נכתב במקור על ידי
Jack_R1
לא, לא ממש מבינים. אני לפחות לא מבין. בגלל זה:
מה שכתוב בציטוט לא יביא אותך לשום מקום טוב.
פורום באינטרנט - זה לא מקום שאתה שולט על הנכתב בו, הדבר היחיד שאתה שולט עליו זה מה שאתה כותב.
ייתכן מאוד שיהיו דברים שתהיה צודק בהם ולא תצליח לשכנע אף אחד, גם אם תגיב 100 פעמים.
ייתכן מאוד שיהיו דברים שתחשוב שאתה צודק בהם 100%, אבל בפועל תטעה ולא תבין למה משכנעים אותך שאתה טועה.
שני הדברים האלה תקפים לגבי כל מי שכותב בפורומים, והציטוט שלך למעלה בא בסטירה איתם, ומעמיד אותך באור לא טוב.
דוגמא:
נניח והציטוט מסגיר שאתה ילדותי ותלוי יותר מדי במה שהסביבה חושבת עליך, וזה מתכון ממש לא טוב באופנועים, המעלה את הסיכון שלך בכמה רמות טובות.
נניח ואתה בטוח שאני טועה, מגיב ומנסה להסביר לי שאני טועה בגלל שאתה מתנהג בצורה בוגרת, מודע למגבלותיך על הכביש ובין זה לבין ההתנהלות בפורום אין הרבה קשר.
נניח ואני לא רואה איפה אני טועה, כי זה נראה לי 200% מוצדק להניח את ההנחה שאני מניח - אז עפ"י הציטוט שלך אני צריך להגיב, אחרת אצא אהבל בעיניי כולם. אז אמשיך ואנסה לשכנע אותך שאתה ילד. ואתה, עפ"י אותו הציטוט, צריך להמשיך לשכנע אותי אחרת.
נניח ואני לא משתכנע, וגם משכנע עוד כמה מגיבים. מה תעשה אז?
בקיצור, "לא לצאת אהבל" שלך צריך להשתנות. עם הגיל הוא ישתנה לבד כנראה, אבל אתה יכול לעזור לתהליך הזה אם תהיה מודע לנושא.
אבל אם נחזור לנושא השרשור, יש בעיה גדולה עם מה שאתה כותב, ואני לא בכדי הבאתי את הציטוט. אתה רגיש מדי למה שכותבים לך \ עליך, וזה בוודאי לא מוגבל רק לפורום. זה לא ספציפי לאופנועים ולרכיבה שלך, אבל זו בהחלט תכונת אופי של צעירים שעושה אותם סכנה לעצמם ולאחרים על הכביש.
ועוד משהו: עדיין לא ראיתי הרבה נהגים\רוכבים טובים שמעידים על עצמם ככאלה. אבל ראיתי הרבה נהגים\רוכבים גרועים שבטוחים שהם נהגים\רוכבים טובים. סטטיסטית.
תחשוב על זה.