הקסדה הקודמת שלי היתה ARAI איתה רכבתי על סופר-ספורטים למינהם.
הייתי מאד מרוצה כיוון שהקסדה הרגישה איכותית מכל בחינה, התאימה כמו כפפה והיתה מאד נעימה.
היום אני עתיד לרכוב על קטנוע, רוב הנסיעות בעיר בינעירוני.
מחפש קסדה מלאה (בוודאי) חשוב לי שהקסדה תהיה מאווררת ושקטה ובלי לשבור את הכיס.
ראיתי שיש קסדות עם משקף שמש פנימי.
כמה הוא מועיל והאם מומלץ?
לא חייב קסדה עם משקף אך נראה לי כמו פיצ'ר נחמד.
תודות
משקף שמש פנימי זה נחמד אבל בדרך כלל כל המנגנון מוסיף למשקל של הקסדה
אני עכשיו עם LS2 חדשה שעולה כאלף ש"ח, שקטה יחסית, מאווררת יחסית, יש סך שמש מובנה וה SHELL קטנה - מזכירה לי את האראי שהיו לי באופן שבו היא יושבת על הראש (עניין ספציפי).
תכל'ס, לתוך העיר ובין הפרברים, מספיקה כל קסדה שלמה שעומדת בתקן.
* יבואן שוברט החל לאחרונה לשווק גם ליין זול במיוחד (סביב ה-300 ש"ח) לקסדות סבירות בהחלט ועם סך שמש מובנה. שווה בדיקה לדעתי.
נערך לאחרונה על ידי rusty james; 12-12-2017 בשעה 12:03. סיבה: אחלה ניק, R
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
מנגנון המשקף מוסיף למשקל בנוסף אחרי כמה חודשים המשקף נופל למטה גם כשלא רוצים באמצע נסיעה ברוב הקסדות. לדעתי עדיף בלי.
יש לי SUOMY APEX שקניתי באלף שקל זה קסדות אחרונות במלאי. שקטה ונוחה. אם תרצה קישור בפרטי...
רוכב עם agv k3 sv בעלת משקף שמש מובנה.לפני רכבתי עם ls2 זולה שהרגה אותי מחום.
ה-agv מאווררת ונוחה. על האופנוע הקודם שהיה בלי משקף רוח, היא היתה שקטה במהירויות שרכבתי (סביב 110 קמ"ש). על האופנוע החדש היא רועשת מאד. ככל הנראה בגלל שהמשקף הגבוה לא מספיק גבוה, כך שהוא מכוון את כל הרוח ישר לצוואר/ לקסדה.
קניתי בחו''ל בערך ב-1000 שח. לא יודע מה המחיר בארץ.
תבדוק דגמים של hjc, יש להם כמה קסדות לא רעות בין אלפיה לאלפיה וחצי. xlite גם נחמדות מאוד, למרות שהן די מינימליסטיות (בדומה לאראי)... המחירים לכיוון ה1.5-2k
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
לדעתי אתה לא צודק. באראי שלי המשקף כמו חדש גם אחרי כמעט 4 שנים
מה אתם אומרים על הקסדה הזאת?
Thh קסדה זולה ולא ממש איכותית.
בכל מקרה זו שהסתכלת עליה בתקן אמריקאי DOT, ואתה עלול להתקל בקשיים להכניס אותה לארץ, אתה צריך לחפש קסדה בתקן אירופאי ECE.
כל או כך, בתור רוכב לשעבר עם אראי ה thh היא נפילה קשה מידי ברמת הקסדה.
שוב אני שואל, מה התקציב שלך? יהיה הרבה יותר קל לכוון אותך אם נדע מה התקציב שלך.
אניבאופן אישי לקסדה על קטנוע הייתי מתקצב את עצמי על טווח ה 1500 פלוס מינוס כדי לרכוש משהו טוב. אבל גם בפחות יש לך אופציות לא רעות בכלל.
Sent from my SM-N910T using Tapatalk
עד 2000 שח יש לך המון אופציות איכותיות במחירי הארץ, ובטח בחול.
אני עובד באופנוסנטר היבואן של agv ואצלנו אני ממליץ לך על ה k3 sv ב 1900 שח אתה יכול לצאת עם קסדה ודיבורית (מבצע שיש אצלינו).
יש לך את hjc שיכנסו לך בתקציב, לדעתי גם x lite יכנסו בתקציב (קסדה מעולה), shark ועוד...
יש לך אחלה תקציב.
אני ממליץ לך להגיע לשוקן ולטייל בין החנויות ולהרגיש מה נוח לך.
באופן אישי אני מזמין אותך לאופנוסנטר להתרשם.
Sent from my SM-N910T using Tapatalk
לפי מה שראיתי בפייסבוק בלילה לבן יש מחירים נחמדים לקסדות xlite. שווה לך ללכת למדוד