עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 16

אשכול: מרגיש שונה מאחרים

Junior Member

מרגיש שונה מאחרים

לילה טוב לכולם.
    לאחרונה אני תוהה אם הכל בסדר איתי.
    כרגע בן 19 וחצי,לא אוהב מועדונים,לא אלכוהול,לא בירות,לא מעשן,לא רוצה להתחתן אף פעם,וגם לא מחפש זוגיות.
    אני אוהב אופנועים,מחשבים(בעיקר אבטחת מידע),נשקים(במיוחד אקדחים),פיתוח גוף ולימודים.
    מתגייס במרץ לצבא.
    הבעיה היא שאני לא תמיד מצליח למצוא תחום משותף עם אנשים,אני לא מהאנשים שיוצאים לבלות למועדונים בלילה כמו הרוב כי אני פשוט לא אוהב את זה.
    האם פגשתם אנשים כמוני לדוגמא? מה חשבתם?
    תודה.

Senior Member
    הכל בסדר איתך, ועם כולם למען האמת.
    המחשבות האלה שיש לך בראש - תוציא אותם, תהיה מי שאתה ותעשה מה שאתה באמת רוצה, אל תתחיל להתפתל למוסכמות החברתיות של "אני בן ככה וככה אז אני בגדול אמור לעשות ככה וככה" - מהר מאוד תמצא את עצמך יושב בפקק באיילון ברכב ליסינג מסיע את הילדים לגן וחושב מה לעזאזל אני עושה עם החיים שלי.
    זוגיות וחתונה? אתה בן 19, אל תחשוב על השטויות האלה ופשוט תהנה.
    מחפש למצוא תחום משותף עם אנשים? לך למפגשי אופנוענים, הכרתי כך הרבה חבר'ה שהפכו לחברים ביומיום גם, לפני זה הייתי די סגור ולא חברותי. תגיע גם לצבא, תתחבר עם אנשים עם מיינדסט דומה, ובמידה וכן תרצה זוגיות - בייקר שעוסק בפיתוח גוף ולא יוצא למועדונים? פשוט שב ותבחר עם מי בא לך לצאת.

לא צריך להכנס לתסביכים מכל דבר

Senior Member
    הכל טוב איתך, לך תעשה מה שאתה אוהב ואל תתעסק בלחצים ונורמות חברתיות. תמצא חברים שיהיו בראש שלך ובעתיד גם בת זוג שתאהב אותך את השטויות שלך, זה הכי חשוב.
    Tracer 900

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    הכל בסדר חביבי לא כולם טיפוסים חברתיים.
    אני מניח שיש לך חבר או 2 שאיתם אתה יכול לתקשר באינטימיות ( לא מין ).
    אבל כן הייתי בודק הפרעות קשב ( ללא קשר לסגריות בירות שזה נורמלי ומבורך ).
    על סמך הנסיון האישי שלי ( אני ) מאוד קשה לי לשבת במקומות הומי אדם או בקבוצה ולתקשר וכנראה שהבעייה נעוצה בהפרעת קשב שגוזלת המון אנרגיה לצורך תקשורת.
    עוד אספקט שמחזק את דעתי מחשבים מאוד ממקדים אנשים בעלי הפרעות קשב.
    הדברים כמובן לא מחייבים ועל סמך 5 שורות לא ניתן לקבוע כלום.
    לבסוף אני גם לא אוהב מועדונים לא מעשן לא שותה ושנא סנוקר - וכמובן שהפרעה שלי לא מופיעה בDSM.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

אתה בסדר, אחינו.
    אם היית רוצה להתחתן בגיל הזה הייתי שואל מה לא בסדר איתך..
    תזרום עם החיים שלך ותעשה מה שבראש לך. הכל יבוא בזמנו.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    הכל בסדר איתך. אתה מתכנת צעיר מצוי או משהו מאוד דומה.

