשר הזדמנות להיות נועזים יותר.

בקיצור, הטעם נשאר אבל הלכו על בטוח (מידי. אולי זה קשור לעניין הידיעות על גישושי המכירה שדוקאטי שומרים על הארנק ולא מחפשים כרגע הרפתקאות).

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי Yigal צפיה בהודעה
    הפורום דומם? טוב אני לא יכול לדבר עבור אחרים אבל זה מעניין אותי למשל כמו בוגאטי שירון, מה לי ולזה? לייצר אופנועים חזקים מאוד, מתוחכמים מאוד זה משהו שקורה כל שנה במוטוGP, אז לא, בסופו של דבר מדובר בעוד אופנוע על, חזק מאוד שכל המכלולים שלו הם פונקציה ישירה של העלות לצרכן.
    +1
    גם אם היה לי את הכסף להוציא עליו לא הייתי קונה, אופנוע שמתאים ל1% מהרוכבים ללא קשר לעלותו ובנוסף אין כאן ממש WOW מכוון שהוא די דומה לשאר אופנועי הספורט של המותג.

Senior Member הסמל האישי של shushu
    אל תיהיו כבדים
    תנו לנו לשטוף את העיניים.
    Honda Forza 750

בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'