עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 29

אשכול: הבת זוג "מפחדת" מהקטע של האופנועים

Junior Member

הבת זוג "מפחדת" מהקטע של האופנועים

אני בטח לא מגלה משהו חדש לאף אחד כאן, זה פשוט עניין שאותי אישית קצת מדאיג כרגע. חשבתי להתעייץ קצת גם איתכם.

חברה טובה שלי, אנחנו בקשר די ארוך ויציב. כבר מתחילת הקשר היא הביעה את הפחד והחוסר עניין שלה בתחום, ומעולם עדיין לא הסכימה שארכיב אותה. טוענת שזה מסוכן, מפחיד, ועוד כל מיני.

אין תמיכה מהצד שלה בעניין, ככה שאני לבד עם זה. וזה קצת יוצר התנגשויות מסוימות, גם כשאני רוצה לקחת אותה טרמפים. אני לא מחזיק ברישיון לאוטו, ואין לי אוטו, ולהוציא רישיון ולקנות אוטו רק בגללה - לא נשמע הגיוני כלכך.

ניסיונות לשכנוע הבחורה נכשלו כבר מההתחלה ונכשלים בכל פעם שהנושא עולה בשיחה.

תכלס, מה לעשות? סיכוי כלשהו לשכנע אותה בכל זאת, או פשוט לקבל את המצב כפי שהוא, ולהגיד "לא נורא"? חוץ מהנושא הנ"ל מיותר לציין שהיא חולקת איתי הרבה תחומי עניין אחרים...

Member הסמל האישי של מיקי
    ציטוט נכתב במקור על ידי gorg צפיה בהודעה
    אני בטח לא מגלה משהו חדש לאף אחד כאן, זה פשוט עניין שאותי אישית קצת מדאיג כרגע. חשבתי להתעייץ קצת גם איתכם.

חברה טובה שלי, אנחנו בקשר די ארוך ויציב. כבר מתחילת הקשר היא הביעה את הפחד והחוסר עניין שלה בתחום, ומעולם עדיין לא הסכימה שארכיב אותה. טוענת שזה מסוכן, מפחיד, ועוד כל מיני.

אין תמיכה מהצד שלה בעניין, ככה שאני לבד עם זה. וזה קצת יוצר התנגשויות מסוימות, גם כשאני רוצה לקחת אותה טרמפים. אני לא מחזיק ברישיון לאוטו, ואין לי אוטו, ולהוציא רישיון ולקנות אוטו רק בגללה - לא נשמע הגיוני כלכך.

ניסיונות לשכנוע הבחורה נכשלו כבר מההתחלה ונכשלים בכל פעם שהנושא עולה בשיחה.

תכלס, מה לעשות? סיכוי כלשהו לשכנע אותה בכל זאת, או פשוט לקבל את המצב כפי שהוא, ולהגיד "לא נורא"? חוץ מהנושא הנ"ל מיותר לציין שהיא חולקת איתי הרבה תחומי עניין אחרים...
    כמו שאתה לא אוהב שמכריחים אותך......

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Member
    בצדק.

Member הסמל האישי של Khc
    גם שלי לא מוכנה להסתכל לכיוון של האופנוע אפילו. מבחינתה זה מסוכן יותר ממחבל עם סכין ביד.
    מבאס, כן.
    הורס ספונטניות, כן
    תוקע בפקקים בבילוי משותף, כן.
    אבל, זה גם גורם ממתן (לפחות עבורי), אחרת לך תוכיח שזה לא מסוכן...
    אז הרכיבות, בעיקר אליה, הפכו רגועות יותר.

מנגד, מבחינתה זה התחביב שלי, ומצידי שאעשב איתו מה שבא לי.
    אז אני (כמעט) לא משכנע אותה לנסות לעלות לסיבוב (אפילו לשבת עליו כשהוא בחניה היא לא מסכימה)
    והיא לא משכנעת אותי לרדת ממנו.

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    מה זה חברה טובה שלי?
    בת זוג או לא?
    אם זאת סתם חברה טובה, אין סיבה שיפריע.
    אם בת זוג תעשה חושבים טוב טוב בנושא יחסינו לאן.
    אם זה הולך לכיוונים רציניים אתה תצטרך לעשות ויתורים.