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    וואלה, אתה לא בסדר אתה.
    גיל 19 ואתה לא מתעניין בבחורות? במקום זה אופנועים, אקדחים ופיתוח גוף?
    אתה מפצה, חביבי.
    כנראה שעמוק בפנים, משהו לא בסדר. לא בהכרח עם הסביבה - אלא קודם כל, עם עצמך. פחדים שאתה לא רוצה להודות בהם. פער בין איך שאתה מעריך את עצמך - לתשדורות שאתה מקבל מהעולם החיצון. מכאן תחושת ה"אני לא כמו כולם", המחשבות על משמעות החיים (תודה שיש), הפילוסופיה בלילות והסלידה מהבילויים של בני גילך.
    זה לא כי אתה לא היית רוצה - אלא זה מקרה של "ענבים חמוצים". אם זה מגרש זר, ואני הולך להפסיד ממילא - למה לא לחסוך מראש את ההשפלה, ולהגיד שאני פשוט לא מעוניין, כי אני "לא כמו כולם"?

אז מה אני אגיד לך, חביבי.
    עישון, שתייה, מסיבות - זה הצד החיצוני, הגלוי לעין. הצלחה אצל בנות המין היפה - זה לא. זה השורש. זה מוטבע בנו ברמה גנטית, ואנחנו לא נשנה את זה. יש לנו שתי ברירות - לזרום או לסבול ולהמציא תירוצים, כי זה משהו שאנחנו חייבים לעצמינו.
    אתה יכול לא לעשן. אתה יודע כמה בחורות מתרחקות ממעשנים?
    אתה יכול לא לשתות. שלוש שנים הייתי עם מישהי שנפגשנו איתה בדיוק כשהחלטתי שאני מפסיק לשתות (ובדיוק ריסקתי אופנוע, כך שהייתי הולך רגל - טרמפיסט). Bait and switch עשיתי לה.
    מסיבות? בחיים לא יצאתי אליהן, לא עושה את זה גם עכשיו.

כל אלה סממנים חיצוניים של הצלחה ובטחון עצמי. כל עוד יש להם בסיס פנימי - אתה יכול לוותר עליהם, הבחורות יבואו אליך לבד.
    כשהבסיס הפנימי לא קיים - הסממנים לא יעזרו. את אותה חיבה, הערכה ומשיכה נשית שגורמת לנו להרגיש "שווים" באמת הם לא יביאו.
    סקס מזדמן במסיבה אולי כן, אבל זה לא מעניין ולא מרגש. או לפחות כך נדמה לי.

צא עם בחורות. דבר. תתעניין. תצבור ידידות - מהסוג הטוב והפתוח, ותתרגל איתן תקשורת אנושית בריאה בין גבר לאישה, בלי פיקאפ ובלי חארטות. תתייחס בכבוד לנשים שאתה פוגש, אבל לפני הכל - כבד את עצמך.
    תזכור שסקס זאת לא מטרה, זאת תוצאה. הוא בא כמעט בכוחות עצמו - כשמגיע לך.

זה היה ניתוח פסיכולוגי מעמיק של חתול מסורס, עשרה ל-נשוי.
    כשיעבור האלכוהול בבוקר אני בטח לא אבין מאיפה ילדתי את השטויות האלה.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
    הכל בסדר איתך, ועם כולם למען האמת.
    המחשבות האלה שיש לך בראש - תוציא אותם, תהיה מי שאתה ותעשה מה שאתה באמת רוצה, אל תתחיל להתפתל למוסכמות החברתיות של "אני בן ככה וככה אז אני בגדול אמור לעשות ככה וככה" - מהר מאוד תמצא את עצמך יושב בפקק באיילון ברכב ליסינג מסיע את הילדים לגן וחושב מה לעזאזל אני עושה עם החיים שלי.
    זוגיות וחתונה? אתה בן 19, אל תחשוב על השטויות האלה ופשוט תהנה.
    מחפש למצוא תחום משותף עם אנשים? לך למפגשי אופנוענים, הכרתי כך הרבה חבר'ה שהפכו לחברים ביומיום גם, לפני זה הייתי די סגור ולא חברותי. תגיע גם לצבא, תתחבר עם אנשים עם מיינדסט דומה, ובמידה וכן תרצה זוגיות - בייקר שעוסק בפיתוח גוף ולא יוצא למועדונים? פשוט שב ותבחר עם מי בא לך לצאת.

