יש אפשרות לבדוק לבד.
תעקוב אחרי הלינק המצורף
https://support.google.com/nexus/answer/4457705?hl=iw
מקווה שיסתדר לך.
במידה ואתה לא מסתדר, מוזמן לפנות בפרטי או לצטט אותי.
ניר
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
אהלן. זקוק לעזרה מאנשים שמבינים בדברים האלו יותר ממני. שזה בערך כולם.
יש לי נקסוס 6 שכבר מזמן לא מקבל עדכוני אנדרואיד למערכת ההפעלה, אבל לפי מה שהבנתי אמור עדיין לקבל עדכוני אבטחה.
הבעיה: גם עדכוני אבטחה הוא כבר לא מקבל... האחרון היה באוקטובר.
2 שאלות:
א- האם יש דרך בה אני יכול להוריד עדכוני אבטחה בעצמי, מבלי לחכות לעדכון האוטומטי שכאמור לא מגיע?
ב- עד כמה זה בכלל חמור להסתובב עם טלפון ללא עדכוני אבטחה עכשוויים? זה קריטי? מה הסכנות?
אין לי חומרים מסווגים בנייד, אבל אני בהחלט מתחבר דרכו לאפליקציית של אתרי קניות ושל הבנק שלי וכו'.
מודה לכל מי שיכול לעזור.
יש אפשרות לבדוק לבד.
תעקוב אחרי הלינק המצורף
https://support.google.com/nexus/answer/4457705?hl=iw
מקווה שיסתדר לך.
במידה ואתה לא מסתדר, מוזמן לפנות בפרטי או לצטט אותי.
ניר
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
תודה על התשובה.
להריץ "search for updates" בהגדרות של הנייד אני יודע.
לא עד כדי כך caveman
מה שרציתי זה לינק להורדה ישירה של עדכוני אבטחה של נובמבר, לנקסוס 6
אבל אחרי בדיקת גוגל לא קצרה מסתבר שאין כאלו.
כנראה שהסתיימה התמיכה של גוגל במכשיר... לא רק עדכוני מערכת לאנדרואיד, אלא הסתיימו גם עדכוני אבטחה.
דרעק רציני. לא לקבל שום עדכון לנייד.
לא מבין איך דבר כזה קורה בכלל אחרי 3 שנים בלבד.
יש לי לפטופ משנת 2011 עדיין מקבל עדכונים לווינדוס 10 שלו. איך יכול להיות דבר כזה מכשיר שמנותק מעדכוני אבטחה אחרי 3 שנים בלבד. הזוי.
אני פשוט לא מצויי בעולם הזה. לא מתעסק בו בכלל. אבל כשנכנס לסיטואציה אז זה ממש הזויי בעיני.
אשמח לתשובות בקשר ל-"שאלה ב" בהודעה הראשונית שלי + עצות מה כדאי לעשות (בהנחה ואני לא מתכוון להחליף מכשיר בקרוב)
3 שנים זה הרבה מאוד, לרוב התמיכה אחורה מצומצמת הרבה יותר. אם זה לא גוגל - אז התמיכה אחורה לרוב היא לשנה אחת בלבד.
אתה לא מצוי בעולם הזה ולכן לא מבין מאיפה זה בא, נכון. זה סטנדרטי לחלוטין. רוב הטלפונים הזולים בכלל לא מקבלים עדכונים, לעולם. ואין דבר כזה "עדכוני אבטחה", זה עדכוני אנדרואיד לכל דבר. מפסיקים לשחרר עדכונים למערכות הפעלה הישנות אחרי זמן מה.
לגבי הקריטיות של עדכונים - זה לא משנה ולא מעניין.
אין לי כח להיכנס ולכתוב כאן מגילות על למה באנדרואיד זה ככה ובווינדווס זה אחרת, למה וינדווס זה עדיין חרא למרות ובגלל כל העדכונים, וכו'.
בדיוק מה שהוא אמר.
היה לי thl, לא רק שלא קיבל עידכונים אחרי 3 שנים אלא לא קיבל שום עדכון מעולם..
איך שקניתי אותו ככה הוא נשאר.
בדר"כ בכל מקרה רוב הפלאפונים לא מחזיקים 3 שנים אצל אותו בן אדם וסביר שגם אתה תחליף אותו עוד מעט.