אני גם בדעה של גז פלפל.
למאיים מלמעלה - אם הכלב שלך מסכן אנשים אז הוא צריך לחטוף. וגז פלפל זה רק התחלה. אם זה לא עוזר אחרי פעם-פעמיים, צריך לדרדר אמצעים.
אולי אפשר להתקשר לווטרינר עירוני או משהו בסגנון שיבוא להרדים אותו.
אני גם בדעה של גז פלפל.
למאיים מלמעלה - אם הכלב שלך מסכן אנשים אז הוא צריך לחטוף. וגז פלפל זה רק התחלה. אם זה לא עוזר אחרי פעם-פעמיים, צריך לדרדר אמצעים.
אולי אפשר להתקשר לווטרינר עירוני או משהו בסגנון שיבוא להרדים אותו.
גם אני מגדל כלב ומאוד אוהב כלבים, אבל כלב משוחרר שתוקף קטנוע זה מסוכן וגז פלפל זה הדרך הכי פחות מזיקה שאני מכיר כדי לטפל בזה.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
עם כל הכבוד לאהבת בעלי חיים...מנסיוני המר כלב הצליח לתת לי נשיכה יפה בזמן רכיבה וכאשר לא מצאתי את הבעלים הלכתי בלית ברירה לעבור זריקות נגד כלבת.
בקיצור, תכין את עצמך נפשית לפני המפגשים הבאים, סע מהר ואל תסטה מהנתיב שלך, בדיוק כמו שהכלב יודע לזוז מרכבים הוא יזוז גם מהקטנוע.
הכי חשוב, אל תאט - זה ייגמר בנשיכה!
9 ממ
הבעיה הגדולה שתמיד הכלב תופס אותי בסיבוב ואני לא יכול לתת גז
Sent from my iPhone using Tapatalk
תתקשר לשרות הוטרינרי. בעלים של כלב משוחרר יקבל קנס
חוויתי מקרה דומה, לבסוף החלטתי ששוה לנסות לבעוט בפניו. באחד הימים הגעתי למקום תוך נסיעה קרוב למרכז הכביש, הכלב זינק לעברי מימיני, ברגע האחרון סטיתי ימינה לעברו, כדי שיהיה בטווח הרגל שלי, בעיטה לפרצוף ובזה ניגמר הסיפור. הכלב לא שכח ולא התקרב אלי יותר. בהצלחה.
אם זה כלב גדול, בעיטה לפרצוף יכולה להיות הפתרון האידאלי. היא לא תעשה לו נזק ממשי (בטח שלא כמו הגז פלפל) אבל תבהיר לו בדיוק 'מי הבוס'. עד כמה שזה ישמע מצ'ואיסטי וביריוני, ככה כלבים מתוכנתים, או שהם הבוס או שהם הפועל. אם לא מראים להם שאתם הבוס, אז הם לוקחים את התפקיד הזה.
גז הפלפל לא בהכרח יעזור, כי כלבים לא מבינים את זה ובמקרה הטוב זה יכאיב לו אבל הוא ימשיך לשנוא את פות''ש מרחוק ורק יחכה להזדמנות לנשוך אותו בתחת, ובמקרה הרע (ובטח אם זה כלב גדול ואכזר) הגז רק יעצבן אותו יותר ובשניה שהוא יוכל הוא יתקוף.
צופר חזק ניסית?
מנסיוני, צפירה חזקה כשהכלב ממש מתקרב אליך, תפתיע ותרתיע למשך הזמן הדרוש להמשיך נסיעה.
אם אתה יכול לשלב עם מעבר לתנוחת רכיבה בעמידה בו זמנית זה בכלל עושה את העבודה.
בהצלחה
אל תהיו חמורים, בשביל זה יש וטרינר עירוני/כפרי... מודיעים לו והוא בא לקחת את הכלב למכלאה.
בודקים בצ'יפ למי הוא שייך וקנס.
מן הסתם יש סיכון שאם הבעלים לא בא לקחת אותו זה גובל בהרדמה (לאחר שבועיים, נראה לי)
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk