עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 20

אשכול: מתעניין בפתרונות אחסון לנייקדים

צפייה משולבת

Senior Member הסמל האישי של AsafA

מתעניין בפתרונות אחסון לנייקדים

רוצה להתקדם ל- gsx-s750 או mt-09 וחושש מפגיעה בשימושיות בשל היעדר אחסון. רוב הנסיעות שלי הן בית / משרד כך שאני לוקח את הציוד איתי. בימים שיש לי סידורים או פגישות בחוץ, או שאני נסחב עם הציוד (מעיל, קסדה, כפפות ותיק), או שאני בוחר לנסוע באוטו. שתי האופציות לא אידאליות. ארגז / מזוודות צד יכולות לסגור לי את הפינה אבל לא מצאתי ברשת משהו שמתאים לדגמים שחשבתי עליהם.

יש אופציות אחסון שנראות סביר על נייקד או שצריך לחפש אדוונצ׳ר כלשהו?

Member
    ולעניינינו. מה ההבדל בין ארגז אחורי על אדוונצר, ובין ארגז אחורי על נייקד?
    כנ"ל עם ארגזי צד.
    בסופו של יום, האם המראה שלהם נפגע זה עניין סובייקטיבי לחלוטין. תחפש תמונות לאילוסטרציה של הנייקד שמעניין אותך עם ארגזים.

לעניות דעתי, אלא אם מדובר באופנוע ספורט קיצוני, אופנוע בלי סט 3 ארגזים נראה כלוקה בחסר.
    מצד שני אני גם אוהב ללכת עם סנדלי שורש...

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי jkob.s צפיה בהודעה
    ולעניינינו. מה ההבדל בין ארגז אחורי על אדוונצר, ובין ארגז אחורי על נייקד?
    כנ"ל עם ארגזי צד.
    בסופו של יום, האם המראה שלהם נפגע זה עניין סובייקטיבי לחלוטין. תחפש תמונות לאילוסטרציה של הנייקד שמעניין אותך עם ארגזים.

לעניות דעתי, אלא אם מדובר באופנוע ספורט קיצוני, אופנוע בלי סט 3 ארגזים נראה כלוקה בחסר.
    מצד שני אני גם אוהב ללכת עם סנדלי שורש...
    בעיר מזוודות צד פחות פרקטיות, אלא אם כן מדובר במזוודות בד קשיחות שהן גם פחות רחבות, או רק ארגז, למי שלא מוכן לספוג את הפגיעה העיצובית של ארגז תמיד יש תיק גב ייעוד, תיק אוכף, תיק מיכל או סתם רשת על המושב האחורי.
    מסתדרים.
    Tracer 900

שורש זה אחלה. ארגז אחורי סטנדרטי לטעמי נראה מוזר מידי.
    ארגזי צד קשיחים בגודל סביר שיאפשרו תנועה בעיר יכולים להכיל קסדה מלאה? ארגזים רכים לא ניתנים לנעילה כך שקצת בעייתי להשאיר את כל הציוד על האופנוע.

אגב, יש בכלל מנשא ארגזי צד לאופנועים האלו?

Banned
    ראיתי על אמטי ארגזי צד ממש חמודים givi e22.

Member הסמל האישי של diesel
    ארגזי צד הם פשרה די טובה בין אסטיקה לשימושיות. אצלי התקנתי כאלה על ה- ZZR ולא מצליח לדמיין את החיים הלעדיהם.
    ארגז אחורי בעיניי הוא הכיעור בהתגלמותו.
    ל- MT אפשר להתקין את ה GIVI 3D600 עם מנשא ייעודי, נראים יופי, חצי קשיחים וניתנים להגדלה ונעילה.
    יש גם של Hepco&Becker שנראים וואו.
    אם אתה קונה בארץ, תתארגן על ריבעייה פחות או יותר, לשתי ההצעות

תודה על ההפניה למזוודות של givi. יש להם באתר ממשק שימושי שמאפשר לבצע חיפוש לפי סוג האופנוע, גם ל-mt (צורה חדשה) וגם לגיקסס ניתן להתקין את אותן מזוודות (st601 בנפח 22 ליטר).

קישור לממשק למתעניינים עתידיים:
    https://www.givi.it/my-motorcycle

אשמח לשמוע המלצות נוספות.

