תוצאות 1 עד 15 מ 42

אשכול: נכנס לענף המוטוקרוס מחפש ייעוץ ומורה (כ"ע)

תצוגה בשכבות

  1. #16
    Member
    תאריך הצטרפות
    May 2015
    הודעות
    492
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    בפסקה הראשונה שלך יש אי-דיוקים משמעותיים. כך למשל, שהסטטיסטיקה שמציינת את אחוז ה"רוכבים ללא ביטוח" כוללת את כל סוגי האופנועים - אבל באופנועי כביש, נדיר מאוד שרוכב לא מבטח את עצמו בביטוח חובה.
    לעומת זאת, אני מאמין שרוב הכלים הצהובים המקצועיים אינם מבוטחים. לא מדבר על WR250R או DRZ, אלא על מכונות אנדורו שמשמשות אך ורק לשטח בסופ"ש.

    ועכשיו לפסקה השניה.
    אני (למזלי) לא אבא ולא אמא של הבחור הזה. יתרה מזאת, אני נוטה להאמין שהוא עבר את גיל 18, ולכן גם ההורים שלו לא בדיוק יכולים להגיד לו מה לעשות עם החיים שלו. אם חסרה לו אחריות אישית, יכולת להעריך סיכונים ולשאת באחריות על ההחלטות הכלכליות שהוא מקבל - זאת לא בעיה שלי.
    אני גם יוצא מנקודת הנחה, שהאדם הסביר עושה מחקר קצר על המינוחים בתחום חדש שאליו הוא נכנס, כמו למשל אופנוע "צהוב" ו-"אפור", ומבין מה יותר מתאים לו לפני שהוא מוציא כסף מהכיס. ואם האדם לא יודע כלום - אז סליחה, אני לא מורה ביסודי. גם זאת לא בעיה שלי - "תעשה שיעורי בית, תחזור".
    אני גם לא סוכן ביטוח, ולא תפקידי לשכנע אנשים לרכוש ביטוח. בטח לא אחד כזה, שאני בעצמי ויתרתי עליו (בשטח. הדוקאטי מבוטח ללא השתתפות עצמית).

    ואפרופו כלים "אפורים" - YZ "אפור" מוסב לאינדורו היה בחבורה שנתיים. אחלה אופנוע לשטחים פתוחים, לא הכי כיף ברכיבה טכנית איטית.
    אז למי שמוותר על נושא הביטוח והרישוי, זאת אחלה אופציה בתקציב נמוך (הם מאוד זולים היום כמשומשים), כל עוד התוואי מתאים (חולות, מסלולים או שבילים פתוחים).
    חייב להצטרף לדוטש - הטיעונים של סטטיסטיקות בכביש ובשטח לא מעניינות, בפועל רכיבה ללא ביטוח היא מסוכנת לרוכב ולסובבים אותו.

    נכון, זה לא התפקיד שלך לשכנע או לגרום לרוכב חדש לעשות את הבחירה ה"נכונה".
    כל אדם יעשה כרצונו ואף אחד לא מצפה ממך חס ושלום להיות מורה דרך או שתיקח אחראיות על מעשים של אחרים אבל חשוב להבין שבחירה של הסובבים אותך (כן, גם בכביש) בכלים ללא ביטוח או טסט משפיעים עליך ישירות.

    מחר אותו ילד יוצא מהבית בדרכו אל השטח על הכביש, הסבירות שיהיה מעורב בתאונה זהה באותו שלב לכל כלי רכב אחר לא פחות ולא יותר.
    הרוכב מאבד שליטה, בתאונה מעורב רכב\אופנוע אחר, הולך רגל...יכול להיות שהנפגע תהיה אתה, חבריך ואחרים היקרים לליבך.
    כנראה שאתה לא תהיה בצד הפוגע אלא הנפגע, תהיה בטוח שזה לא יגמר בטוב (לשים בצד את המהפך שהמשפחה של הפוגע תאכל קש - אבל כמו שציינת - זה פחות מעניין אותך וזאת זכותך להרגיש כך).

    אם כלים ברישוי אפור הרוכבים שלא במסלול מאושר פוגעים במישהו, זה רק בך. זה שתעצום עיניים לא אומר שהבעיה תיעלם.
    נערך לאחרונה על ידי Oznik; 25-11-2017 בשעה 22:44.

אשכולות דומים

  1. הפרסומת החדשה של הלוטו
    על ידי shushu בפורום אוף טופיק
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 15-12-2016, 09:51
  2. כמה הקפות במסלול המוטוקרוס החדש
    על ידי Juv בפורום שטח וסופרמוטו
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-04-2016, 10:17
  3. מסלול המוטוקרוס המקומי במתכונתו החדשה
    על ידי Juv בפורום שטח וסופרמוטו
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 15-11-2015, 11:12
  4. אימון במסלול המוטוקרוס המקומי
    על ידי Juv בפורום שטח וסופרמוטו
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 29-07-2015, 16:00
  5. דגמי המוטוקרוס של ימאהה ל-2016
    על ידי אביעד אברהמי בפורום שטח וסופרמוטו
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 09-06-2015, 14:17

הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO