http://iandroid.co.il/forum/viewtopi...ac535c5c9e2002
יש שם מדריך לעברית
לא ניסיתי אותו בעצמי אבל כנראה שעובד לפי התגובות שראיתי בפוסטים שם
אהלן אהלן.
יש לי טלפון חדש, איזה כיף לי.
אין לי מקלדת עברית, איזה בעסה לי.
הנה צילום מסך ליד מקש הרווח אין אפשרות להמיר לעברית.
בהגדרת שפות במקלדת, שפות מקלדות יש הרבה, עברית אין.
וכשכל התפריטים בעברית, זה רק עושה את זה יותר מעצבן.
ממש ממש מעצבן.
עזרו לי לעזור לעצמי.
תודה
![]()
http://iandroid.co.il/forum/viewtopi...ac535c5c9e2002
יש שם מדריך לעברית
לא ניסיתי אותו בעצמי אבל כנראה שעובד לפי התגובות שראיתי בפוסטים שם
תודה, אבל (שזה בעברית - כל מה שאמרתי לפני המילה "אבל" חסר משמעות) המדריכים שם מדברים על להוריד את זה, ואז את ההוא,
ואז להוריד את זה ולשנות את זה.
אני לא יודע ולא מעוניין להתעסק עם דברים של חומרה/תוכנה/ שינויים.
אני הדיוט ומעדיף להישאר כזה שרק מדבר בטלפון, מצלם בו ושולח הודעות. לא מתקין תוכנות ומדבר סינית כמו קסד, ג'ק ושאר האנשים הרגילים.
מישהו עם הצעה נוספת?
תתקין מקלדת גוגל. היום זה בתחום הפעילות של ההדיוטות.
אם אתה ממש מתעקש - תביא למישהו שיוריד לך מקלדת, היום כל ילד\ילדה בן\בת 10 ומעלה יודעים לעשות את זה (ועוד הרבה).
ואם אתה לא ממש מתעקש - אני בטוח שברשת יש מיליון מדריכים עם תמונות שמסבירים בדיוק על מה ואיך ללחוץ כדי להתקין מקלדת.
נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 27-08-2015 בשעה 10:52.
תודה, זה גם מה שאמרו לי בשירות לקוחות של החנות.
א-מה-מה? בשביל זה צריך תקשורת נתונים, מה ש-012 עדיין לא הצליחו לארגן לי (קו וסמס יש, כל היתר לא).
עובדים על זה.
אין לך WiFi בבית? אתה חי בעידן האבן? לא יכול להיות.
עזוב בית, לך לבית קפה הקרוב וגלוש על ה-WiFi שלו.
עזוב בית קפה, תעבור ליד תחנת רכבת, יש שם WiFi חופשי.
עזוב רכבת, תפגוש אותי, אתן לך WiFi מהנייד וגם אתקין לך מקלדת, ייקח פחות זמן מלכתוב בפורום![]()
נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 27-08-2015 בשעה 11:52.
אני עובד במשרד שאין בו צורך ב-wi-fi.
אתמול בלילה כששיחתי עם המכשיר בבית היה wi-fi ולכן לא היה לי מושג שיהיו לי בעיות גלישה.
ללכת לבית קפה באמצע היום זה באמת רעיון נחמד...
אני עובד על מחשב בכל מקרה אז לכתוב בפורום זה הרבה יותר פשוט.
לקחת למישהו נייד ולהתחבר לרשת - כמובן שכחתי שאפשרי לעשות. יצאתי חומוס.
מקלדת גוגל עובד.
מכוער טילים ואין הפרדה בין אותיות כמו שיש באנגלית (או בכל שפה אחרת שמובנית במכשיר).
נראה כמו פתרון לסמפטום ולא למחלה.
![]()
כנס להגדרות של המקלדת ותבחר עיצוב holo-blue או holo-white, תהיה לך הפרדה בין האותיות.
אל תעבוד עם כמה מקלדות בו-זמנית, תבחר לך מקלדת אחת, תגדיר בה את השפות ואת האפשרויות שאתה אוהב, ותעבוד איתה.
קוראים לזה אנדרואיד - אם היצרן לא מביא לך את מה שאתה צריך, אתה מתקין משהו אחר שעושה את מה שאתה צריך.
אני בכלל עם Smart Keyboard Pro, כי בזמנו לא היו מקלדות חינמיות טובות. היום כבר יש.
נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 27-08-2015 בשעה 14:28.
אכן holo משפר את המצב. תודה.
כעכבר אייפון לשעבר, אני לא רגיל שאפשר להגדיר ולשנות דברים, והיה די קל כשהכל קבוע מראש ורק מסתגלים למה שיש.
אנצל"ש.
שתי תוכנות:
1) תוכנה אשר מנהלת (קרי מאפשרת/לא מאפשרת) גישה של תוכנות אחרות למשאבים? משהו כמו LBE Privacy Guard ??? מי מכיר ויכול להמליץ??
2) מה יש לגוגל keyboad לחפש לי בתמונות פורנו גמדים שבמכשיר? או - מקלדת עברית שהיא לא קילוגר? תודה.