המזוודות צד של hepco-Becker אפילו יותר יפות, הגיקסס ממש יפה עם אלו:
    https://www.hepco-shop.de/meinbike/s...gsx-s-750-2017

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    מזוודות צד של 22 ליטר חסרות תועלת.
    קסדה לא תיכנס בהן, את המעיל תצטרך לדחוס.
    מזוודות גדולות יותר (לכיוון ה-40) פרקטיות יותר, אבל פוגעות קשות ביכולת התמרון בעיר.
    אני מסתדר לא רע עם ארגז עליון בנפח 46 ליטר. הוא מכיל בקלות תיק גב גדול עם לפטופ, או (בלחץ) - קסדה, מעיל קורדורה ומגיני ברכיים.
    ארגז גדול יותר (כגון Givi Maxia, בנפחים של 52-56 ליטר) אמור להכיל את כל הציוד בקלות יחסית.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    לוורסיס 1000 זוג ארגזי צד מקוריים שניתנים להסרה בקלות ואז יש לך אופנוע נייקד לסופ"ש ומקום למנהלה בשאר השבוע2017-kawasaki-versys-1000-feat.jpg.
    היופי הוא שאין שום כלוב שנישאר כשאתה מוריד את הארגז...
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Member הסמל האישי של tree
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    לוורסיס 1000 זוג ארגזי צד מקוריים שניתנים להסרה בקלות ואז יש לך אופנוע נייקד לסופ"ש ומקום למנהלה בשאר השבוע2017-kawasaki-versys-1000-feat.jpg.
    היופי הוא שאין שום כלוב שנישאר כשאתה מוריד את הארגז...
    ואז יש לך דו"ש חמאתי (אפשר ליסוע ביותר משבילי קורקר עליו?) כיוון שתנוחת הישיבה שונה לחלוטין מנייקד.

Junior Member
    לדעתי הבעיה האמיתית היחידה פה היא קסדה.
    מעיל וכפפות אפשר לדחוף בתיק גב (מניסיון, מתנייד ככה כבר שנה בלי בעיה בחברה עם קוד לבוש business casual), או לקנות מעיל עם מראה "אזרחי" שאפשר להגיע איתו לפגישות מבלי שזה ייראה מוזר.

קסדה מצד שני זה סיפור אחר לגמרי. אישית אני נגרר עם הקסדה בתיק בד וזה מעצבן, אבל אין לי לב לשים ארגז אחורי על אופנוע ספורט.
    אני לא מכיר ארגזי צד בגודל סביר שיכולים להכיל קסדה.
    אני חושב שהפתרון היחיד הוא להתקין ארגז אחורי (מאסיבי, שלא נפרץ בקלות) ופשוט לפרק אותו כשאתה נוסע בסופ"שים. אין מנוס.

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    לי יש ארגז באופנוע ועדיין מתנייד עם הקסדה+מעיל+כפפות עלי לכמעט כל מקום (ככלל, רק המגיני ברכיים נשארים בארגז). בעבודה לבוש מחוייט וכשיש פגישות מגיע עם הכל ומניח בצד.
    מצד שני, לאחרונה הייתי בתקופה של ראיונות עבודה ובהתחלה הייתי נכנס עם כל העסק לראיונות, עד שזה הרגיש לי לא ממש מתאים, לכן הייתי דוחף הכל חוץ מהקסדה לארגז ונכנס רק עם קסדה (מפתיע שארגז 45 ל' לא מצליח להכיל הכל ביחד...), בצד החיובי זה היה אחלה' שובר קרח' לראיון בצד השלילי זה היה יכול לגרום לרושם ראשוני שלילי לאנשים מסויימים.

ראיתי בפרסומים של ארגז אחורי בנפח 22 ליטר שניתן להכניס קסדה שלמה, מישהו מכיר את הארגזי צד האלו ויודע לומר אם תיכנס בהם קסדה מלאה?

https://www.givi.it/m/my-motorcycle?...%20S750%20(17)

גם אני מחוייט בשעות העבודה ולכן מעדיף להשאיר הכל באופנוע וללכת רק עם תיק יד קל.

Member הסמל האישי של tree
    ציטוט נכתב במקור על ידי AsafA צפיה בהודעה
    ראיתי בפרסומים של ארגז אחורי בנפח 22 ליטר שניתן להכניס קסדה שלמה, מישהו מכיר את הארגזי צד האלו ויודע לומר אם תיכנס בהם קסדה מלאה?

https://www.givi.it/m/my-motorcycle?...%20S750%20(17)

גם אני מחוייט בשעות העבודה ולכן מעדיף להשאיר הכל באופנוע וללכת רק עם תיק יד קל.
    יש לי את ארגזי הצד האלה של V35 GIVI והם מכילים קסדה שלמה שלי. מה שמוזר זה שהמקבילה מבית KAPPA לא, אבל זה היה גבולי אצלי כאשר המידה של הקסדה היא XS. כנראה מה שאני מנסה לאמר זה שהכי טוב למדוד. דבר נוסף הארגזים די מנפחים את רוחב האופנוע ואני מעדיף בדרך כלל לרכב בלעדיהם. אני לרוב משתמש בהם רק לפגישות ואז הכל נכנס בארגזים.
    בקשר לHEPCO לא נראה לי ש 22 ליטר יספיקו, לארגזי צד המקבילים של זה מבית GIVI גם לא מציינים יכולת כזאת ולצורך הדיון בארגז האחורי של GIVI 27 ליטר נכנסת רק קסדת 3/4.