עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 50

אשכול: כלב מסוכן בדרך

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    וואוו,
    אתה ממש חייב לצאת קצת ממדינת תל אביב.
    חבל שאני לא חי שם (:

אז אם הם לא מטפלים בזה, מה שנשאר לעשות זה למצוא משרוקית כלבים שתכאיב לכלב באוזניים.
    או צופר ממש חזק כמו אויר ואז הכלב ילמד לא להתקרב לאופנוע שלך כל פעם שאתה עובר.
    (יקח לך איזה חודש חודשיים של מעבר יום יומי כדי שהוא יתחנך).

נ.ב.
    גם לנסות למצוא לו בית אחר זה פתרון (אם כבר דנו עד לפה, תנסה עוד קצת ותמצא לו בית)

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

ציטוט נכתב במקור על ידי 2 Strokes צפיה בהודעה
    חבל שאני לא חי שם (:

אז אם הם לא מטפלים בזה, מה שנשאר לעשות זה למצוא משרוקית כלבים שתכאיב לכלב באוזניים.
    או צופר ממש חזק כמו אויר ואז הכלב ילמד לא להתקרב לאופנוע שלך כל פעם שאתה עובר.
    (יקח לך איזה חודש חודשיים של מעבר יום יומי כדי שהוא יתחנך).

נ.ב.
    גם לנסות למצוא לו בית אחר זה פתרון (אם כבר דנו עד לפה, תנסה עוד קצת ותמצא לו בית)

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
    למה כל הפתרונות המכאיבים האלו? איפה החמלה לבעלי חיים? בתכלס וטרינר עירוני חייב לבוא ועושה סריקות שבב, ואם הוא של מישהו הוא מאיים בהחרמה, ואם לא אז הוא לוקח את הכלב. אבל חשוב מאוד! לפני שקוראים לווטרינר לפרסם את הכלב ''בקבוצת הסורקים'' או ''הסורקים (ע"ר) סריקת כלבים אבודים'' בפייסבוק שבנויה על מתנדבים שיש להם סורקי שבבים והם בדרך כלל גם דואגים לקחת את הכלב לעמותה כלשהי. ההיענות בקבוצות האלו היא גבוהה מאוד ומהר מאוד מתנדב יבוא למקום. כי אצל הווטרינר הסיכויים שיורדם גבוהים!!

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    ^^^^
    אתה צודק בגדול, חבל להכאיב לכלב כשהוא בעצם עושה את מה שהוא מתוכנת לעשות, ווטרינר עירוני היה יכול לעזור כאן. הבעיה, בהתאם למה שנכתב קודם, היא שהכלב כנראה שייך לאחד מתושבי הכפרים בשומרון, ולשם אף ווטרינר בר דעת לא יכנס, אפילו אם זה פורמלית בשטח ישראל (לראיה, לאיזורים ברהט המשטרה מעדיפה לא להיכנס, וזה ישראל לחלוטין, והמשטרה חמושה בנשק ולא ווטרינר שחמוש במשקפיים). כל דרך 'חוקית' לטפל בעניין לא רלוונטית בכלל במצב הזה.
    בנוסף, הפתרונות שהצעת בדמות חיזוק חיובי או עמותות לאיסוף כלבים נזקקים לא רלוונטים גם כן, כי הכלב יודע מי הבעלים שלו, ונוטה לאמץ את דרכי ההתנהגות של בעליו, לכן אם הבעלים 'זורק #ין' על הכלב, בהתאם הכלב יזרוק חזרה את האדום שלו. אילוף חלקי בדמות חיזוק חיובי כנראה יניב נשיכה חזקה מצד הכלב.
    לדעתי האישית (עם כל האהבה שיש לי לכלבים, גם לי יש כלב שחור וגדול בבית שנוטה לנבוח על מי שמתקרב לגדר) הכלב צריך להבין בדרך הכי פרימיטיבית שעם ה'רעש' הזה אין לו מה להתעסק, והדרך הקלה ביותר היא באמצעות 'חיזוק שלילי'. בעיטה הגונה או משרוקית כלבים (אחלה פתרון) תהיה יעילה יותר ומהירה יותר מאשר חטיף בכל התנעה. הרי זה לא הכלב של פות"ש, ואין לו סיבה אמיתית להשקיע את המאמץ לחנך אותו לזהות את הטימקס מרחוק (כמו כלבים של אופנוענים שמזהים את הרעש של הכלי הספציפי של הבעלים).

