עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 23

אשכול: Nolan N100-5 קסדה חדשה, מחפש המלצות

Senior Member הסמל האישי של Dresdner

Nolan N100-5 קסדה חדשה, מחפש המלצות

עד לא מזמן הייתי סגור על Nolan N87, מדדתי קסדות יקרות בהרבה והיא ישבה הכי טוב על הראש, השוברט R2 ישבה גם היא מעולה וכמעט באתי לקנות אותה אבל משום מה שוברט החליטו להוריד לה את משקף השמש הפנימי (לR1 היה משקף).

החיפוש היה לקסדה סגורה עם משקף שמש פנימי למטרות טורינג, תמיד רציתי קסדה נפתחת שמתאימה טוב יותר לטיולים ארוכים אבל הם אף פעם לא ישבו עלי טוב.
    מכל המדידות שעשיתי החלטתי סתם לשים את ה,NOLAN N100-5 ונדהמתי, יושב פרפקט!
    עכשיו אני מחפש מידע על הקסדה הזאת ומישהוא שחי עם הקסדה הזאת כמה שבועות ויכול לחוות דעה, כרגע אין כמעט כלום באינטרנט עליה

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    קסדה חדשה, אני בספק אם יש מישהו בעולם שרכב איתה כמה שבועות ובטח לא פה בפורום.

את ה-N104 מדדת? כי עליה יש לי המלצות חמות... בטח גם המחירים שלה ירדו עכשיו כשה-N100-5 יצאה. מצד שני אם החדשה היא התפתחות של הקודמת אז אתה יכול לקנות אותה בשקט - קסדה מעולה.

נערך לאחרונה על ידי uriar; 19-12-2017 בשעה 08:14.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    ספציפית הדגם הנ"ל אני לא יכול להמליץ.

בעברי היו לי 2 קסדות מתוצרת נולן ( פליפאפ).
    N 94 S ו N1000E (אני מקווה שלא טעיתי בשם דגם) סך הכל קסדות איכותיות למדיי הN94 עדיין בשימוש למורכבים מזדמנים.
    תמורה טובה למחיר ששילמתי עליהן.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    עד לא מזמן הייתי סגור על Nolan N87, מדדתי קסדות יקרות בהרבה והיא ישבה הכי טוב על הראש, השוברט R2 ישבה גם היא מעולה וכמעט באתי לקנות אותה אבל משום מה שוברט החליטו להוריד לה את משקף השמש הפנימי (לR1 היה משקף).

החיפוש היה לקסדה סגורה עם משקף שמש פנימי למטרות טורינג, תמיד רציתי קסדה נפתחת שמתאימה טוב יותר לטיולים ארוכים אבל הם אף פעם לא ישבו עלי טוב.
    מכל המדידות שעשיתי החלטתי סתם לשים את ה,NOLAN N100-5 ונדהמתי, יושב פרפקט!
    עכשיו אני מחפש מידע על הקסדה הזאת ומישהוא שחי עם הקסדה הזאת כמה שבועות ויכול לחוות דעה, כרגע אין כמעט כלום באינטרנט עליה
    יש חדש? אני ממש חם על הקסדה הזו הספק היחיד שיש לי לגביה היא אם היא תתאים לחובש משקפיים שכמוני.

ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    יש חדש? אני ממש חם על הקסדה הזו הספק היחיד שיש לי לגביה היא אם היא תתאים לחובש משקפיים שכמוני.
    מכוון שחורף עכשיו ואני לא רוכב אני מתכנן לקנות את הקסדה מלואיס במרץ ככה אם היא ממש תתגלה כנפילה לואיס ידועים בשרות החלפה ללא שאלות אם זה לא הרבה לאחר הקניה.

בכל מקרה בחנות זאת הקסדה הנפתחת הכי נוחה ששמתי על הראש וזה בהשוואה לשוברט ושואי נפתחות.

מכוון שחורף עכשיו ואני לא רוכב אני מתכנן לקנות את הקסדה מלואיס במרץ ככה אם היא ממש תתגלה כנפילה לואיס ידועים בשרות החלפה ללא שאלות אם זה לא הרבה לאחר הקניה.

בכל מקרה בחנות זאת הקסדה הנפתחת הכי נוחה ששמתי על הראש וזה בהשוואה לשוברט ושואי נפתחות.
    תודה. אבל אתה ללא משקפיים, נכון?

תודה. אבל אתה ללא משקפיים, נכון?
    צריך אבל מתעקש שלא😀
    בכל מקרה הם טוענים שיש מקום למשקפיים בצדדים.
    בכל מקרה אם תתאפק עד מרץ אני יבדוק איך נכנס שם משקפי שמש

צריך אבל מתעקש שלאנŸ˜€
    בכל מקרה הם טוענים שיש מקום למשקפיים בצדדים.
    בכל מקרה אם תתאפק עד מרץ אני יבדוק איך נכנס שם משקפי שמש
    לא יכלתי להתאפק - הזמנתי אותה אתמול.

