תוצאות 1 עד 12 מ 12

אשכול: הארלי דווידסון ספורטסטר 883

צפייה משולבת

Junior Member

הארלי דווידסון ספורטסטר 883

אבא שלי ביקש להעלות מודעה למכירה של האופנוע שלו (ספורטסטר 883 שנת 90), כדי לעשות את זה התחלתי לבדוק עליו פרטים כי נוכחתי לדעת שברישיון נגיד לא כתוב ההספק, ומסתבר שיש דגם שנקרא 883C.. בעצם.. הבנתי שיש המון דברים שאין לי מושג ושמאוד קשה להבין באינטרנט מה ההבדלים.. רציתי לדעת איפה אפשר ללמוד על ההארלי לכל סוגיו(כי באתר שלהם אין שום דבר שמתחת ל2016 ואין כמעט מידע), ואם מישהו יודע גם מה ההבדל בין 2 הדגמים האלו אני אשמח לדעת.. תודה (:

Senior Member הסמל האישי של rusty james
    תשובות קצרות לשאלות הארוכות שלך -
    1. ברשיון הרכב של אביך יש נתון הספק. נקודה.
    1ב'. פורום מכירה ואתר יד2 הם המקומות לפרסום מודעת מכירה, תוסיף תמונות - זה מגדיל את אחוזי הצפייה.

2. גוגל יגלה לך המון על דגמי הארלי לדורותיהם - כמובן שתמצא לא מעט אתרים, בלוגים ודפי אנטרנט בנושא.
    יש גם לא מעט ספרות מודפסת - אם זה הקטע שלך.

ובקצרה על דגם הספורטסטר - אחד הדגמים הוותיקים של החברה, עוד לפני מנועי ה'אבולושן' של סוף ה80' וה90'. התחיל בנפח 700 וגדל אט-אט ל55 אינצ'ים מעוקבים - שהם 883 סמ"ק.
    שלדה ספורטיבית יחסית להארלי ומקובל להתייחס אליו כאל 'כרטיס כניסה' לעולם ההארלי.
    ספורטסטר 1200 (בעבר גם 1100) - חזק משמעותית ועדיין ספורטיבי יחסית לז'אנר.

דגמים מוגבלי הספק (A1) הגיעו לארץ רק בשנים האחרונות.
    יחי המלך המומנט
    גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו

Junior Member
    1.ברישיון הרכב מסיבה לא ידועה לא רשום הספק... יש מקום בטבלה כמו כל רישיון סטנדרטי אבל לא כתוב שומדבר..
    1ב'. וחשוב לציין, לא פרסמתי פה את פוסט על מנת למכור אלא על מנת לקבל מידע כדי שאוכל לתת לכל קונה פוטנציאלי.
    2. אחרי חיפוש בגוגל -וכמו שכתבתי באשכול עצמו- מאוד קשה להבין דרך האינטרנט מה קורה, בכל אופן אני לא הצלחתי אלא רק הסתבכתי יותר ובגלל זה שאלתי פה.
    אם יש לך מושג איפה אפשר למצוא אתרים נורמלים לקבל מהם את המידע, או איפה יש ספרות מודפסת אין ספק שאני אשמח גם כדי ללמוד על זה בלי קשר למכירה הספציפית.
    ועוד שאלה שאם יש למישהו תשובה עליה(מוזכרת למעלה) היא מההבדל בין ה883 ל883C?
    אני אציין שאני ממש חדש בכל עולם האופנועים ואני מחפש את הדרך ואת המקורות לקבל מהם מידע, תודה רבה

ציטוט נכתב במקור על ידי rusty james צפיה בהודעה
    תשובות קצרות לשאלות הארוכות שלך -
    1. ברשיון הרכב של אביך יש נתון הספק. נקודה.
    1ב'. פורום מכירה ואתר יד2 הם המקומות לפרסום מודעת מכירה, תוסיף תמונות - זה מגדיל את אחוזי הצפייה.

2. גוגל יגלה לך המון על דגמי הארלי לדורותיהם - כמובן שתמצא לא מעט אתרים, בלוגים ודפי אנטרנט בנושא.
    יש גם לא מעט ספרות מודפסת - אם זה הקטע שלך.

ובקצרה על דגם הספורטסטר - אחד הדגמים הוותיקים של החברה, עוד לפני מנועי ה'אבולושן' של סוף ה80' וה90'. התחיל בנפח 700 וגדל אט-אט ל55 אינצ'ים מעוקבים - שהם 883 סמ"ק.
    שלדה ספורטיבית יחסית להארלי ומקובל להתייחס אליו כאל 'כרטיס כניסה' לעולם ההארלי.
    ספורטסטר 1200 (בעבר גם 1100) - חזק משמעותית ועדיין ספורטיבי יחסית לז'אנר.