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    בלי להעליב,
    מדינת תל אביב היא ביטוי ולא חייבים לגור דווקא בגוש דן.
    מי שגר באזור כפרי יודע שיש מכה של כלבים משוטטים, לעתים בלהקות לא קטנות. מעבר למטרד, הדבר מהווה סכנה.
    כשמדובר במועצה אזורית חזקה מטפלים בזה (ולאו דווקא ע"י לכידה). במקומות קצת יותר חלשים, ובשטחים בכלל, ההצעות שהוצעו כאן הן בגדר פנטזיה.
    כנ"ל לגבי לדבר עם הבעלים (אם בכלל יש דבר כזה, ואני מניח שלא).
    ההצעה של התניה חיובית היא הכי יצירתית ומעניינת, אם כי אישית לא הייתי עוצר ומנסה. גם לנסות לבעוט זה לא פרקטי. זה הרבה יותר קשה ומסוכן לביצוע ממה שחושבים. מה גם שזה כנראה לא ישיג את המטרה.
    סביר להניח שאם הכלב הזה מתפרץ לכביש הוא מתישהו יידרס.
    לגבייך, עצוב להגיד, אבל הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה להיות מוכן באיזור זה, כדי שלא תהיה מופתע. אם אתה מתעקש, אתה יכול לרכוב עם מגפיים. ככה יהיה לך יותר בטחון מנשיכה, ועל הדרך תרוויח בטיחות בכביש.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    ^^^^
    בנוסף, הפתרונות שהצעת בדמות חיזוק חיובי או עמותות לאיסוף כלבים נזקקים לא רלוונטים גם כן, כי הכלב יודע מי הבעלים שלו, ונוטה לאמץ את דרכי ההתנהגות של בעליו, לכן אם הבעלים 'זורק #ין' על הכלב, בהתאם הכלב יזרוק חזרה את האדום שלו. אילוף חלקי בדמות חיזוק חיובי כנראה יניב נשיכה חזקה מצד הכלב.
    אם הכלב משוטט ליד כביש ראשי ומסכן אחרים והבעלים שלו מזניח, אין שום מניעה לפרסם את זה בקבוצות הרלוונטיות שיבואו לקחת אותו ולחפש לו בית ולהציב לו גבולות - זה נראה לי הפתרון הכי הגיוני ופשוט.

- בעיטה הגונה יכולה להסתיים בצורה מאוד רעה לפות"ש ומשרוקית יכולה לעצבן את הכלב עוד יותר.

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    בלי להעליב,
    מדינת תל אביב היא ביטוי ולא חייבים לגור דווקא בגוש דן.
    מי שגר באזור כפרי יודע שיש מכה של כלבים משוטטים, לעתים בלהקות לא קטנות. מעבר למטרד, הדבר מהווה סכנה.
    כשמדובר במועצה אזורית חזקה מטפלים בזה (ולאו דווקא ע"י לכידה). במקומות קצת יותר חלשים, ובשטחים בכלל, ההצעות שהוצעו כאן הן בגדר פנטזיה.
    כנ"ל לגבי לדבר עם הבעלים (אם בכלל יש דבר כזה, ואני מניח שלא).
    +10
    חשוב להבין על איזה אזור מדובר.
    פנטזיה זו לא מילה.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי אברי צפיה בהודעה
    לפחות הוא לא הציע להתקשר לסיזר מילאן
    מת מהתקף לב לפני שנה ומשהו

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    לא מת ולא זומבי, זאת היתה שמועת פייסבוק זדונית

אולי זה ירייה באפלה, אבל למה שלא תפנה לקב״ט שלכם ? אולי הוא יוכל לדבר עם מישהו מהכפר?

