אין מורים טובים בתא. אני למדתי אצל חגי אופנועים והוא חרא. כמו כולם. סליחה על המילים המלוכלכות.
Sent from my iPhone
טסט ל a1 מתחלק בין מגרש לכביש.
אנשים רוצים מורה טוב כי הם רוצים לעבור בכמה שפחות שיעורים שזה כמה שפחות כסף.
וגם כי הם לא רוצים למות על הכביש כשהם יתחילו לרכוב.
אין מורים טובים בתא. אני למדתי אצל חגי אופנועים והוא חרא. כמו כולם. סליחה על המילים המלוכלכות.
Sent from my iPhone
החילזון מהשפן!!
ג'יימס - GS500E 2002-2015
ת.נ.צ.ב.ה
אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס
היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)
אשמח לשמוע אם למישהו יש המלצה למורה במודיעין או בהרצליה
Sent from my D5803 using Tapatalk
באשדוד יש מורה שקוראים לו אלי בבית ספר "גנים", הוא היה המורה שלי. הלכתי אליו כי למדתי גם נהיגה בבית ספר הזה.
אלי הוא מורה מצויין, הייתי מאוד מרוצה ממנו בתור תלמיד. הוא היה מלמד הרבה מעבר ללעבור טסט (כמובן אם התאפשר, בהתאם לרמה ולרצינות).
אותי באופן אישי הוא היה מראה ומסביר הרבה מעבר כי הוא שואף להסתכל על כל תלמיד כרוכב לעתיד ולא סתם תלמיד שניגש לטסט, וזה בא לידי ביטוי בטיפים ובהדגמות שהוא מביא.
אני מאוד ממליץ עליו בגלל האכפתיות והתפיסה שלו לגביך כתלמיד - כרוכב לעתיד ולא סתם תלמיד שניגש לטסט. יש לא מעט תלמידים בסביבה מחוץ לאשדוד שמגיעים לפה בשבילו, אולי כדאי לך גם לשקול לעשות את זה.
(עבורי בכל אופן) אשדוד רחוקה מדי.
חבל שאינכם מכירים מישהו טוב על הקו מודיעין הרצליה.
האם אפשר במקרה הגרוע שאני מחליט שהמורה פשוט לא מתאים ללכת עם הטופס ולהמשיך אצל מורה אחר?
Sent from my D5803 using Tapatalk
יש את רונן אופנועים בלוד. קצת שונה מכל ההמולה של תל אביב.
בנוסף היה בזמנו במודיעין את הרצל אם אני זוכר נכון
אני למדתי אצל אבשלום באשדוד,a,a1,a2.
הוא תמיש מתקן טעויות,מסביר,אופנוען בעצמו,אם למישהו יוצא ללמוד באשדוד ממליץ עליו בפה מלא.
מה אין מורה אחד נורמלי בתל באביב??? עשית A2 אצל אמנון והספיק לי(על אף שעשיתי רק 3 שיעורים וטסט).
חשבתי אולי לעשות אצל חגי שנמצא לידו...