דגמים מוגבלי הספק (A1) הגיעו לארץ רק בשנים האחרונות.
    לא בכל הרכבים/ אופנועים יש הספק. בעבר האבחנה בין רמות הרישוי בוצעה על פי נפח. ובאופנועים הישנים (מדובר על אופנוע משנת 90, עוד מעט אספנות) לא מופיע הנתון. על מנת שהוא יופיע, בעל האופנוע צריך לגשת ליבואן לקבל טופס ומשם למשרד הרישוי עם כל כאב הראש שכרוך בכך. והרוב לדעתי לא מחפשים את זה. במיוחד אם בעל האופנוע הוא עם רישוי ללא הגבלה.
    בנוסף יש כאלו המעדיפים את העמימות הזאת , במיוחד ברכבים, דבר המאפשר להגדיל הספק בלי לסתור את תנאי הרישיון.

Sent from ...

האמת, קצת מקוממת אותי התגובה שלך - ביקשת עזרה ואתה עונה בהתנשאות קלה...

חוצמזה, גוגל סיפר לי כרגע, דרך הנייד שלי שה 883c הוא דגם 'קסטום' יותר מהרגיל - רגליות קדמיות (forword control) וכדומה.
    הנה קישור לשאלה הספציפית (וזה גם פורום שכדאי לך לחטט בו קצת):
    http://www.v-twinforum.com/forums/#/topics/44799

חוצמזה 2- מידע על דגמים של הארלי יש אפילו בערך שלהם בויקיפדיה.

שבת שלום וקריאה נעימה.

עריכה: אם טופס רישוי האופנוע המעודכן של ההארלי שלכם הוא ללא נתון הספק - הרי שזה לא תקין. תוכלו לסדר זאת במשרד הרישוי, אחרי שתביאו מסמך אישור מהיבואן.
    Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
    יחי המלך המומנט

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי rusty james צפיה בהודעה
    האמת, קצת מקוממת אותי התגובה שלך - ביקשת עזרה ואתה עונה בהתנשאות קלה...

חוצמזה, גוגל סיפר לי כרגע, דרך הנייד שלי שה 883c הוא דגם 'קסטום' יותר מהרגיל - רגליות קדמיות (forword control) וכדומה.
    הנה קישור לשאלה הספציפית (וזה גם פורום שכדאי לך לחטט בו קצת):
    http://www.v-twinforum.com/forums/#/topics/44799

חוצמזה 2- מידע על דגמים של הארלי יש אפילו בערך שלהם בויקיפדיה.

שבת שלום וקריאה נעימה.

עריכה: אם טופס רישוי האופנוע המעודכן של ההארלי שלכם הוא ללא נתון הספק - הרי שזה לא תקין. תוכלו לסדר זאת במשרד הרישוי, אחרי שתביאו מסמך אישור מהיבואן.
    Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
    אז קודם כל מצטער לא ניסיתי בשום צורה לבטא התנשאות, אולי קצת התגוננות כי הרגשתי שאני מואשם בפרסום פוסט מכירה פה(מה שלא נכון כמובן)
    תודה רבה על כל המידע אני אחפש בוויקיפדיה ספציפית ואחפור בפורום ששלחת לי.. ובקשר לעריכה שהוספת, מידע חשוב תודה רבה!

Busy: תודה רבה על ההתמצאות כנראה שבאתרים האלו לא הייתי מוצא את זה בחיים חח

Senior Member
    על פי אתרים בשפה הרוסית-883 52 כ"ס

Junior Member
    Thank you for direction. These sites probably would not find it alive
    A research based approach Lose face Fat and Duoble Chin. Chek how to Lose hips fat and other Fitness Realted Tips. We Working Related Research Work.

Member
    rusty james ההתנשאות היחידה שאני רואה פה היא מצדך.
    לידיעתך: עד לשנת 2007 לא היו רושמים הספק ברשיון, כל אופנוע שעלה על הכביש לפני 2007 לא רשום לו הספק ברשיון הרכב אלא אם כן הבעלים הלך לעמדה מספר 1 יחד עם אישור יבואן ועדכן את זה.
    למשל בגלל זה היה חוקי לרכוב על DRZ400 שנת 2006 עם רשיון שמוגבל עד 33 כ"ס כי לא היה לו הספק ברשיון והוא פחות מ400 סמ"ק.
    Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650

Senior Member
    יש סיבה. אמיתי ש יצרן הארלי לא מפרסם את הכייס?
    כמה שזכור לי גם מכוניות רולס-רוייס לא היו מפרסמים את ההספק של המנוע , על שאלות ענו כ״מספק ״
    לי הייה מעניין כי חשבתי על הארלי A1 כ883 או ספורטסטר , אז ראיתי מידע בחלק אתרים בספה הרוסית
    אני חושב אין הרבה הבדל בין ״מוגבל״ 47 - ולא מוגבל 52

תודה לכולכם על השיעור בנימוסים והליכות (וגם על השיעור בהיסטוריה) - לא יודע מה הייתי עושה בלעדיכם!

לא שמתי לב שפות"ש כתב שהאופנוע שנת 90' (עכשיו ראיתי) - ההפניה שלו לדגמים חדשים כנראה תפסה לי את העין יותר.
    יחי המלך המומנט

Member
    זה בסדר, אתה יכול להתנצל על זה שדיברת לאחרים כמו למטומטמים רק כי אתה לא טרחת לקרוא את השאלה שלהם.
    זה לא יהפוך אותך לפחות גבר.
    Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650