תראו, אני אגיד לכם מה הקטע בעניין הזה. הקטע הוא, שבעצם שאם אתה רוכב על מיו 100 אתה שולט הרבה יותר טוב ויותר קל לך לבצע איתו תרגילים בגלל הגודל הקטן שלו והמשקל הקטן שלו. אם אתה לוקח גי דינק 250 זה יותר קשה בעיקר בגלל המשקל שלו וההגה שלו שהוא יותר רחב ויותר מגושם. הבעיה פה היא באותו תרגיל שהוא קשה יותר עם גי דינק מאשר מיו, כי הוא דורש דברים מסוימים שאם אין לך את הקלות משקל אתה נכשל בגלל הכלי שעליו אתה רוכב ולא בגלל החוסר מיומנות שלך. אתם מבינים, הסוגייה העיקרית בנושא הזה היא שאם דבר כזה קורה, בוחן נהיגה מקבל ממך את הרושם כאילו אתה לא מיומן מספיק ולא מעביר אותך. הוא לא יודע שזה בגלל שרכבת על כלי מגושם שגרם לך להיכשל באותו תרגיל במגרש, הוא רק יודע שפישלת ומבחינתו לא מעניין אותו בגלל מה זה קרה. אפילו אם זבוב דיגדג לך את האף באותה שנייה שעשית את התרגיל, ובגלל שהרמת יד להעיף את אותו הזבוב, הורדת רגל. את הבוחן נהיגה לא מעניין הזבוב, מעניין אותו אם הצלחת לעשות את זה כפי שצריך או לא. אי אפשר לבוא לבוחן נהיגה ולהגיד לו שמע אחי, אני עלול להיכשל כי הכלי שאני לומד איתו מגושם, או כי עלול לבוא לי זבוב לאף ולהפריע לי באמצע התרגיל. אתם מבינים?