מה דעתכם על גאס גאס 300 2 פעימות ?
אין לי איך לשכנע אותך אם אתה חושב שביטוח זו הוצאה מיותרת.
מקווה שלא תווכח מיד ראשונה עד כמה ביטוח חובה הוא לא מיותר כשצריך אותו.
יש כמה משפחות בישראל שנהרסו בגלל שאחד מבני המשפחה נפצע ללא ביטוח.
למה ישר לקפוץ ל 300 כתום 125 יכול לספק לך את הסחורה
KIMCO MOVE קטנוע עם מוסר עבודה
אם תקרא את ההודעות שלו תבין ש300 תפור עליו.
"אל תחסום שור בדישו" 🤔
KIMCO MOVE קטנוע עם מוסר עבודה
בגלל שראיתי עעשיו גאס גאס 2014 300 שתי פעימות במחיר מציאה 13000....
ולגבי מי שאמר שצריך לעשות ביטוח - אם אתה נופל ומתפרק בשטח חבר שלך מזמין אמבולנס ואומרים שנפלת מאופני הרים והביטוח (ביטוח מכבי/כללית) משלם הכל
מבלי להתייחס לנושא החוקי. ביטוח בריאות מכסה רק את ההוצאות הרפואיות ולא את כל מה שמסביב. מה עם אובדן כושר עבודה,
נכות?! לא כל תאונה מסתכמת רק ברגל או יד שבורה, יש נזקים שהם לכל החיים.
אגב, יכול להיגרם גם נזק כזה גם להולך רגל / רוכב אופניים שיפגע מהאופנוע ויהיה זכאי לפיצוי מלא. לשלם למישהו 10,000 ש"ח לחודש, למשך כל החיים זה לא הדבר הכי נחמד או הדרך הנכונה להתחיל את החיים הבוגרים.
אפשר לחשוב שהרגולטור לא מבין מה הוא עושה ואפשר להפנים שביטוח חובה זה דבר חשוב שאסור לוותר עליו.
מה שבטוח, צריך להבין שהעולם השתנה, הוא הרבה פחות תמים ממה שהוא היה והרבה יותר טכנולוגי, יש מצלמות בכל מקום (גם בשטח יש מצלמות קסדה ומצלמות בטלפונים) ואי אפשר יותר לספר סיפורים. אולי רק לעצמך.
אז זהו שאיפה שאני נוהג זה שטח ואם מישהו מסתובב שמה זה רק פלסטינים
בהצלחה עם זה, בעיקר שכתבת כאן את התוכנית המפורטת שלך.
הרי ידוע שחברות הביטוח הן פראייריות ואוהבות לשלם בלי שום בדיקה, בעיקר כשמדובר בתביעה גדולה.
רק תגיד לחבר שלך שלפני שהאמבולנס מגיע, יחביא את האופנועים של כולכם ויוריד ממך את כל הציוד רכיבה (אז מה אם זה עלול לגרום לך נזק במקרה של שברים ובעיות בעמוד השדרה, העיקר שיחשבו שרכבת על אופניים).
והנה סיפור עדכני בדיוק בנושא הזה, שהיה נגמר אחרת לגמרי אם רק לרוכבים היה ביטוח חובה...
https://www.facebook.com/permalink.p...00011330597027
דוטש
יש לי ניסיון אישי בזה ,
לא רק שלא היה לא ביטוח - גם נסעתי ללא רישיון לפני כמה שנים בגיל 16 וקניתי בזכרון דברים קטנוע מורד מהכביש.
החלקתי איתו וריסקתי תרגל
לקחו אותי לטרם וטענתי שמדובר באופניים וזהו .
מסכים שאם אתה עושה תאונה זה משהו אחר אבל באמת שביער שאני נוסע אין אף אחד חוץ מערבים מהכפר הסמוך וגם זה עוברים אחד פעם ביום
ממליץ לך בחום לבקש מהמנהל כאן בפורום למחוק כמה שיותר מהר את ההודעה המטופשת שכתבת עכשיו.