תבדוק רק את הרדיאטור שלא נפגע מאבן קטנה, חוץ מזה? לא, זה אופנוע, לא צעצוע פלסטיק.
שלום,ברשותי er6 נסעתי בדרך כורכר בערך 2 קילומטר במהירות אפסית,המון רכבים פרטיים עברו שם .
האם צפוי נזק כלשהו לאופנוע?
תודה מראש.
תבדוק רק את הרדיאטור שלא נפגע מאבן קטנה, חוץ מזה? לא, זה אופנוע, לא צעצוע פלסטיק.
נזק פוטנציאלי צפוי - יכול להיות שהוא יהנה מזה ויחליף צד.
לשטח.
ואני מדבר על הרוכב הגיי שבך.
החילזון מהשפן!!
ג'יימס - GS500E 2002-2015
ת.נ.צ.ב.ה
אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס
היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)
אם מצאת הגדרה מתאימה יותר לקפיצות אנאלית עקב שריטות פוטנציאליות של גרגרי אבק כורכר ממישור החוף הדרומי בדייטלינג של האיאה6 בדסם5 אתה מוזמן לשתף.
למרות שאני לא ממש מתלהב מהסגנון של מר קסד, אני חייב להודות שגם אני הרגשתי שזאת שאלה תמוהה. מהרבה שאלות בפורום הזה עולה הרגשה שאנשים קונים ורוכבים ולא מבינים מה הם קונים ועל מה הם רוכבים.
מעולם לא החשבתי את עצמי לאופנוען מאחר ואני באמת איש של טוסטוסים (רביט, למברטה, ווספה, אח"כ כמה שנים עם ג'אווה 350, מעט מדי זמן עם kle500, טיפה hd200, שוב ווספה ועכשיו בריו 125). זאת ממש לא אידאולוגיה, זה גורל וכנראה גם מעט מדי כסף שתמיד מושקע בדבר הלא נכון.
בכל אופן ממה שהבנתי בגיל 12, כשלקחנו בהשאלה את הרביט של השומר, כל מה שצריך לעשות זה לשבת על הכלי ולהתחיל לנסוע. בתשעים אחוז מהמקרים הכלי יכול לעשות יותר ממה שהרוכב מסוגל.
מניסיוני אפשר לרכב על ג'אווה מירושלים למילואים בהר חריף (הסתרשף של ה M-16 נכנס בדיוק לרגלית המורכב!), אפשר לרכב על פיאג'ו c מבית גוברין לבאר שבע דרך לכיש, שקף, בית הווא, להבים וצומת להב ואפשר לטייל בסטף על hd200. בקיצור כל מה שהראש רוצה והתחת מרשה.
עם הבריו אני עושה בערך 800 ק"מ בחודש כאשר הרוב הגדול הוא שבילי קק"ל, דרכי עפר ודרכים לבנות. אין דבר יותר מצחיק מלהגיע לרמת אבישור על בריו 125 ולגלות שם קטומים וכחולים מרוצים מעצמם כאילו צלחו עכשיו את אדראר במאוריטניה.
סליחה על החפירה, השאלה הזאת באמת עצבנה אותי (אבל זה לא את, זה אני...),
בברכה, קעטו"ש
החילזון מהשפן!!
ת.נ.צ.ב.ה
אויי גם אתם קפוּצים? מה יהיה?
קשקש החרב של הבריו לא הפריעה לך במסלעות? זה אחד הפלסטיקים היותר מיותרים שיש. לדעתי.
.אבל במקום לדכא רוכב מודאג אפשר להוריד את המים באוף
צודק,
I stand corrected
הפריע עד שנשברקשקש החרב של הבריו לא הפריעה לך במסלעות? זה אחד הפלסטיקים היותר מיותרים שיש. לדעתי
הבן חיבר במקומו מגן מנוע מפלסטיק 4 מ"מ שחתך מחבית של פלסאון ועכשיו הכל טוב. חוץ מזה, כמו שכתבתי, אני לא אופנוען גיבור, אני עובר איפה שאפשר ולא מתעקש יותר מדי.
לאחד מחברי הפורום יש חתימה שאומרת "פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה"
לא היו רדיאטורים, והצמיגים היו חתיכת גומי עבה עם פנימית, והיית מגיע לכל מקום אמנם לאט אבל מגיע, וכל הבעיות יכולת לתקן עם פטיש, מברג וקצת דבק.
הבחור פה לא רוצה לבלות במטרו בגלל שטות וזה מובן לחלוטין.
אז יש ממה לדאוג או לא? התגובות פה מעורבות חח
בחן את עצמך: ראית משהו חריג?
כן - יש ממה לדאוג
לא - אין ממה לדאוג
Sent from my iPhone
החילזון מהשפן!!
ת.נ.צ.ב.ה
נסעתי אחרי זה 50 ק"מ בערך והאופנוע נסע פיקס,אז אני מניח שהכל בסדר...תודה רבה!