היה לי כזה .
פנה אלי בפרטי ותקבל מלא מידע.
שלום חברים.
חדש פה בפורום.
אשמח ליצור קשר עם רוכב זירו מאזור השרון (כפר סבא/הוד השרון - גם פתח תקווה)
מאוד מתעניין בכלי הזה והייתי שמח לפגוש רוכב פרטי לפני שאני מגיע לסוכנות.
תודה!
היה לי כזה .
פנה אלי בפרטי ותקבל מלא מידע.
ובקיצור ,שלא תעיז
בשביל מה יש פורום? יש כאן הרבה אנשי זירו, תרשום את השאלות ונענה.
ערן היקר, חשבתי שכבר ימאס לך מלעשות כאילו יש לך או היה לך אופנוע זירו.
יש לנו יותר מ -100 לקוחות מאושרים מאוד באזור השרון.
היה לי ועוד איך!
Fx 2014 שנבדק על ידכם בעלות של 474 שח (יש לי עדיין את הקבלה ), חודשיים לאחר מכן מכרתי אותו לאחר שהעזתם לדרוש תשלום עבור עדכון תוכנה חינמי מטעם היצרן
הכלי עבר לחבר ונפח את נשמתו לאחר חודש וחצי ,עד היום לא הצלחתם לאתר את הבעיה והכלי מושבת....הצעת המחיר האחרונה היה 14,000 עבור מנוע ובקר משומשים....
ערן היקר, עד כמה שזה ישמע מוזר טיפול תקופתי של 6000ק'מ/חצי שנתי בעלות של 400ש'ח כולל מע'מ עדיין נחשב זול באופן חריג בארצנו ואנו מבצעים אותו באהבה, ואני מתנצל שזה לא בחינם. אולי אם היית מטפל באופן סדיר סביר להניח שמפח הנפש שלך היה נמנע. ומדבריך אני מבין שהכלי אכן נבדק ונמצא תקול, גם זה קורה, לעיתים נדירות אמנם ואני מניח שהדבר קשור לרמת התחזוקה ואופן השימוש. יותר מנשמח אם נוכל לבצע בדיקה נוספת ולהחזיר אותו למצב נסיעה.
גיל היקר,
הכלי נבדק על ידך שלושה חודשים לפני שהושבת עקב תקלה.
הוא נמצא תקין ולכן קניתי אותו (זו היתה בדיקה לפני קניה ועל סמך הממצאים רכשתי אותו).
לא היה צורך בטיפול תקופתי כי רכבתי
עליו 1000 קילומטרים בלבד ממועד הבדיקה,,,
התקלה שהתגלתה לא קשורה במאומה לטיפולים או שימוש לא ראוי (הכלי היה עם גלגלי כביש ואני רוכב סופר רגוע).
אתה מכיר את הבעלים החדשים שלו שקנה אותו מקולקל מתוך נסיון לתקן אותו-תעזור לו להשיבו למצב תקין ובמחיר שפוי ותצאו טוב בעניין הזה.
בברכה
ערן
ועכשיו כאשר אני מבין באיזה כלי מדובר אז בכלל אני לא מבין את הטענות שלך, קיבלת את מלוא השרות, התעלמת מדיאגנוזה שהצביע על הבקר, בניסיון לחסוך הבאתם בקר תקול מחו"ל , ניסיתם למרות האבחנה להפעיל את האופנוע ושרפתם את המנוע ולמרות הכל אנחנו צריכים להתמודד עם לקוח לא מרוצה. אז גם ללא נסיון אמיתי על הזירו, גם עשיתם נזקים כתוצאה מטיפול לא הולם וגם יד קלה על המקלדת במתן עצות ללא נסיון, למאיר אריאל היה משפט מאד מתאים לסיטואציה הזו...
מי שהביא בקר מחו"ל לכלי הינו הבעלים הבאים שקנה את הכלי תקול ולא נוסע.
הוא עשה זאת לאחר שכשלתם לאתר את הבעיה....אצלי הכלי נסע יפה ומאוד מהנה לנסיעה וכפי שכתבתי הוא נמכר לאחר שרציתם לגבות תשלום עבור עדכון חינמי.
כמוני יש עוד בעלים רבים של זירו שהתאכזבו מהאמינות והשירות של הכלי- חבל לפתוח תיבת פנדורה.
אז קנית כלי שעבד קשה מאד ולא טופל....בזול, אז בקשת עזרה מאיתנו אך לא רצית לשלם והתרעמת על זה שזה לא בחינם.... אז ניסית לתקן לבד אצל "מומחה" ... ומכרת לחבר כלי מקולקל בזול...... ואתה כועס.... בשורה התחתונה בוא ונסגור את הדיון ורק שתדע שאני מוכן ללכת מאד רחוק על מנת שלקוחותינו יהיו מרוצים, ואולי ניישר את ההדורים יום אחד
רק כדי לתת פרופוציה לדברים,בתור אחד שמקושר גם לערן וגם לבעלים הבא (שניסה לתקן) ומודע להשתלשלות האירועים, אני יכול לומר שהכלי של ערן נקנה תקין ע"פ בדיקתכם, יצא גם לרכב עליו מספר פעמים.
הכלי נמכר תקין לחבר משותף שלי ושל ערן, הוא רכב עליו כמעט חודשיים עד שקרתה התקלה בבקר.
בדיאגנוזה שלכם נמצא שהמנוע והבקר לא תקינים, מבדיקתנו עולה שרק הבקר אינו תקין.
נבדקה האופציה של בקר משומש מחו"ל אך הסתבר שהוא לא תקין גם.
זהו סדר הדברים כפי שקרה.
בתור אחד שמכיר את ערן לא מעט זמן, הוא לעולם לא ימכור כלי לא תקין לאף אחד, לא רק לחברים.
לא ברור לי מה העניין של כלי שעבד קשה ולא טופל (למרות שבבדיקתכם טענתם שהוא תקין ושמור), אם הבעיה היא בכלל אלקטרונית ולא מכנית.
אגב, טיפול תקופתי בעלות של 400 ש"ח הגיוני, אבל עבור עדכון תוכנה המופץ בחינם בעולם לבעלי הכלים?!?![]()
נערך לאחרונה על ידי TooLy; 03-12-2017 בשעה 13:06.
חבל שאתה מנסה לסלף את המציאות-
קניתי את הכלי בסוכנות "ביג בוויז טויס"
בתל אביב, הם המליצו לי להגיע אליכם לבדיקה בצור יגאל (סוכנות אמינה מעין כמוה ואין לי כל טענה כלפיהם) הכלי נבדק אצלכם בעלות של 474 שח ולא מצאתם בה כל פגם, שבועיים לאחר הקניה התחילו תקלות של ניתוק מתח אותן פתרתי בעצמי לאחר קריאה בפורומים זרים (הלחמות קרות בסוויץ'*) וכן עזרתי לחברים אחרים עם אופנועים דומים לפתור את הנושא (אתם לא ידעתם בכלל לסדר את זה...).
הכלי שלי היה עם 18,000 קילומטרים והיה שייך לבחור פדנט שממש לא "קרע" אותו...
שכחתי לציין שגם הבולם האחורי נפרץ אז דרשתם סכום דמיוני עבור החלפתו (מדובר בבולם טיוואני ברמה סבירה מינוס) ולבסוף מצאתי פיתרון זול בצורה משמעותית על ידי תיקון מקומי.
ברגע שהדבר היחיד שמוביל אותך זה רצון לחסוך ולתקן לבד בחלקים ממקור לא ידוע בחו"ל אל תבוא בטענות לאף אחד חוץ מאשר לעצמך .