בהתחלה, בעיות חשמל ונורות שנדלקו,
בהמשך התחממויות בנסיעה איטית (פקקים) אך ללא איבוד מים.
נעשה אוברול רציני במסגרת האחריות.
בהתחלה, בעיות חשמל ונורות שנדלקו,
בהמשך התחממויות בנסיעה איטית (פקקים) אך ללא איבוד מים.
נעשה אוברול רציני במסגרת האחריות.
בעיה בייצור...
יש עוד אנשים כאלו?
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
לא חושב שראש ארגון פשע מכובד יצייד את חייליו בקימקו כשהמתחרים עם טימקס.
זה לא יקרה.
כלי מעניין מאד, שיחסית למפתח התמחור הסטנדרטי בארץ אל מול המחיר בחו"ל - מתומחר בסדר.
לחברים בכת הטימקס קשה לבלוע את הגלולה הזו.
נכון, הטימקס אחלה קטנוע. אבל מעבר לכך שהוא אוברפרייסד בצורה מצחיקה שהופכת קצת לבדיחה את הרוכשים שלו שמוסיפים קצת ריזומה ומוציאים מאה אלף על הטוסטוס הזה, זה בסך הכל קטנוע של ימאהה. קצת פרופורציות. זה שמוזכר 27 פעם טימקס, זה כי זה הרפרנס כאן לסגמנט הזה.
בקיצור נחיה ונראה. מוקדם מדי מכדי לשפוט.
Aprilia Tuono V4 1100 Factory
be a racer club
לא זכור לי כלי כלשהו - בדו-גלגלי ואפילו ברכב - שהפך לסמל סטטוס כל כך חזק כמו הטימקס, למותג בפני עצמו, מעבר להיותו של הכלי שואף למושלם.
יש הרבה מאוד רוכבים שחולמים ורוצים טימקס, ולא מתלבטים בינו לבין כלי אחר. שוב, סמל סטטוס חזק.
הקימקו AK550 סימן צלב מטרה על הטימקס, וממש נבנה כמעט אחד לאחד, וגם זו הפעם הראשונה דבר כזה קורה.
ואחרי הכל - הצליח להם ויצא להם קטנוע ברמה גבוהה. קלעו בול בפוני.
זו הסיבה שהטימקס מוזכר בכתבה יותר מ-20 פעמים. גם בגלל הטימקס וגם בגלל ה-AK550 - שהוא הטימקס של קימקו.
אני פשוט לא רואה שום דרך אחרת לבחון את הכלי הזה בלי נקודת ההתייחסות הכל כך חזקה - כאמור הטימקס.
וכן, הכתבה הזו פגעה בציפור נפשם של לא מעט מעריצי טימקס...
מביך ככל שזה יהיה, בהתחשב בעובדה שמדובר סך הכל בקטנוע מצוין של ימאהה, לגמרי מדובר בסמל סטטוס.
אבל לשמוע משפטים כמו "טימקס לעניים" זה בעיקר מגוחך ומצחיק.
לי חסר טראקשן שהוא כבר כמעט סטנדרט, אבל הזלזול בקימקו לא מבוסס על כלום ושום דבר. אפשר לחשוב שימאהה זה מותג על.
זה קצת מזכיר את הסטלבט של היפניות על הקוריאניות עד השנים האחרונות שבהם קיה ויונדאי לא רואים אותם ממטר.
Aprilia Tuono V4 1100 Factory
be a racer club
הרבה יצרנים כבר ניסו לאתגר את ההגמוניה של הטימקס.
למרות שחלק מהכלים היו נהדרים לכשעצמם, היתה להם תמיד את אותה הבעיה.
לאף אחד מהם לא קראו ימאהה טיקס.
אפשר לדבר הרבה על תמחור, ביצועים, עיצוב ואמינות..
בשורה התחתונה - אם הכלי זהה לטימקס, אז כבר עדיף הטימקס.
אם הכלי שונה במשהו מהטימקס, אז כמובן שעדיף הטימקס.
תתפלא, לא לכולם טימקס הוא סמל סטאטוס במובן החיובי.
או בגלל אפקט העדר , או בגלל אפקס הערסיות , או בגלל המחיר המופרז , או בגלל מטרו , או בגלל שסתם הם פחות מתחברים למותג ימאהה (או כל התשובות נכונות..) והם דווקא היו מעדיפים קטנוע אחר - אבל דומה באיכויותיו \ אופיו.
ועכשיו כנראה שיש אחד כזה.
ולכן דווקא השורה התחתונה עבור רבים היא - שאם סוף סוף יש קטנוע זהה\דומה לטימקס אז הוא עדיף עליו.
כל הדיון על 'טימקס לעניים' ו'אחלה קטנוע אבל זה לא טימקס' מזכיר מאוד את כל הדיון/ויכוח שהיה לפני כמעט עשור בעולם הסלולר בין מעריצי אפל לבין האנדרויד. גם אז נשמעו אמירות כמו 'אייפון לעניים' והאנדרוידיום הראשונים היו די כושלים (בערך כמו הניסיונות הראשונים לאלטרנטיבה לטימקס), אבל ברגע שהאנדרויד הבשיל למוצר איכותי הוא נישל די מהר את האייפון מגדולתו. עדיין נשארו נאמנים לאייפון, שלא יחליפו אותו בעבור שום מכשיר, ככה גם יהיה עם הטימקס. נראה שלראשונה הצליחו לשכפל את ההצלחה של הטימקס (וגם כאן כמו בדוגמא לעיל זה התחיל מכמעט העתקה מוחלטת) ולהציע אותו במחיר זול מהמקור (שוב כמו בדוגמא).לדעתי יתחילו לצאת בקרוב כל מיני 'טימקס קילר' והבכורה שלו תרד לאיטה, אך עדת המעריצים תישאר נאמנה למותג.
בכל מקרה, מבחן השוואתי מאוד מתבקש כאן, ואני מסכים עם ayalzo שלהונדה ול b.m.w יש מקום בו.
לעזאזל עם הויכוח המיותר הזה...
זאת מערכת וריאטור... משקולות, אין אפילו הילוכים אוטומטים.
מילא תגידו שהטימקס היה עם dct אבל גם זה לא.
לא שווה בעד שום הון בעולם 80 אלף שקל.
במחיר הזה אני בונה אופנוע לבד עם מנוע 550 וגיר dct ולוקח שילדה אחרת...
הזיה של מחיר לקטנוע שהרבה פעמים לא עובר בין מכוניות
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk