אם אתה פתוח להזמנות בחו''ל, תוכל בתקציב הזה למצוא משהו איכותי יותר מלרט (בלי לזלזל חלילה, מחר אני אמור להוציא לפנסיה מעיל רבעונתי/חורף של לרט ששירת אותי שנתיים טוב מאוד). יש עכשיו כל מיני מבצעים שהופכים את זה לאטרקטיבי יותר.
היי חברים.
לאחר שנתיים עם מעיל LARET שעשה את העבודה שלו ומתחיל להראות קרעים לאט-לאט, אני חושב על מעיל חדש בחודשים הקרובים.
התקציב הוא בערך 1000-1500, מעדיף שיהיה קרוב ל-1000, רב-עונתי כמובן (3 שכבות סטנדרטי - רשת/מחמם/נגד גשם), בצבע שחור בלבד (כמה שיותר שחור יותר טוב), במידת XL ושיהיה נוח לטיולים ארוכים.
בגדול הייתי מרוצה עם הלארט רק שלאחר שנתיים של שימוש יומיומי וכ-25,000 ק"מ הוא קצת גמור, ואני לא אוהב את העיצובים של הלארט. חשבתי על CAT2MOTO NIGHTRIDER כאופציה. אני מעדיף מעיל שייראה אולד-סקול אבל שלא יהיה מעור (מטעמים אידיולוגיים).
אני לא מצליח למצוא מידע לגבי CAT2MOTO אבל ראיתי לא מעט מעילים שלהם בארץ, אפילו על LARET יש קצת מידע, מישהו יכול להגיד עליהם משהו לטובה/לרעה? עוד אופציות מעניינות שעליי לשקול?
3> Honda NC700X 2012 - Chrissy
106,200KM and counting
Not all who wander are lost
אם אתה פתוח להזמנות בחו''ל, תוכל בתקציב הזה למצוא משהו איכותי יותר מלרט (בלי לזלזל חלילה, מחר אני אמור להוציא לפנסיה מעיל רבעונתי/חורף של לרט ששירת אותי שנתיים טוב מאוד). יש עכשיו כל מיני מבצעים שהופכים את זה לאטרקטיבי יותר.
^^^
להתאמת מידה לגוף יש שתי דרכים:
1. להשתמש בטבלת המידות של כל יצרן (או היצרן הרצוי). לפי רוב הביקורות שראיתי, המידות המלאות של כל פריט לבוש (אורך יד, היקף חזה והיקף מותן, עבור מעיל לדוגמא) נותנות קירוב טוב מספיק למידה המבוקשת.
2. למדוד בפועל באחת מחנויות הציוד. כמעט כל מותג ניתן למדוד בארץ בלי לצבור יותר מידי ק''מ. רוב חנויות הציוד שממוקמות במשולש בת''א מחזיקות את רוב המותגים ובשעתיים גג ניתן לעבור על די הרבה מותגים.