Senior Member
    אני חייב להודות שבדייטים זה לא נוח.
    אני לא מוכן להעלות מישהי חדשה על האופנוע לפני שאני מכיר את הבן אדם (גם אם היא מסכימה), נאלץ להתנייד במוניות

Member
    לא מסכים, מנסיוני אחרי תדרוך קצר הן יהיו מורכבות סבירות לפחות, ולך תיהיה לגיטימציה לומר להן שיחבקו אותך חזק, אחלה אייס ברייקר וחוויה לפתיחת הדייט.

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    אתה רוכב טוב?
    מוכן לקחת אחריות על בריאותה וחייה של בת הזוג שלך ("חברה טובה" זה ניסוח מעניין. מה טיב הקשר? יזיזות ממוסדת?).
    אני אניח (בזהירות) שהיא לא סומכת על כישורי הרכיבה שלך, ולכן הסיכון נראה לה מוגזם.
    אופנוע (או קטנוע - ככל הזכור לי, אתה לא מסתדר עם קלאץ' והילוכים) זה כלי שדורש יכולות תפעול די גבוהות כדי שיהיה בטיחותי במידה סבירה.
    אם אתה לא שם - אז כנראה שבת זוגתך צודקת.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    האם זו "האחת" שאיתה אתה רוצה להיות למצח? אם כן - תעבור לאוטו, לפחות לכמה שנים טובות... אם לא, תמשיכו ככה עד שייגמר.

Member
    כמה רצינות אתה מראה?
    הניסיון שלי הוא שאם אתה מראה רצינות גמורה בצורת מיגון, נסיעה רגועה בלי קשקושים מיותרים וקורס רכיבה מתקדמת זה משנה גישה.
    אם קרה ואתה בלי אחד מאלה גם אני לא הייתי רוצה שתרכיב אותי.
    אם אתה כבר אחרי כל אלה אולי כדאי שתשבו לדבר על מה בדיוק מפריע לה בלי סיסמאות כמו אופנועים זה מסוכן אלא להבין בדיוק על מה זה יושב תוך כדי שהיא תתמודד עם החשש(כל זה בהנחה שאכפת לה מהנושא והיא לא מבטלת את הרעיון בבוז. במקרה הזה ובהנחה שזה מאוד חשוב לך- יחסינו לאן)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

מניסיון עם בנות זוג ואף עם הנוכחית כרגע שברגע שהן אנטי כלפי האופנוע, אל תנסה לשכנע, לא לנסות להציע במצבים רגילים. שיגיע שעת המשבר והלחץ מהצד שלה שהיא "חייבת" להיות תוך פרק זמן מסיום במקום חשוב ועם האוטו היא בחיים לא תגיע אליו בזמן אז לתת הצעה להקפיץ אותה עם האופנוע ותראה איך היא מסכימה.
    בכלל גם, אני לא אוהב להרכיב, מודע לכך שאני מסכן את עצמי ושרוב הסיכויים שזה לא יהיה תלוי בי אם יהיה תאונה ולא רוצה לשאת באחריות של חס וחלילה שאני אפגע בבת הזוג שלי. לא אוכל להיישר מבט להורים שלה יותר בצורה נוחה לעולם אחר כך.
    אז פות"ש ממליץ לך לפחות בינתיים להוציא רישיון לרכב(חשוב שיהיה) ובינתיים לצאת למקומות קרובים עם מוניות.

