ההונדה אחלה יחסית.
יהיה הכי זול לאחזקה, ובדלק.
תחפש גם הונדה swing או הונדה ורדרו 125
שלום לכלום חדש בפורום,אני בן 21 חייל לפני שחרור,בעל רישיון a2 (מתכוון להעלות בעתיד פשוט אין לי זמן כרגע) ואני צריך כלי שישרת אותי בתור התחלה, אלה הדגמים שחשבתי עליהם ושנכנסים לי בתקציב פלוס מינוס,אשמח לשמוע כמה שיותר,בעיקרון צריך כלי שיעשה נסיעות במרכז,הרב בתוך העיר ואולי פעם בשבוע נסיעה של כ40 קמ לכיוון מחוץ לעיר (לא משנה לי לעשות עצירות וכאלה יש לי זמן)
גויירייד 125
הונדה pcx
X-evo 125
דיאלים s3
ויש עוד משהו שקצת מפתה בגלל המחיר ולא מצאתי עליו יותר מידי מידע,אשמח לשמוע ממי שמכיר אני יודע שבשונה מכל מה שהסתכלתי זה אופנוע ולא קטנוע,אבל משום מה הוא מושך אותי ממש, דיאלים roadwin מישהו ניסה או מכיר?
ההונדה אחלה יחסית.
יהיה הכי זול לאחזקה, ובדלק.
תחפש גם הונדה swing או הונדה ורדרו 125
אתה הולך על חדש או יד שנייה ?
אם אתה הולך על יד שנייה, יש יופי של בברלי 125 ביד 2, בלי הרבה קילומטרז' ובלי כסף, וזה אחד הכלים הכי טובים בקטגוריה ובלי ספק הכי יפים, להרים טלפון, למשש ולסגור לדעתי בלי לחשוב יותר מדי.
Xevo 125 - היה לי את ה250, לא יודע איך המנוע של ה125, אבל זה כלי סבבה בסך הכל, יופי של מקום אחסון והבגאז' נוח מאוד, אבל טיפה גדול ומגושם ל125, למרות שבבינעירוני הוא אולי יהיה טיפה יותר נעים.
כלים של הונדה ביד2 יכולים להיות מציאה, SH125, SWING, PS125 וכו'... אם הכלי במצב טוב ובלי הרבה קילומטרז' תקבל את הכלים הכי טובים בקטגוריה במחיר נמוך.
NMAX 125 - יציאה פצצה של ימאהה, מנוע כיפי, מצערת חלקה, ממש נהנתי מהסיבוב הקצר שעשיתי איתו, באמת מרגיש איכותי מאוד ומהנה.
קיצר יש מבחר גדול ויש הרבה כלים, השאלה לאיזה גודל של קטנוע אתה מכוון, תקציב וכו'...
אני מאוד ממליץ על הבברלי.
בכל מקרה אם אתה קונה יד2 הייתי הולך על הכלים היותר איכותיים בקטגוריה, של הונדה, ימאהה, פאג'יו וכו', ופחות על דיאלים וסאן יאנג. למה ? כי אפשר ויש מציאות וזה לאו דווקא יקר יותר מכלים אחרים פחות טובים.
ה- XEVO 125 הוא כלי מצויין ואמין והמנוע הוא החזק בקטיגוריה.
בונוס: טיפול כל 6K
מהרשימה הנ"ל - מאוד מומלץ.
ועוד שאלה,בשביל מנוע כזה,נניח ניקח כדוגמה את האקסיבו,איזה שנה וקילומטרז זה הגיוני לקנות,ומאיזה עדיף כבר להתרחק,פשוט אני בא מעולם הרכב,שגם 100000 נחשב עדיין מנוע צעיר וחזק,מה שלא נראה לי קורה עם מנוע זעיר של 125 סמק
לא כתבת בכותרת שאתה רוצה "אופנוע"?
מה הקשר בין ג'וירייד לאופנוע? שלשניהם יש 2 גלגלים?
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אני יודע שיש קטנוע ויש אופנוע אין צורך להיות קטנוני לגבי זה,אני בעיקר רוצה קטנוע אבל יש עוד התלבטות קטנה על אופנוע ספציפי
אם היית קורא את מה שרשמתי מה שלפי התגובה שלך אני רואה שלא קרה לצערי,רשמתי רשימה של קטנועים שמוצאים חן בעיניי כמו שאתה יכול לראות למעלה,וכם רשמתי אופנוע מאד ספציפי שמצא חן בעיניי roadwin 125 אז בבקשה,לפני שאתה מגיב תגובות כאלה "מזלזלות" בבקשה תקרא את מה שרשמתי,אני מאד מדויק בדרך כלל עם מה שאני רושם
פונקציה של טיפולים שנעשים בזמן ושמירה על הכלי.
יש בקצה אחד כלים עם קילומטראז' נמוך שקרעו להם את הצורה ולא עשו טיפולים בזמן.
יש בקצה השני כלים עם קילומטראז' גבוה ששמרו עליהם בקנאות כולל טיפולים, נקיון ונסיעה רגועה.
יש את כל שאר הכלים בין הקצוות הללו...
שיקול שלך בהתאם לכלי שאתה רואה מולך, אין פה נוסחאת קסם.
אז יש למישהו המלצות לטובה או לרעה על roadwin 125?
30K מאיזו שנה??
צריך להבין משהו מאוד פשוט - יש קטנועים שעברו גם 150K וממשיכים לנסוע כמו גדולים, שוב עניין של אופי הנסיעה שלך, איפה אתה נוסע, כמו גם עד כמה אתה מטפל ומפנק את הכלי... לשאלתך באופן כללי התשובה היא כן.
זה לא פוטר אותך כמובן מלבדוק את הכלי שאתה הולך לקנות ו/או לתת לבעל מקצוע לבדוק את הכלי...
רכבתי על הרודווין - קליל מאוד, כיפי לטעמי בעיר, הרגיש לי די פול-סייז בגודל (רכבתי על גרסאת הנייקד, מזכיר בעיצוב את ה-GS500 שלי). מעל 80-85 קמ"ש לא לקחתי אותו (בכל זאת, בעיר), יציב בפניות ומשרה בטחון. לבעלים התחשק להחליף אופנוע אז לא יודע איך האמינות בטווח רחוק, אבל לא זכור לי שהוא נתקל בבעיות כלשהן. בכל זאת, זה 125 סמ"ק, אז אני מניח שקצב של 90 קמ"ש בנתיב הימני בבין-עירוני לא יהיה יותר מדיי לבקש ממנו ולהשאיר עוד מקום לנשימה.
3> Honda NC700X 2012 - Chrissy
106,200KM and counting
Not all who wander are lost