לא יכלתי להתאפק - הזמנתי אותה אתמול.
    מעולה, עכשיו אני מחכה לדיווח שלך, איזה צבע הזמנת?
    אני די סגור על הצהוב שחור, בגדול אני בעד היי ויז זה מגביר את הנראות במאות אחוזים אבל הן לא נראות טוב אז הפשרה זה קצת עם שחור

מעולה, עכשיו אני מחכה לדיווח שלך, איזה צבע הזמנת?
    אני די סגור על הצהוב שחור, בגדול אני בעד היי ויז זה מגביר את הנראות במאות אחוזים אבל הן לא נראות טוב אז הפשרה זה קצת עם שחור
    הזמנתי היי ויז. חשוב לי שהפחיונרים יראו אותי ופחות חשוב לי שהם יחשבו שאני קול. אבל אם אתה רוצה שיחשבו שאתה באד-אס אז לך על שחור מט

Member הסמל האישי של Khc
    נראית מדהים, מעניין לבדוק אותה

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

הזמנתי היי ויז. חשוב לי שהפחיונרים יראו אותי ופחות חשוב לי שהם יחשבו שאני קול. אבל אם אתה רוצה שיחשבו שאתה באד-אס אז לך על שחור מט
    גם וגם
    N100-5-CONSISTENCY-N-COM-L-Yellow-26_mlfYN5xFLVmb0cD.jpg

זו לא קסדת היי ויז. כל הקטע של היי ויז זה להבליט אותך לעומת הרקע, כשהקסדה היא לא בצבע אחיד היא בעצם מסווה את עצמה. אין הרבה הבדל בנראות בין קסדה כזו לשחורה. אם כבר אז יותר רואים קסדה לבנה.

זו לא קסדת היי ויז. כל הקטע של היי ויז זה להבליט אותך לעומת הרקע, כשהקסדה היא לא בצבע אחיד היא בעצם מסווה את עצמה. אין הרבה הבדל בנראות בין קסדה כזו לשחורה. אם כבר אז יותר רואים קסדה לבנה.
    לא מסכים איתך, שאתה לובש ווסט היי ויז הזרועות שלך בצבע המעיל שזה שחור בדרך כלל וזה עדיין עושה את ההעבודה בנוסף רוכבי אופניים בגרמניה שמים בנד על הזרוע בצהוב ולמרות שהוא קטן רואים אותו מרחוק.
    הקסדה בתמונה חלקית עושה את העבודה מקדימה אבל מאחורה היא היי ויז לכל דבר בתקווה שהצהוב שם הוא היי ויז ולא סתם צהוב ואת זה אני ישאל את נולן לפני הקניה

לא מסכים איתך,
    אני מקווה שזה לא נשמע יותר מידי מתנשא - אבל זה שאתה מסכים או לא זה לא רלוונטי.
    שאתה לובש ווסט היי ויז הזרועות שלך בצבע המעיל שזה שחור בדרך כלל וזה עדיין עושה את ההעבודה
    כש. כשאתה לובש או כאשר אתה לובש. מישהו צריך להחליף את חתוליהו...

ולעיניין - זה ווסט ולא מעיל ובגלל זה הוא ללא שרוולים. כי ככה הוא יותר זול ויותר נוח ללבוש וכו'. אבל אתה לא מדמיין מצב שתלבש ווסט בצבע צהוב זוהר עם פסים שחורים? אחד העקרונות של נראות הוא להבדיל אותך על הרקע. ניגודיות היא המפתח! בשביל זה ככל שיש לך משטח אחד גדול בצבע אחיד - אתה יותר שובר את הרקע. בתכלס השרוולים כבר לא ישנו הרבה כשיש את כל הבלוק של הגוף בצבע אחד זוהר. כל דוגמא שתשים תגרום לשבירת הצורה והסוואה שלה לעומת הרקע. אלו עובדות מדעיות. ניגודיות היא המפתח!

בנוסף רוכבי אופניים בגרמניה שמים בנד על הזרוע בצהוב ולמרות שהוא קטן רואים אותו מרחוק.
    לרוב מדובר במחזיר אור ללילה. בכל מקרה אני לא אומר שבנד כזה מוריד מהנראות, רק שהוא לא מדגדג במעט את הנראות של ווסט או קסדה. וקסדה, בגלל שהיא ממוקמת גבוה יותר מווסט, ומוסתרת פחות ע"י כלי רכב אחרים או האופנוע בעצמו - היא הכי בולטת ותורמת לנראות. בהחלט ארצה שגם המעיל הבא שאקנה יהיה היי-ויז, בנתיים זה לא יצא.

הקסדה בתמונה חלקית עושה את העבודה מקדימה אבל מאחורה היא היי ויז לכל דבר בתקווה שהצהוב שם הוא היי ויז ולא סתם צהוב ואת זה אני ישאל את נולן לפני הקניה
    מאחורה היא היי ויז אבל לא מעניין אותי שהרכבי שכבר עקפתי יראו אותי. הם כבר היסטוריה - זה הרכב שעוד לא עקפתי שמסכן אותי.

אז כן הקסדה שהראת יותר יפה מהיי ויז ויותר בולטת מקסדה שחורה. אבל היא לא היי-ויז. תרכב פעם עם קסדה חלקה בכתום/צהוב ואני מבטיח לך שתרגיש את ההבדל.