טוב, לא ציפיתי שהמקרה שלי יגיע לדיון סוער כזה.
    בכל מקרה אתמול שנסעתי ראיתי את הכלב. עצרתי, ניסיתי קצת לשרוק לקרב אותו אליי לראות איך יגיב. מסתבר שיש לו קולר בצוואר, אבל מצד שני זנב בין הרגליים (זה אומר משהו?!)
    קצת היה נראה מבוהל ולא הסכים לבוא עד שעזב ולא חזר.
    החלטתי בשלב ראשון לא ללכת על בעיטה/גז פלפל/ כל פתרון יצירתי אחר. נראה איך יתפתח

Sent from my iPhone using Tapatalk

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    זנב בין הרגליים מעיד על כלב מפוחד.
    אם אתה כן רוצה להתקרב תנסה לשחד אותו בנקניק או ממתק כלבים כזה או אחר.
    אני מהמהר שבשלב מסויים הוא יתחיל להתקרב אליך.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member הסמל האישי של zx2r
    ציטוט נכתב במקור על ידי netanelh85 צפיה בהודעה
    טוב, לא ציפיתי שהמקרה שלי יגיע לדיון סוער כזה.
    בכל מקרה אתמול שנסעתי ראיתי את הכלב. עצרתי, ניסיתי קצת לשרוק לקרב אותו אליי לראות איך יגיב. מסתבר שיש לו קולר בצוואר, אבל מצד שני זנב בין הרגליים (זה אומר משהו?!)
    קצת היה נראה מבוהל ולא הסכים לבוא עד שעזב ולא חזר.
    החלטתי בשלב ראשון לא ללכת על בעיטה/גז פלפל/ כל פתרון יצירתי אחר. נראה איך יתפתח

Sent from my iPhone using Tapatalk
    מעולה, בגדול ביררו לי קצת בנושא עם וטרינר ונאמר שגם השטחים מסביב ליישובים הם בפיקוח המועצה והם אמורים לדאוג לזה.
    שווה לוודא את הנושא מול עוד גורמים בכדי להימנע מפיתרון "יצירתי"

Junior Member
    הכלב בזה בעייתי קפץ עליי כמה פעמים
    אבל אני חושב שהוא נרגע לאחרונה
    בסה'' כ מדובר בגור שלקח לו כמה שבועות להתרגלות למכוניות ואופנועים

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Member
    תעדכנו איך נגמרה הטלנובלה

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי asafie צפיה בהודעה
    גז מדמיע

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
    ממש לא מומלץ.
    1. הוא צריך לעצור את הקטנוע בשביל זה. אם הכלב בתנועה לרדוף אחריו, עד שהוא יוציא את הגז מדמיע ויתחיל לכוון ולרסס, לדעתי הוא כבר יקבל את הנשיכה שלו.

2. רעיון לא טוב מכיוון שזה איזור פתוח ואם אני לא טועה אז יש רוחות שם.
    תרסס את הכלב, ממרחק כי אתה לא רוצה שיתקרב לטווח נשיכה, ואז ענן הגז עלול לחזור אליך בקלות.
    אז הבעיה שלך הרבה יותר קשה...
    כלב עצבני שלא בטוח שקיבל ריסוס מהגז,
    אתה שכן קיבלת ועכשיו דומע ולא רואה כלום ולא יכול לרכב הלאה או להתרחק מהכלב.

בתור אדם שגידל ומגדל כלבים, עדיין מעולם לא חשתי שום חמלה על כלבים משוטטים שרודפים אחרי אופנועים, ולא מעט גם רדפתי חזרה אחרי כלבים משוחררים. הרבה פעמים זה פתר את הבעיה.

יש עוד פתרונות, אבל הם לא חוקיים, כמו להעביר את הכלב מקום ברכב.
    אגב, אם יש לו קולר ושבב אתה יכול להגיש תלונה נגד הבעלים ואם אין לו בעלים אז יאספו אותו משם.
    תקרא לוטרינר עירוני.