לא צריך להכנס לתסביכים מכל דבר
    ציטוט נכתב במקור על ידי Paz צפיה בהודעה
    הכל טוב איתך, לך תעשה מה שאתה אוהב ואל תתעסק בלחצים ונורמות חברתיות. תמצא חברים שיהיו בראש שלך ובעתיד גם בת זוג שתאהב אותך את השטויות שלך, זה הכי חשוב.
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    הכל בסדר חביבי לא כולם טיפוסים חברתיים.
    אני מניח שיש לך חבר או 2 שאיתם אתה יכול לתקשר באינטימיות ( לא מין ).
    אבל כן הייתי בודק הפרעות קשב ( ללא קשר לסגריות בירות שזה נורמלי ומבורך ).
    על סמך הנסיון האישי שלי ( אני ) מאוד קשה לי לשבת במקומות הומי אדם או בקבוצה ולתקשר וכנראה שהבעייה נעוצה בהפרעת קשב שגוזלת המון אנרגיה לצורך תקשורת.
    עוד אספקט שמחזק את דעתי מחשבים מאוד ממקדים אנשים בעלי הפרעות קשב.
    הדברים כמובן לא מחייבים ועל סמך 5 שורות לא ניתן לקבוע כלום.
    לבסוף אני גם לא אוהב מועדונים לא מעשן לא שותה ושנא סנוקר - וכמובן שהפרעה שלי לא מופיעה בDSM.
    ציטוט נכתב במקור על ידי קיפיבןקיפוד צפיה בהודעה
    אתה בסדר, אחינו.
    אם היית רוצה להתחתן בגיל הזה הייתי שואל מה לא בסדר איתך..
    תזרום עם החיים שלך ותעשה מה שבראש לך. הכל יבוא בזמנו.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Jack_R1 צפיה בהודעה
    הכל בסדר איתך. אתה מתכנת צעיר מצוי או משהו מאוד דומה.

תודה רבה לכם על כל התגובות!
    מעריך את זה מאוד.

ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    וואלה, אתה לא בסדר אתה.
    גיל 19 ואתה לא מתעניין בבחורות? במקום זה אופנועים, אקדחים ופיתוח גוף?
    אתה מפצה, חביבי.
    כנראה שעמוק בפנים, משהו לא בסדר. לא בהכרח עם הסביבה - אלא קודם כל, עם עצמך. פחדים שאתה לא רוצה להודות בהם. פער בין איך שאתה מעריך את עצמך - לתשדורות שאתה מקבל מהעולם החיצון. מכאן תחושת ה"אני לא כמו כולם", המחשבות על משמעות החיים (תודה שיש), הפילוסופיה בלילות והסלידה מהבילויים של בני גילך.
    זה לא כי אתה לא היית רוצה - אלא זה מקרה של "ענבים חמוצים". אם זה מגרש זר, ואני הולך להפסיד ממילא - למה לא לחסוך מראש את ההשפלה, ולהגיד שאני פשוט לא מעוניין, כי אני "לא כמו כולם"?

אז מה אני אגיד לך, חביבי.
    עישון, שתייה, מסיבות - זה הצד החיצוני, הגלוי לעין. הצלחה אצל בנות המין היפה - זה לא. זה השורש. זה מוטבע בנו ברמה גנטית, ואנחנו לא נשנה את זה. יש לנו שתי ברירות - לזרום או לסבול ולהמציא תירוצים, כי זה משהו שאנחנו חייבים לעצמינו.
    אתה יכול לא לעשן. אתה יודע כמה בחורות מתרחקות ממעשנים?
    אתה יכול לא לשתות. שלוש שנים הייתי עם מישהי שנפגשנו איתה בדיוק כשהחלטתי שאני מפסיק לשתות (ובדיוק ריסקתי אופנוע, כך שהייתי הולך רגל - טרמפיסט). Bait and switch עשיתי לה.
    מסיבות? בחיים לא יצאתי אליהן, לא עושה את זה גם עכשיו.

