לא יודע מה בדיוק אני מעדיף, זה אופנוע ראשון שאני קונה. אין לי נסיון רציני ברכיבה ולכן בחודשים הראשונים המטרה העיקרית היא למידה ואימונים, לא התגרזנות, בטח שלא ווילי, למעט התרוממויות קלות בהאצה מדי פעם. בעיקר מהבחינה הזו אני סקרן לגבי התנהגות האופנוע. הוא צריך לשרת אותי לנסיעות בתוך העיר, אני בטוח שהוא יצטיין מהבחינה הזו. אבל אני מעוניין לצאת לרכוב הרבה בתקופה ההתחלתית כדי ללמוד ולהשתפר ולא בטוח שזה הכלי המושלם.
אופנוע ספורט מן הסתם יהיה עדיף, אבל אין יותר מדי אלטרנטיבות, ואלה שכן יגררו ירידה בשנתון ו\או איבוד הקלילות באמצע השבוע, ואני פחות רוצה להתפשר בנושאים האלה.
יכול להיות שאני מגזים, הרי שאני לא רוכב מקצועי ובכל מקרה יעבור זמן רב עד שאגיע לגבולות האופנוע, אני פשוט רוצה להרגיש שזה הכלי נכון.
בכל מקרה אני מניח שאקנה סופר-ספורט יום אחד, השאלה היא אם אני יכול לבנות בסיס טוב על הMT09. כשאנחנו משווים אותו לאופנועים ספורטיבים על מה מדובר?צריך לזכור שגם תקציב הוא שיקול, ומי המתחרים באותן שנים? ER6N, CB650F, CBR500R וZ800 ששוקל 30 קילו יותר.
אוקיי
וגם, מה העניין הזה של הMT עם הזוית המוגזמת במזלג הקדמי? לעתים נראה שעשו את זה רק כדי שלא ירים גלגל יותר מדי..

נכתב במקור על ידי השושנים
 נכתב במקור על ידי השושנים

ציטוט ההודעה בתגובה
  ציטוט ההודעה בתגובה