המונח "חברה טובה" הוא לא משהו מיוחד או חריג, כפי שאתה מפרש אותו בפוסט שלך. יש כל מיני דרכים לקרוא לבת זוג, אפשר גם "ידידה" אם הקשר פחות חזק, ועוד הרבה שמות אחרים. נכון שהנושא שפתחתי מלכתחילה הוא אישי ואפילו קצת יוצא דופן לפורום, אבל אנחנו לא בדיוק כאן על מנת לדון בקשר אישי שלי אלא יותר באיך אני משלב את עולם האופנועים באותו הקשר. ברשותך, אעריך את זה מאוד אם לא נחתור למקומות אישיים או פחות נעימים.
אני רוכב מעולה, ואני בחור זהיר ועירני. ההנחה שלך שהיא לא מעוניינת בגלל שהרכיבה שלי אולי לא טובה, היא קצת מוגזמת. כי בדרך כלל, בחורה שמפחדת מאופנוע לא מפחדת ממיומנות רכיבה של הגבר. פחד מאופנועים זה פחד מאופנועים, אין קשר אם אתה עם 30 שנות ניסיות או שנה ניסיון. אגב, היא בכלל לא מבינה באופנועים ואפילו לא יודעת מה זה נפח מנוע ומה משמעות הדבר. אז זה כבר נותן לך טעימה מכמה שהיא לא מבינה, ושברור שאין קשר כלל למיומנות רכיבה שלי.
אתה צריך להבין את הנושא ואת הסיטואציה לפני שאתה מגיב. אני מודע לכך שאתה בחור בעל ניסיון עשיר ורחב בתחום, ושאתה יכול לייעץ דברים מועילים וחשובים. עם זאת, אני חושב שאתה קצת מגזים וחותר למקומות לא נכונים. אם יש לך משהו נגדי באופן אישי, שגורם לך להתנהג בצורה כזאת בנושאים שאני פותח בפורום, אפשר לדבר על זה ולפתור את זה בצורה יותר נעימה, ובאופן פרטי.