כל אלה סממנים חיצוניים של הצלחה ובטחון עצמי. כל עוד יש להם בסיס פנימי - אתה יכול לוותר עליהם, הבחורות יבואו אליך לבד.
    כשהבסיס הפנימי לא קיים - הסממנים לא יעזרו. את אותה חיבה, הערכה ומשיכה נשית שגורמת לנו להרגיש "שווים" באמת הם לא יביאו.
    סקס מזדמן במסיבה אולי כן, אבל זה לא מעניין ולא מרגש. או לפחות כך נדמה לי.

צא עם בחורות. דבר. תתעניין. תצבור ידידות - מהסוג הטוב והפתוח, ותתרגל איתן תקשורת אנושית בריאה בין גבר לאישה, בלי פיקאפ ובלי חארטות. תתייחס בכבוד לנשים שאתה פוגש, אבל לפני הכל - כבד את עצמך.
    תזכור שסקס זאת לא מטרה, זאת תוצאה. הוא בא כמעט בכוחות עצמו - כשמגיע לך.

כשיעבור האלכוהול בבוקר אני בטח לא אבין מאיפה ילדתי את השטויות האלה.
    תודה רבה על התגובה הארוכה והעניינית.
    אני רואה הרבה צעירים בגילי יוצאים לבלות עם בחורות,הבעיה אצלי היא שאני פשוט לא מרגיש צורך כזה.
    שלא תטעה,אני סטרייט 100%,אבל כרגע כשאני מסתכל על בנות אני פשוט רואה משחקי ילדים שאני לא מעוניין להשתתף בהם,לפחות לא בגיל הזה.
    אני גם לא רואה את עצמי מתחתן עם מישהי בכלל,כי אני חושב שזה די מיותר.
    אני פשוט לא מבין איך אפשר לקלוע בול לטעם שלך בבחורה,להביא איתה ילדים ולקוות שלא להתגרש אחר כך.

ציטוט נכתב במקור על ידי RaceForHappines צפיה בהודעה
    תודה רבה לכם על כל התגובות!
    מעריך את זה מאוד.

תודה רבה על התגובה הארוכה והעניינית.
    אני רואה הרבה צעירים בגילי יוצאים לבלות עם בחורות,הבעיה אצלי היא שאני פשוט לא מרגיש צורך כזה.
    שלא תטעה,אני סטרייט 100%,אבל כרגע כשאני מסתכל על בנות אני פשוט רואה משחקי ילדים שאני לא מעוניין להשתתף בהם,לפחות לא בגיל הזה.
    אני גם לא רואה את עצמי מתחתן עם מישהי בכלל,כי אני חושב שזה די מיותר.
    אני פשוט לא מבין איך אפשר לקלוע בול לטעם שלך בבחורה,להביא איתה ילדים ולקוות שלא להתגרש אחר כך.
    חחחחחחחחחחחחחחחח

הייתי חייב.
    גבר, אתה לא מיוחד. אתה לא שונה מעוד המון חבר'ה צעירים. להרבה אנשים יש את אותן בעיות, רק שהם לא מדברים על זה בפה מלא.
    לעומתם, מי שהולך לו "טבעי", או מי שעובד בכיוון - לא סותמים את הפה לרגע. ולכן, נראה שהם הרוב המוחלט.
    משחקי ילדים קורים בשני מקרים - הראשון, זה שהבחורה מטומטמת, ואז עבור הלאה, זה לא הסגנון שלך כרגע. השני, זה שחוסר הביטחון שאתה משדר גורם לצד השני - באופן טבעי לגמרי - לרצות "לבדוק" אותך. ככה זה, כשמוכרים לך משהו שלא נראה אמין.
    כשזה לא אחד מהמקרים האלה - אלה לא משחקי ילדים. זאת תקשורת בין גבר לאישה, וזה דבר נפלא, יפיפה ושביר. לא משנה אם זה מסתכם בערב של שיחה שאחריה לא נפגשים יותר, ברומן של שבוע או בקשר של כמה חודשים. העיקר שזה יהיה אמיתי. תאמין לי, שזה יותר מלהיב מנשק ואופנועים, שכבודם במקומם מונח.
    תהנה מזה, עד שלא פגשת את ה"אחת", כי ה"אחת" תסגור לך את הברז, ואתה תקבל את זה עם חיוך.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

ציטוט נכתב במקור על ידי RaceForHappines צפיה בהודעה
    אפשר, כשאתה בעצמך מגיע לשלב ש-KK מדבר עליו. מתבגר, מבין מי אתה ומה אתה ומשלים עם זה במידת הצורך, ומבין מי ומה אתה באמת צריך. לא כולם מגיעים לזה, ובגיל שלך בכלל אין מה לדבר על זה. תחיה ותראה.

