אממ שבוע שעבר קניתי RST BLADE 2 אצל משה מכלבוטקס, מגיע עם ביטנה פריקה (ומיגון גב), אומנם נסעתי רק איתו רק פעם אחת בלילה (שלישי שעבר), אבל היה לי ממש נעים איתו.
אהלן,
יש לי כרגע מעיל 4 עונות של APRO והוא לא מחמם מספיק..אתמול נסעתי בלילה ודי קפאתי מקור
מחפש לקנות מעיל חורף טוב, למישהו יש המלצה? עד 1000 שקל, עדיף פחות (הייתי שמח שזה יעלה סביב 700 אבל אפשר להוסיף יותר אם זה שווה את זה) ולא מעור
תודה
אממ שבוע שעבר קניתי RST BLADE 2 אצל משה מכלבוטקס, מגיע עם ביטנה פריקה (ומיגון גב), אומנם נסעתי רק איתו רק פעם אחת בלילה (שלישי שעבר), אבל היה לי ממש נעים איתו.
כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
www.kolbotex.co.il
שוקן 32 תל אביב 03-5051162
לא מכיר את הדגם הספציפי, אבל באופן כללי אני לא בעד מעיל 4 עונות, אלא מעיל חורף נטו או מעיל 2 עונות, כלומר מעיל חורף עם ביטנה פריקה שחסין לגשם ורוח ומתאים לעונות המעבר ולמעיל קיץ שקונים בנפרד.
לא ציינת מה אופי הרכיבה שלך- עירוני, בינעירוני ולאיזה מרחקים, מציע לרכוש גם בגדים טרמיים דקים בנוסף לחמצוואר/ בלאקלווה (מסכת פנים) וכמובן כפפות חורף טובות.
Tracer 900
אם רוכבים הרבה , מעיל4 עונות פתרון לא מספיק טוב
קייץ עוד אפשר להסתדר,אבל לחורף צריך מעיל "חורף"
למען האמת אני נוכחתי לגלות בדיוק את ההפך. יש לי מעיל רב עונתי מהפשוטים (לרט) והוא התאים לי לחורף וקצת לעונות מעבר (לתקופות הקרות שבהם). בקיץ הישראלי של המרכז הוא לא היה לביש בכלל.
מחזק לגבי חמצוואר, בלאקלאווה או באף, ההבדל שזה עושה הוא משמעותי מאוד ומרגישים אותו די מהר. לאחרונה התחלתי לרכוב עם באף דק ביותר (של acerbis) והיו סיטואציות שהיה לי חם מידי (מה שקרה לא פעם עם חמצוואר צבאי קונבנציונלי).
בלאקלאווה:
https://www.motoin.de/Clothing/Therm...va::36522.html
באף:
https://www.motoin.de/Clothing/Therm...ar::47138.html
שניהם התקבלו כמתנות בהזמנות שונות במוטואין.
החמצוואר הוא איזה משהו שקיבלתי בצבא, פליז כפול עם שרוך בצד אחד. אם לא תבין, אנסה למצוא אותו ולהעלות תמונה.
ומה זה באף?
מצטרף לבקשה,
אחרי 4 שנים עם מעיל 4 עונות, אני רוצה לעבור למעילי חורף וקיץ..
רוכב בעיקר בין עירוני (443) בשעות הבוקר/לילה - שיותר קר.
לא סובל מקור יותר מידי, המעיל שלי עכשיו (sparx) עושה את העבודה, אבל כבר אחרי הפעם הראשונה שפירקתי את הבטנות הפנימיות, כשהחזרתי - הוא לא חזר להיות כשהיה בהתחלה, הבטנות לא יושבות טוב.. וגם השכבות הפנימיות כבר לא אוטמות טוב.. לא קר לי איתו עדיין אבל כבר הזמן מראה סימנים..
כן חשוב לי במעיל חורף שהשכבה החיצונית תדחה מים כמה שאפשר (גורטקס ? עור ?), כדי שאם תפס אותי גשם לא מוכן - המים לא יכנסו לשכבות הפנימיות והלך עלי..
אשמח להמלצות.. סופ"ש אני באשדוד, אז נקפוץ למטרו לראות מה יש, אבל כדאי לבוא מוכן לשם..
גם אצלי - עד 1000 ש"ח
x-max 250 2013 -> nc700x 2012
אל תתן לעולם לשנות את החיוך שלך, תגרום לחיוך שלך לשנות את העולם !
גם לי יש אחד כזה,שחור\צהוב זוהריש לי מעיל רב עונתי מהפשוטים (לרט)
אכשיו שהוא די צמוד , בקייץ ,כש מורידים כל הבטנות -מתנפח תוך תנוע
אם יש לך כוח להזמין מחו''ל (עדיף לחבר או משהו שחוזר לארץ), יש עכשיו שלל מבצעים על מעילים וציוד חורף בכלל. אני קניתי לפני חודש מעיל חורף של הלד עם ביטנה חיצונית נגד מים ב 600₪. המעיל עם ביטנה מחממת פריקה, ולמעט יומיים שלושה קרים מאוד, לא הייתי צריך את הביטנה (למען האמת גם לימים הקרים לא הייתי צריך אותה, רק שכבר הרכבתי אותה והתעצלתי לפרק).
x-max 250 2013 -> nc700x 2012
אל תתן לעולם לשנות את החיוך שלך, תגרום לחיוך שלך לשנות את העולם !