תוצאות 1 עד 8 מ 8

אשכול: דרושה המלצה לoverpants טוב

Senior Member

דרושה המלצה לoverpants טוב

המלצות יתקבלו בברכה

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי סער666 צפיה בהודעה
    המלצות יתקבלו בברכה
    לך רק על גורטקס. מנסיון של 2 אחרים, לא מחזיקים מעמד לאורך זמן בגשם.

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    קניתי לפני שבוע מכנסי Held Vader:
    https://www.motoin.de/Clothing/Pants...ts::38405.html
    המכנסיים הגיעו אלי אתמול ולצערי המידה Large short גדולה לי מידי. תכננתי מראש להשתמש בהם כ overpans ולכן המידה הגדולה, אבל גם עם ג'ינס הם גדולים עלי.
    מבחינת איכות, הם נראים מאוד איכותיים. יש מגיני ברכיים מובנים וכיסים למגיני ירך.
    הם מגיעים עם ממברנת Humax שאמורה להיות אטומה למים ומאווררת, ועם ביטנה מחממת פריקה.
    תיכננתי להחזיר למוטואין, אבל אמכור במחיר עלות 600₪.
    אני אישית אקנה את המכנסיים האלו במידה קטנה יותר בימים הקרובים (יש לי כמה אנשים בחו''ל כרגע שאפשר 'להדביק' אותם למזוודה שלהם ) לאור זה שקניתי גם את המעיל התואם, והם אפילו מתאימים למעיל קיץ שלי (רוכסן מחבר בין המעילים למכנסיים).

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי doner צפיה בהודעה
    לך רק על גורטקס. מנסיון של 2 אחרים, לא מחזיקים מעמד לאורך זמן בגשם.
    כמעט אף פעם אני לא נובע בגשם שוטף של ממש-או משבית את האופנוע או מחכה להפוגות= עדיין רק גורטקס?

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    קניתי לפני שבוע מכנסי Held Vader:
    https://www.motoin.de/Clothing/Pants...ts::38405.html
    המכנסיים הגיעו אלי אתמול ולצערי המידה Large short גדולה לי מידי. תכננתי מראש להשתמש בהם כ overpans ולכן המידה הגדולה, אבל גם עם ג'ינס הם גדולים עלי.
    מבחינת איכות, הם נראים מאוד איכותיים. יש מגיני ברכיים מובנים וכיסים למגיני ירך.
    הם מגיעים עם ממברנת Humax שאמורה להיות אטומה למים ומאווררת, ועם ביטנה מחממת פריקה.
    תיכננתי להחזיר למוטואין, אבל אמכור במחיר עלות 600₪.
    אני אישית אקנה את המכנסיים האלו במידה קטנה יותר בימים הקרובים (יש לי כמה אנשים בחו''ל כרגע שאפשר 'להדביק' אותם למזוודה שלהם ) לאור זה שקניתי גם את המעיל התואם, והם אפילו מתאימים למעיל קיץ שלי (רוכסן מחבר בין המעילים למכנסיים).
    תדע כמובן שאם המכנס גדול עליך בכוונה אז כנראה שגם המגיני ברכיים לא יהיו במקום הנכון בשבילך(זה מה שקרה לי אם מכנס של רוויט שקניתי גם בכוונה להשתמש בו כאוברפאנסט לקיץ).
    אלא אם יש לך דרך להדק אותם איכשהו לאזור הנכון בברך(מה שראיתי במכנסיים אחרים)

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    בגדול אתה צודק.
    במכנסיים הספציפיים האלו יש סקאלת מידות ל'קצרים'. גם עם המידה הגדולה מידי שקניתי הברכיות נמצאות במקום הנכון למרות שהמכנסיים די רחבות על הגוף.
    אני מתכנן לקנות מכנסיים במידה קטנה יותר כך שגם נושא הרוחב אמור להסתדר.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ציטוט נכתב במקור על ידי סער666 צפיה בהודעה
    כמעט אף פעם אני לא נובע בגשם שוטף של ממש-או משבית את האופנוע או מחכה להפוגות= עדיין רק גורטקס?
    ההבדל העיקרי מבחינתי זה שכל מה שלא גורטקס מפסיק להגן אחרי גג שנתיים. גורטקס מחזיק בהרבה יותר. חוץ מזה גם, ובעיקר, כשאתה רוכב עם הציוד ואין גשם, בגורטקס פחות מזיעים. המעיל שלי מתחיל את החורף השישי שלו למשל. הכפפות והאובר פנטס הגיעו אחריו אבל אני בטוח שאין לי מה לדאוג.
    אני עם מכנסיים של דיינז, מאוד נוחים להסרה ולבישה גם עם מגפיים. לא מאוד מרופדות וממוגנות - רק מגיני ברכיים. סה״כ ממליץ אבל כבר לא נמכרות ומבחר המידות מוגבל:

https://www.fc-moto.de/en/Dainese-Co...8aAvJREALw_wcB

אם אתה מחפש המלצה לקיץ (לא ממש נתת פרטים בשאלה אהם אהם) אז אני עם רוויט. רוצה לשמוע עליהם?

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    ההבדל העיקרי מבחינתי זה שכל מה שלא גורטקס מפסיק להגן אחרי גג שנתיים. גורטקס מחזיק בהרבה יותר. חוץ מזה גם, ובעיקר, כשאתה רוכב עם הציוד ואין גשם, בגורטקס פחות מזיעים. המעיל שלי מתחיל את החורף השישי שלו למשל. הכפפות והאובר פנטס הגיעו אחריו אבל אני בטוח שאין לי מה לדאוג.
    אני עם מכנסיים של דיינז, מאוד נוחים להסרה ולבישה גם עם מגפיים. לא מאוד מרופדות וממוגנות - רק מגיני ברכיים. סה״כ ממליץ אבל כבר לא נמכרות ומבחר המידות מוגבל:

https://www.fc-moto.de/en/Dainese-Co...8aAvJREALw_wcB

אם אתה מחפש המלצה לקיץ (לא ממש נתת פרטים בשאלה אהם אהם) אז אני עם רוויט. רוצה לשמוע עליהם?
    קודם כל המון תוקדה על המידע, לא הבעתי התעניינות בקיץ בפוסט אבל אני תמיד שמח לשמוע על המלצות.
    עד היום כל מעיל/מכנס של רוויט שמדדתי לא התאים לי מבחינת גזרה (ההולנדים יותר ארוכים ממני)