הי, אני כמו רבים וטובים אחרים גר בבנין קומות. השאלה שלי היא איפה אתם מנקים את האופנוע? הרי אין צינור גינה. ממלאים בדלי מים ושופכים ואז שוב ממלאים ושופכים על האופנוע? יש איזה מיכל עם גרניק שאפשר לקנות?
הי, אני כמו רבים וטובים אחרים גר בבנין קומות. השאלה שלי היא איפה אתם מנקים את האופנוע? הרי אין צינור גינה. ממלאים בדלי מים ושופכים ואז שוב ממלאים ושופכים על האופנוע? יש איזה מיכל עם גרניק שאפשר לקנות?
מעולם לא שטפתי אופנוע כביש. מברשת עם קצת סולר וסמרטוט
חומרי ניקוי ללא מים(תרסיס)
Tracer 900
בעיקרון לא מומלץ לנקות עם צינור או מים מחשש שיפגע במע׳ חשמל וקורוזיה ולמעשה אפשר להסתפק במגבונים לחים ומגבות מיקרופייבר.
אישית, כן שוטף לבד עם דלי וחומרים ייעודיים אלו ואח׳ כגון Swissvax ו Koch Chemie (ולפעמים באזורים מסויימים מבצע שימוש בחומרים שלא יעודיים כגון שמן גיר אדום, WD40) אך נזהר באזורים הבעייתיים ובטח ובטח שמנגב הכל ומוודא שהכל ייבש. נכון להיום זה מוכיח את עצמו.
נערך לאחרונה על ידי מצמץ; 20-11-2017 בשעה 18:37.
הייתי הולך לbike spa אבל מאז שהעיפו את המכונות האוטומטיות זה לא אותו דבר.
אם מישהו מוצא מקום ששוטף בצורה סבבה באיזור מרכז, אני אשמח להכיר.
צריך לנקות את האופנוע? לא קיבלתי את המזכר.
לא הבנתי למה יש פה רתיעה מניקוי עם צינור.
איזה איזורים הם איזורים "מסוכנים" לשטיפה עם צינור?
אם האופנוע יכול לעמוד בגשם והצפות, הוא יכול לעמוד בשטיפה.
אני חושב השאלה פשות לא נכונה.
אדיף: איך אתם מנקים את האופנוע שלכם (אם בככל)?
Busy
ספוג מיקרופייבר או מטלית מיקרופייבר בדלי מים עם מעט סבון כלים.
שוטף את הכל אח"כ עם צינור בזרם חלש.
Nadav6
בנוסף למה שכתבת, המוסכים חופשי נותנים בגרניק, למרות שאני כן חושב שצריך משנה זהירות עם מים בלחץ (דעתי הלא מלומדת)
שלב ראשון: עובר עם סמרטוט ספוג מי סבון
שלב שני: שופך מים (מדלי) להסרת הסבון
שלב שלישי: מנגב עם סמרטוט יבש
שלב בונוס: מרסס ספרי סקאי (אם יש לי זמין)
יש לי גינה אבל אני אוהב לנקות עם המגבונים הצהובים של סנו לניקוי כללי ואז לעבור עם מגבת נייר.
מגבונים רגילים לא מספיק טובים לניקוי משטחים.
שלב ראשון עם צינור בעדינות מרחוק אחר כך דלי עם מיים וסבון של כלי רכב עובר עם סמרטוט ומנקה הכל
בסוף שוב עם הצינור ואחר כך עם גילדה וסמרטוט על אזור הקרוב לשרשרת
יוצא נקי
בטח בעלי הארלי הכי מומחים בעניין