רק להבהרה - אפשר להיות מאושר עד האזניים עשור אחרי החתונה שלך, וכנראה גם שניים ויותר, רק שיותר מעשור אני עוד לא יכול להגיד מניסיון. וגם עם ילדים.

תהנה מזה, עד שלא פגשת את ה"אחת", כי ה"אחת" תסגור לך את הברז, ואתה תקבל את זה עם חיוך.
    את "החתול המסורס" אני יודע מאיפה הבאת. אבל אולי פספסתי משהו בפורום - אפשר להגיד לך מזל טוב או משהו?

אפשר, כשאתה בעצמך מגיע לשלב ש-KK מדבר עליו. מתבגר, מבין מי אתה ומה אתה ומשלים עם זה במידת הצורך, ומבין מי ומה אתה באמת צריך. לא כולם מגיעים לזה, ובגיל שלך בכלל אין מה לדבר על זה. תחיה ותראה.

רק להבהרה - אפשר להיות מאושר עד האזניים עשור אחרי החתונה שלך, וכנראה גם שניים ויותר, רק שיותר מעשור אני עוד לא יכול להגיד מניסיון. וגם עם ילדים.

את "החתול המסורס" אני יודע מאיפה הבאת. אבל אולי פספסתי משהו בפורום - אפשר להגיד לך מזל טוב או משהו?
    אם אתה יודע אכן יודע - כל הכבוד.
    לא הייתי משער שאתה נוהג לבלות במקומות האלה

לא פספסת כלום בפורום. החיים שלי מתנהלים מחוץ לפורום, גם אם זה לא נראה ככה כשהמצב בעבודה רגוע.
    חכה עם המזל טוב. נחיה ונראה
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

רגע, אולי אני לא באמת יודע. חשבתי שהחתול המסורס זה מהבדיחה הרוסית הזקנה ההיא, ה"יועץ לענייני זוגיות"...

נחיה ונראה זה טוב

רגע, אולי אני לא באמת יודע. חשבתי שהחתול המסורס זה מהבדיחה הרוסית הזקנה ההיא, ה"יועץ לענייני זוגיות"...

נחיה ונראה זה טוב
    אכן משם, אבל להכיר בדיחות רוסיות - זה לא מובן מאליו
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Junior Member
    תראה חבר יקר, אני מסכים איתך בעניין הזוגיות, בעיקר בגלל שבחורות בגיל שלך, מאוד ילדותיות ועושות צחוקים. מיותר לציין, שאם אתה שקלת אי פעם קשר רציני או חתונה, הסיכוי מאוד קלוש לדברים האלה בגיל שלך. אלא אם כן אתה בחור חרדי תלמיד ישיבה, ואז היית יכול להתחתן גם בגיל 18, אבל אתה לא.

אני 25 ואני עדיין רואה בחורות בגיל הזה פלוס מינוס, עדיין ילדותיות ועושות צחוק הרבה פעמים. תתמקד יותר כרגע בחברים עם תחומים משותפים כמו שלך. שים "זין" על מה שכולם אוהבים - תעשה מה שאתה אוהב וזהו.

בת זוג תגיע ברגע שדברים יתחילו לזוז, כמו פעילויות ודברים שאתה אוהב לעשות. תמצא תחביב קבוע ותתמקד בו. לאט לאט ייכנסו חברים חדשים, ומשם בת זוג, ומשם השמיים זה הגבול.

שמח לעזור - או לפחות מקווה שעזרתי במובן מסוים!

Junior Member
    רק רציתי להגיד לכולם תודה רבה!
    כיף לראות שיש אנשים שעוזרים,מגיבים ומשקיעים כאן.
    תודה לפורום הנהדר הזה שנותן לנו את האפשרות לתקשר אחד עם רעהו.