Senior Member
    ראיתי מקרים כמו שלך קורים לחברים. בהתחלה היא לא מעוניינת, מפחדת, אנערף. אחרי זה אתה מוציא בשבילה רשיון רכב בשביל הנוחות שלה ואז אתם מתחתנים והופ! "האישה לא מרשה לי לקנות את האופנוע החדש" במקרה הטוב ו"אני יורד מהתחום בשביל האישה והילדים" במקרה הרע, מוותר על החלומות שלך בתקווה שאחרי שהילדים יגדלו תמצא נחמה באיזה הארלי דיווידסון שהזקנה שלך תסכים לעלות עליו מדיי פעם.
    ברור שבכל קשר יש פשרות, אבל במידה ואתה באמת אוהב את התחום ונהנה מזה - אין סיבה שתוותר על זה בשביל מישהי. תרכיב אותה בעיר, תנהג בזהירות וממוגן ותראה לה שזה לא כל כך נורא כמו שהיא חושבת. בסופו של יום בקשר מוצלח אתם צריכים להוציא את הטוב אחד של השני החוצה, ולא לדכא אחד לשני את החלומות.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
    ראיתי מקרים כמו שלך קורים לחברים. בהתחלה היא לא מעוניינת, מפחדת, אנערף. אחרי זה אתה מוציא בשבילה רשיון רכב בשביל הנוחות שלה ואז אתם מתחתנים והופ! "האישה לא מרשה לי לקנות את האופנוע החדש" במקרה הטוב ו"אני יורד מהתחום בשביל האישה והילדים" במקרה הרע, מוותר על החלומות שלך בתקווה שאחרי שהילדים יגדלו תמצא נחמה באיזה הארלי דיווידסון שהזקנה שלך תסכים לעלות עליו מדיי פעם.
    פעם, לפני הרבה שנים, כתבתי בערך את אותם הדברים שכתבת.
    איזה עשור אחרי זה או משהו כזה, כתבתי משהו אחר - שמי שהחלומות שלו מסתכמים בדו"ג ורק על פי זה הוא מודד את הסביבה שלו, והוא לא רוכב מירוצים או מתעסק מקצועית בתחום אלא פשוט רוכב, אז הוא עני נפשית ונורא חבל.

יש לי סוד לגלות לך - כשיש לך אישה וילדים, אתה לא צריך שהאישה תגיד לך לרדת מאופנוע. כשנראה שלא יישאר לך זמן, כח ורצון גם כך. ולא רק לאופנועים, אלא להרבה דברים אחרים. וכמו ש-KKatkov כתב בשרשור אחר - אתה תקבל את זה עם חיוך, אם כי מדי פעם תתגעגע ותמצא שעה פה שעה שם לגרד לתחביבים כאלה ואחרים.
    אבל אני לא באמת צריך לגלות לך, זה בכל מקרה יישאר לא מובן עד שעוד עשור-שניים תגלה לבד.

לפותח השרשור בנושא המקורי:
    לשאלה שלך - זה לא משנה, ותאמין לי - עדיף להתנייד עם חברה במוניות. מהרבה מאוד סיבות, כולל אך לא מוגבל לאיפור\תסרוקות\עגילים\ריח הבנזין\חום\קור\וכו'.
    נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 10-12-2017 בשעה 21:38. סיבה: הבנתי בקריאה שניה שהניסוח לא היה מובן בעליל

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    צא מנקודת הנחה שהן תמיד צודקות (גם שאתה יודע בוודאות שלא הן צודקות).
    תנאי לנישואים יציבים זה המשפט צודקת מצטער.
    כעת לענייננו אפילו המעמד שלה אצלך עדיין לא ברור ( לפחות ממה שהבנתי מהנקרא) ולפיכך אתה יכול להחליט לעצמך מה טוב לך.
    מצטרף לקודמיי אהבה לרכיבה צריכה לבוא מהרוכב ואחת כמה וכמה מהמורכב/ת.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Jack_R1 צפיה בהודעה
    ...כשיש לך אישה וילדים, אתה לא צריך שהאישה תגיד לך לרדת מאופנוע. כשנראה שלא יישאר לך זמן, כח ורצון גם כך. ולא רק לאופנועים, אלא להרבה דברים אחרים. וכמו ש-KKatkov כתב בשרשור אחר - אתה תקבל את זה עם חיוך, אם כי מדי פעם תתגעגע ותמצא שעה פה שעה שם לגרד לתחביבים כאלה ואחרים.
    ...
    כל כך נכון...
    הסיבה פשוטה מאוד, סדר העדיופיות בחיים משתנה בעקבות זווית ראיה אחרת והאחריות שמתווספת, משנה הרבה נושאים כמו לצאת לבלות יום יום ותחביבים כמו אופנועים, אלכוהול ומתחיל המרדף הבלתי פוסק של הניסיון לשפר את רמת ההכנסה.